.
.

Sunday, January 31, 2010

Nama: yahya
Email: yahayajon@gmail.com
Website: http://www.dapatwang.com/?id=yayana
Tajuk: JANA PENDAPATAN SECARA MUDAH !!!!!
Iklan: Salam sahabat !!! ..Disini saya tunjukkan satu peluang bagaimana nak menjana pendapatan cara mudah di rumah atau dimana saja... beroperasi 24 jam..wang masok tanpa henti...Nak maklumat lanjut sila Klik website di atas....T.k.
Tag: punca, komputer, jadikan, pendapatan
Ip Pengirim: 203.82.92.147

PAY PER KLIK TANPA MODAL

Nama: kekwa09
Email: kekwa_8119@yahoo.com
Website: http://www.needearn.com/aft/f1f8172d.html
Tajuk: PAY PER KLIK TANPA MODAL
Iklan: Pay Per Klik Tanpa Guna Modal 1 sen Pon
Anda hanya perlu mendaftar sahaja . Selepas mendaftar anda akan mendapati akaun anda telah mempunyai wang USD10 sebaik sahaja anda join pay per klik ini. Seterusnya bolehlah anda teruskan mempromosikan link dan banner yang disediakan. Bayaran komisyen bergantung kepada jumlah pelawat yang melawati web melalui link anda. untuk info klik pada link dibawah:-
http://www.NeedEarn.com/aft/f1f8172d.html

CARA MEMPROMOSIKAN LINK.

LOGIN MASUK KE RUANGAN AHLI
Klik pada START diruangan ahli dan klik HOME di ruangan tersebut terdapat General affiliate link anda ,copy & paste link tersebut untuk anda promosikan pada kawan2 anda melalui email atau ruang iklan percuma di internet.

UNTUK MENYERTAI PROGRAM PAY-PER KLIK PERCUMA INI MUDAH JER…HANYA KLIK PADA LINK DIBAWAH :
http://www.NeedEarn.com/aft/f1f8172d.html
Ip Pengirim: 115.132.11.123

Cenderahati Untuk Promosi

Nama: chekwang
Email: chekwang@gmail.com
Website: http://mygifts4all.blogspot.com
Tajuk: Cenderahati Untuk Promosi
Iklan: Dapatkan cenderahati promosi untuk produk anda. Jangan ketinggalan untuk ddapatkanya. http://mygifts4all.blogspot.com
Ip Pengirim: 120.141.92.69

Thursday, January 28, 2010

Nama: shamelin
Email: shamelin@gmail.com
Website: http://www.ShamelinProfit.com/suhadi73
Tajuk: SHAMELIN: DAFTAR SEKARANG DAN DAPATKAN DOWNLINE PERCUMA !!
Iklan: Daftar sekarang dan dapatkan downline anda secara percuma di...

http://www.ShamelinProfit.com/suhadi73.

Jangan lepaskan peluang ini untuk menyertai Program Jana Pendapatan No. 1 Di Malaysia.

http://www.ShamelinProfit.com/suhadi73

Wasalam.
Ip Pengirim: 203.82.92.131

Wednesday, January 27, 2010

Nama: Anuar
Email: gas_o21@yahoo.com
Website: http://paripariduit.blogspot.com
Tajuk: Sayangilah keluarga anda...!!
Iklan: Salam perkenalan...(",
Bagaimana kehidupan anda skrg?masih
mengharapkan gaji sebulan sekali dan buat SAVING pun belum tentu.
Layari >> http://paripariduit.blogspot.com/2010/01/hjhassan-nak-update-upgrade-diri.html
kami di I-RICH dah buat SAVING+INCOME TIAP-TIAP HARI.....!!!!!!
series dan berminat..???
sms/call > 0193436895/0125450183
Ip Pengirim: 203.217.176.13

Nama: anuar
Email: gas_o21@yahoo.com
Website: http://paripariduit.blogspot.com
Tajuk: Mulakan langkah bijak demi yang tersayang...!!!!
Iklan: Salam perkenalan...(",
Bagaimana kehidupan anda skrg?masih
mengharapkan gaji sebulan sekali dan buat SAVING pun belum tentu.
Layari >> http://paripariduit.blogspot.com/2010/01/hjhassan-nak-update-upgrade-diri.html
kami di I-RICH dah buat SAVING+INCOME TIAP-TIAP HARI.....!!!!!!
series dan berminat..???
sms/call > 0193436895/0125450183
Ip Pengirim: 203.217.176.13

Tuesday, January 26, 2010

Nama: yahya
Email: yahayajon@gmail.com
Website: http://www.dapatwang.com/?id=yayana
Tajuk: JANA PENDAPATAN MUDAH DI RUMAH !!!!!
Iklan: Salam Sahabat...Di sini saya dedah satu cara menjana pendapatan cara mudah...Tanpa menaja..Tanpa produk...Hanya dari rumah...Untuk maklumat lebih lanjut sila KLIK WEBSITE di atas...T.k.
Ip Pengirim: 203.82.80.93

Monday, January 25, 2010

DUITMUDAH4U

Nama: khalid
Email: lid_9483@yahoo.com
Website: http://www.duitmudah4u.co.cc
Tajuk: DUITMUDAH4U
Iklan: BELAJAR DAN BUAT WEBSITE SERTA MERTA DAN JANA INCOM DIINTERNET
Ip Pengirim: 60.51.85.11

Sunday, January 24, 2010

Nama: tenagabatin
Email: tenagabatin@gmail.com
Website: http://www.seniwira.com/petuadanamalanpenguattenagabatin.html
Tajuk: PETUA & AMALAN PENGUAT TENAGA BATIN
Iklan: Dapatkan ebook Petua & Amalan Penguat Tenaga Batin di sini..

http://www.seniwira.com/petuadanamalanpenguattenagabatin.html
Ip Pengirim: 203.82.92.152

Friday, January 22, 2010

RAJA PENGASIH

Nama: pengasih
Email: pengasih@gmail.com
Website: http://www.seniwira.com/pakejrajapengasih.html
Tajuk: RAJA PENGASIH
Iklan: Dapatkan ebook RAJA PENGASIH di sini..

http://www.seniwira.com/pakejrajapengasih.html
Ip Pengirim: 203.82.92.136

Tuesday, January 19, 2010

Nama: siti
Email: estana2u@yahoo.com
Website: http://www.estanagold.net
Tajuk: MINAT BISNES?RAKANIAGA DIPERLUKAN!MODAL RENDAH!DISKAUN 40%!
Iklan: MINAT BUAT BISNES? DISKAUN 40%!INILAH PELUANG TERBAIK ANDA BAGI MEMULAKAN BISNES!!!

Di atas permintaan ramai...Sempena Tahun Baru nie...Kini dibuka kepada sesiapa yang berminat..inilah masanya..Jadilah PENGEDAR SAH ESTANAGOLD SEKARANG...

- Modal Memang Rendah
- Diskaun Sehingga 40%
- Jana Untung + Bonus
- Secara Part/Full Time
- Latihan, Alatan Perniagaan & Khidmat Nasihat Disediakan Secara Percuma
- Terbuka Di Seluruh Malaysia,Brunei,Sabah,Sarawak...
- Nama Pengedar akan disiarkan di website
- Produk Berkualiti, Halal, Berkesan..Hangat Di Pasaran
- Cepat...Tarikh Tamat Promosi Hampir Tiba!

PENGHANTARAN PERCUMA DI SELURUH MALAYSIA..
Maklumat lanjut, singgah ke www.estanagold.net

Email:admin@estanagold.net
Tel:0162887346
Ip Pengirim: 120.141.39.175

Nama: siti2u
Email: estana2u@yahoo.com
Website: http://www.estanagold.net
Tajuk: OFFER!!! ESTANA GOLD...Skincare Gold 24K!
Iklan: Tahukah anda, Estana Gold sebenarnya adalah penyelesaian bagi kebanyakan masalah kulit wajah anda?

Tiada siapa yang menduga, dengan hanya menggunakan Estana Gold, masalah kedut, kendur, kusam, jeragat, eyebag, gelap, kasar, kering dan sebagainya boleh diatasi seawal 2 minggu!

Bagaimana? Estana Gold dirumus daripada formulasi Germany bertaraf dunia dan diperkaya dengan gabungan emas tulen 24K. Emas digunakan kerana keberkesanannya menentang proses penuaan dan kerana kelebihannya yang mampu merawat jauh ke dalam kulit. Emas juga membantu meneutralkan toksin yang membawa kepada kesihatan kulit secara optimum. Memandangkan emas cepat diserap jauh ke dalam kulit, emas telah dibuktikan secara klinikal mampu mengurangkan kedut, melembut dan mencerahkan kulit, merangsang perjalanan darah, membantu proses detoksifikasi melalui kelenjar limfa, dan juga mempercepatkan pertumbuhan sel kulit secara total.

Hasilnya? Anda tentukan sendiri!

Info lanjut, layari www.estanagold.net

Email: admin@estanagold.net
Tel: 0162887346
Ip Pengirim: 120.141.39.175

Monday, January 18, 2010

Nama: batrish
Email: misszunita@gmail.com
Website: http://www.bizsegera.com
Tajuk: Peluang Perniagaan Internet Segera RM100 - RM500 sehari
Iklan: Miliki laman web sendiri & nikmati pendapatan RM100 - RM500 sehari terus ke akaun bank anda.
Laman web, Produk dan sebagainya telah siap untuk anda.

Yang perlu anda lakukan hanya ubah Nama & No Akaun Bank di bahagian Order Page dan sedia untuk menerima wang tunai dari pelangan.
Pelangan anda akan buat bayaran terus kepada akaun bank anda. Keuntungan yang anda perolehi tidak perlu di kongsikan dengan saya atau admin.
100% keuntungan bersih milik anda tanpa campur tangan pihak ketiga.

Maklumat lanjut layari: http://www.bizsegera.com
Ip Pengirim: 60.53.47.196

Nama: khalid
Email: lid_9483@yahoo.com
Website: http://www.ShamelinProfit.com/faizal105
Tajuk: JUS MANGGIS UNTUK KESIHATAN KITA
Iklan: Dalam kehidupan ini, anda mungkin inginkan keselesaan hidup bersama keluarga tersayang anda, tapi adakah ANDA sedar penjagaan kesihatan begitu penting dalam kehidupan ANDA. ANDA harus bermula sekarang menjaga kesihatan dan boleh mencegah penyakit yang begitu membimbangkan terutama penyakit JANTUNG, KENCING MANIS, STROK, BARAH dan banyak lagi. System auto downline percuma dan produk HEBAT serta tiada maintain bulanan
Ip Pengirim: 118.100.114.142

Sunday, January 17, 2010

Nama: Wan
Email: myfc8282@gmail.com
Website: http://myfc8282.blogspot.com/
Tajuk: IKLAN 3 DALAM 1..JOM TAMBAHKAN PENDAPATAN..
Iklan: Bagi yang mementingkan penggunaan produk-produk halal & kesihatan:

http://www.DuniaHerba.net/wanhpa
http://www.DuniaHerba.net/wanhpa
http://www.DuniaHerba.net/wanhpa

Untuk menambahkan pendapatan,join kami dalam Friends Club 8282 Mentari Sunway..Selambe je boleh dapat rm4k atau rm5k sebulan.Anda rajin berusaha lebih sedikit,selambe je boleh dapat rm10k sebulan atau lebih..bukti pendapatan akan ditunjukkan..

http://myfc8282.blogspot.com/
http://myfc8282.blogspot.com/
http://myfc8282.blogspot.com/

Tambah lagi satu.100% online..modal rm20 sahaja:

http://www.kuasarm.com/?id=wmjasni
http://www.kuasarm.com/?id=wmjasni
http://www.kuasarm.com/?id=wmjasni
Ip Pengirim: 120.141.150.181

Saturday, January 16, 2010

JOM KURUS..

Nama: mazlina
Email: pokoksena85@yahoo.com
Website: http://mazlina85.blogspot.com/2009/12/slim-diet-ii.html
Tajuk: JOM KURUS..
Iklan: -Memegang REKOD DUNIA - Penurunan berat badan 64kg dlm masa 1 bulan.
-Melangsingkan badan secara sihat & semulajadi dan ringkas & mudah.
-Sihat dengan zat-zat pemakanan yang seimbang.
-Kadar penurunan berat yang seimbang & sekata - tiada masalah kulit kendur & berkedut.
-Masalah kesihatan yang dialami bertambah baik tanpa disedari - seperti darah tinggi, sakit jantung, masalah pernafasan & yang berkaitan dengan obesiti
Ip Pengirim: 218.111.29.101

Friday, January 15, 2010

Nama: Belachaneze
Email: Belchaneze@yahoo.com
Website: http://www.catcheye.com.my/?r=51605
Tajuk: klik dpt duit, join free jer
Iklan: jom join catcheye, klik je dpt duit, dapat bonus smpi lvl 4, daftar free jer, jom join http://www.catcheye.com.my/?r=51605
Ip Pengirim: 118.101.96.227

Wednesday, January 13, 2010

Nama: Abd Jamal
Email: Abd_wanj@yahoo.com.my
Website: www.shamelinempire.com/?id=jamal
Tajuk: Lihat Kehebatan bersama Malek Noor dan Saiful Apik SHAMELIN HEBAT
Iklan: Apakhabar ANDA hari ini.. ANDA sungguh bertuah hari ini jika meluangkan masa membaca maklumat ringkas ini.
Saya ingin berkongsi peluang dengan ANDA dengan PRODUK SHAMELIN.Memang kehebatan SHAMELIN
baru bermula dengan testimoni dan plan pemasaran yang hebat. RM260 anda Jana palin kecil rm110 setiap hari. Gunakan peluang ini. Jom lihat kami.

UNTUK MAKLUMAT LANJUT, LUANGKAN MASA ANDA MELAYARI WEBSITE INI:
http://www.shamelinempire.com/?id=jamal

Di shamelin4m juga anda bakal menjana INCOME lumayan
sebagai pengedar SHAMELIN.

Perlu BUKTI ?
Kunjungi Website saya :
http://www.shamelinempirecom/?id=jamal
Ip Pengirim: 115.132.55.91

Nama: money4u
Email: arifnur007
Website: http://www.Shamelin4All.com/money4u
Tajuk: ((( 3 BULAN DAPAT BMW & INCOME RM 450 SEHARI !!! )))
Iklan: SAIFUL APEK & DATO MALEK NOOR BERSAMA
KAMI, INCOME 2,700 SEHARI !!!

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.


Anda inginkan kereta mewah selepas 3 Bulan join dgn kami !!!!


Shamelin4All.com bersama program AUTO-DOWNLINE juga menawarkan peluang perniagaan kepada anda. Hanya membeli pakej yang disediakan, anda TIDAK PERLU MAINTAIN BULANAN dan anda berpeluang menjana pendapatan hebat. Dengan 1 pakej Shamelin4All.com, anda layak menjadi rakaniaga Shamelin4All.com dan bakal mengecapi keuntungan selepas ini.


Anda inginkan kereta mewah !!!

Untuk maklumat lanjut website percuma;


http://www.Shamelin4All.com/money4u
http://www.Shamelin4All.com/money4u
http://www.Shamelin4All.com/money4u


Perniagaan ini sungguh MUDAH secara Online @ ofline Cuma SMS dan EMAIL laman web anda kepada kawan2. Selainnya, kami buatkan untuk anda.

Anda juga di jemput menyertai kami dalam pemasaran produk Jus Shamelin yang sangat, baik untuk kesihatan dan permintaan tinggi di pasaran.

Terima kasih


Layari http://www.Shamelin4All.com/money4u
Ip Pengirim: 115.135.81.61

Nama: money4u
Email: arifnur007
Website: http://www.Shamelin4All.com/money4u
Tajuk: (( HOT !!! DATO MALEK NOOR & SAIFUL APEK BERGANDING BAHU DGN KAMI, INCOME RM 450 SEHARI ))
Iklan: SAIFUL APEK & DATO MALEK NOOR BERSAMA
KAMI, INCOME 2,700 SEHARI !!!

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.


Anda inginkan kereta mewah selepas 3 Bulan join dgn kami !!!!


Shamelin4All.com bersama program AUTO-DOWNLINE juga menawarkan peluang perniagaan kepada anda. Hanya membeli pakej yang disediakan, anda TIDAK PERLU MAINTAIN BULANAN dan anda berpeluang menjana pendapatan hebat. Dengan 1 pakej Shamelin4All.com, anda layak menjadi rakaniaga Shamelin4All.com dan bakal mengecapi keuntungan selepas ini.


Anda inginkan kereta mewah !!!

Untuk maklumat lanjut website percuma;


http://www.Shamelin4All.com/money4u
http://www.Shamelin4All.com/money4u
http://www.Shamelin4All.com/money4u


Perniagaan ini sungguh MUDAH secara Online @ ofline Cuma SMS dan EMAIL laman web anda kepada kawan2. Selainnya, kami buatkan untuk anda.

Anda juga di jemput menyertai kami dalam pemasaran produk Jus Shamelin yang sangat, baik untuk kesihatan dan permintaan tinggi di pasaran.

Terima kasih


Layari http://www.Shamelin4All.com/money4u
Ip Pengirim: 115.135.81.61

Tuesday, January 12, 2010

Nama: duitmasyuk
Email: ayatie86@gmail.com
Website: www.duitmasyuk2u.com
Tajuk: MENJANA PENDAPATAN MELALUI INTERNET DENGAN MODAL PALING RENDAH
Iklan: Anda Boleh Jana RM100 Sehari!

Untuk menjana RM100 sehari bukanlah perkara yang susah, apa yang anda perlukan adalah laman web dan produk yang sedia untuk menerima tempahan daripada pelangan baru.

Ramai orang memberi alasan susah, tak tahu, takut kena tipu atau tak ada modal. Ini bukanlah alasan untuk tidak menjana pendapatan dari internet. Tidak berjaya kali pertama bukan bermakna tidak boleh berjaya untuk selamanya.

Saya telah menyediakan sebuah laman web siap dengan produk untuk anda bermula. Hanya ubah nama dan no akaun bank, anda sedia untuk bermula dan bergelar usahawan.

Saya hanya letakan anggaran yang anda boleh mendapat sekurang - kurangnya RM100 sehari pada bulan pertama kerana saya tidak tahu tahap usaha anda. Walaupun jumlah sebenar lebih dari itu, kita anggap hanya RM100 sahaja supaya anda tidak terlalu teruja.

Jika sehari anda boleh mencapai RM100 kali dengan 30 hari untuk sebulan anda sudah mampu mendapat RM3000 sebulan.

Pada bulan kedua saya pasti jumlah ini akan meningkat kerana tahap kemahiran anda juga akan bertambah hasil pengalaman pada bulan pertama.

Katakan bulan kedua anda dapat mencapai RM200 sehari, kali dengan 30 hari jumlah yang bakal di perolehi adalah RM6000 sebulan. Dua kali ganda dari hasil bulan pertama anda, cukup lumayan.

Bayangkan berapa anda boleh dapat jika anda teruskan untuk tempoh setahun. Jika RM100 sehari, kali dengan 365 hari jumlah pendapatan tahunan anda adalah RM36,500

Pendapatan ini boleh di perolehi dengan hanya 1 - 2 tempahan sahaja sehari. Kalau 5 - 10 tempahan sehari pendapatan anda akan melonjak antara RM182,500 - RM365,000!

Untuk maklumat lanjut layari:
http://www.duitmasyuk2u.com
Ip Pengirim: 203.82.92.149

Nama: Abu Bakar Bin Omar
Email: putra1malaysia@yahoo.com
Website: http://www.b-swan2u.biz/putraboy
Tajuk: Agen & Stokis B-Swan Diperlukan.(Program Terbaru Dilancarkan 2010)
Iklan: PERHATIAN!
Adakah Anda Tercari-Cari Peluang Pendapatan Tambahan? Penuhi Masa Terluang Samaada Secara Online Atau Offline Dengan Aktiviti Bisnes Ini...

ASAS SIMPLE, Yang Menyebabkan Ia Mudah Untuk Disertai...


Apa yang perlu anda lakukakan ialah Bermula Satu Tindakan, Modal Terendah, Perkenalkan Produk Hebat Ini Kepada Seberapa Ramai Kenalan! Anda Dah Boleh Buat Duit...Masyuk! JANGAN TAKUT BERMULA, SEKURANGNYA ANDA BOLEH MENCUBA! Saya Percaya, Anda pasti buat 'repeat order'.. Kesannya pasti menawan jiwa..


DENGAN MODAL SERENDAH RM150, PENDAPATAN HARIAN TERUS MENINGKAT! BEBANAN KEWANGAN DAPAT DIMINIMAKAN!

Layari website saya untuk maklumat lanjut.

-putraboy-
blogger:1malaysia hebat
Ip Pengirim: 192.25.240.225

Saturday, January 9, 2010

Nama: batrish
Email: misszunita@gmail.com
Website: http://www.HerbalNiaga.com
Tajuk: USD$100 - USD$900 Dari Kedai Online Anda Sendiri Menjual Produk Kesihatan
Iklan: Jana pendapatan sehingga USD$100 - $900 Setiap hari dengan kedai online anda sendiri.

100 produk kesihatan & kecantikan siap sedia. Perniagaan secara automatik tanpa perlu membungkus produk, tanpa membuat penghantaran dan tanpa menyimpan stok.

Semua di uruskan untuk anda, perniagaan online yang hebat yang menguntungkan secara automatik.

Miliki kedai online anda hari ini.

Maklumat lanjut sila layari: http://www.HerbalNiaga.com
Ip Pengirim: 60.52.74.169

Nama: batrish
Email: misszunita@gmail.com
Website: http://www.bizsegera.com
Tajuk: Peluang Perniagaan Internet Segera RM100 - RM500 sehari
Iklan: Miliki laman web sendiri & nikmati pendapatan RM100 - RM500 sehari terus ke akaun bank anda.
Laman web, Produk dan sebagainya telah siap untuk anda.

Yang perlu anda lakukan hanya ubah Nama & No Akaun Bank di bahagian Order Page dan sedia untuk menerima wang tunai dari pelangan.
Pelangan anda akan buat bayaran terus kepada akaun bank anda. Keuntungan yang anda perolehi tidak perlu di kongsikan dengan saya atau admin.
100% keuntungan bersih milik anda tanpa campur tangan pihak ketiga.

Maklumat lanjut layari: http://www.bizsegera.com
Ip Pengirim: 60.52.74.169

Friday, January 8, 2010

Nama: batrish
Email: misszunita@gmail.com
Website: http://www.HerbalNiaga.com
Tajuk: USD$100 - USD$900 Dari Kedai Online Anda Sendiri Menjual Produk Kesihatan
Iklan: Jana pendapatan sehingga USD$100 - $900 Setiap hari dengan kedai online anda sendiri.

100 produk kesihatan & kecantikan siap sedia. Perniagaan secara automatik tanpa perlu membungkus produk, tanpa membuat penghantaran dan tanpa menyimpan stok.

Semua di uruskan untuk anda, perniagaan online yang hebat yang menguntungkan secara automatik.

Miliki kedai online anda hari ini.

Maklumat lanjut sila layari: http://www.HerbalNiaga.com
Ip Pengirim: 60.52.74.169

Nama: batrish
Email: misszunita@gmail.com
Website: http://www.bizsegera.com
Tajuk: Peluang Perniagaan Internet Segera RM100 - RM500 sehari
Iklan: Miliki laman web sendiri & nikmati pendapatan RM100 - RM500 sehari terus ke akaun bank anda.
Laman web, Produk dan sebagainya telah siap untuk anda.

Yang perlu anda lakukan hanya ubah Nama & No Akaun Bank di bahagian Order Page dan sedia untuk menerima wang tunai dari pelangan.
Pelangan anda akan buat bayaran terus kepada akaun bank anda. Keuntungan yang anda perolehi tidak perlu di kongsikan dengan saya atau admin.
100% keuntungan bersih milik anda tanpa campur tangan pihak ketiga.

Maklumat lanjut layari: http://www.bizsegera.com
Ip Pengirim: 60.52.74.169

Thursday, January 7, 2010

Nama: batrish
Email: misszunita@gmail.com
Website: http://www.bizsegera.com
Tajuk: Peluang Perniagaan Internet Segera RM100 - RM500 sehari
Iklan: Miliki laman web sendiri & nikmati pendapatan RM100 - RM500 sehari terus ke akaun bank anda.
Laman web, Produk dan sebagainya telah siap untuk anda.

Yang perlu anda lakukan hanya ubah Nama & No Akaun Bank di bahagian Order Page dan sedia untuk menerima wang tunai dari pelangan.
Pelangan anda akan buat bayaran terus kepada akaun bank anda. Keuntungan yang anda perolehi tidak perlu di kongsikan dengan saya atau admin.
100% keuntungan bersih milik anda tanpa campur tangan pihak ketiga.

Maklumat lanjut layari: http://www.bizsegera.com
Ip Pengirim: 60.52.74.169

Wednesday, January 6, 2010

RM100 - RM500 sehari

Nama: batrish
Email: misszunita@gmail.com
Website:
Tajuk: RM100 - RM500 sehari
Iklan: Miliki laman web sendiri & nikmati pendapatan RM100 - RM500 sehari terus ke akaun bank anda.
Laman web, Produk dan sebagainya telah siap untuk anda.

Yang perlu anda lakukan hanya ubah Nama & No Akaun Bank di bahagian Order Page dan sedia untuk menerima wang tunai dari pelangan.
Pelangan anda akan buat bayaran terus kepada akaun bank anda. Keuntungan yang anda perolehi tidak perlu di kongsikan dengan saya atau admin.
100% keuntungan bersih milik anda tanpa campur tangan pihak ketiga.

Maklumat lanjut layari: http://www.bizsegera.com
Ip Pengirim: 60.52.74.169

Tuesday, January 5, 2010

Nama: myshamelin
Email: lid_9483@yahoo.com
Website: http://www.ShamelinProfit.com/faizal105
Tajuk: Produk dan Peluang HEBAT yang di cari-cari oleh SEMUA orang!
Iklan: KHASIAT JUS MANGGIS SHAMELIN
Keistimewaan :

Memberi kesihatan yang menakjubkan melalui pertolongan xanthone dan antioksida
Menghalang dan mencegah radikal bebas
Anti inflamasi & anti alahan
Anti penuaan
Mencegah kanser
Melindungi sistem jantung
Melindungi kesihatan otak dan sistem saraf
Meningkatkan sistem pertahanan badan
Menyokong fungsi sendi dan tulang rawan
Menghalang jangkitan yang disebabkan oleh virus, bakteria dan parasit
Mengurangkan tekanan darah tinggi
Mengurangkan lelah
Membantu penyembuhan luka
Memberi tenaga stamina
Mengurangkan sakit kepala (migrain)
Mengurangkan pengeluaran asid
Anti tumor
Anti strok
Melindungi jantung
Mencegah penyakit mata seperti katarak & glukoma
Mencegah penyakit tulang - osteoporosis
Membantu masalah senggugut
Menurunkan kadar gula dalam darah
Ip Pengirim: 115.133.11.224

Nama: batrish
Email: misszunita@gmail.com
Website: http://www.bizsegera.com
Tajuk: Peluang Perniagaan Internet Segera RM100 - RM500 sehari
Iklan: Miliki laman web sendiri & nikmati pendapatan RM100 - RM500 sehari terus ke akaun bank anda.
Laman web, Produk dan sebagainya telah siap untuk anda.

Yang perlu anda lakukan hanya ubah Nama & No Akaun Bank di bahagian Order Page dan sedia untuk menerima wang tunai dari pelangan.
Pelangan anda akan buat bayaran terus kepada akaun bank anda. Keuntungan yang anda perolehi tidak perlu di kongsikan dengan saya atau admin.
100% keuntungan bersih milik anda tanpa campur tangan pihak ketiga.

Maklumat lanjut layari: http://www.bizsegera.com
Ip Pengirim: 60.52.74.169

Monday, January 4, 2010

Nama: kekwa09
Email: kekwa_8119@yahoo.com
Website: http://www.kerja-kerajaan.com/index.php?ref=addmoney
Tajuk: KOMISYEN LUMAYAN, TANPA KELUARKAN MODAL
Iklan: Mari ramai2 sertai Program Affiliate kami. Link affiliate adalah seperti berikut:

http://www.kerja-kerajaan.com/index.php?ref=addmoney

Mulakan promosi anda sekarang! Jika anda ada sebarang pertanyaan sila hubungi admin dengan segera.

Semoga anda berjaya menjana pendapatan bersama kami
Ip Pengirim: 115.134.199.171

Nama: yann
Email: azieyann07@yahoo.com
Website: http://almond-london.blogspot.com
Tajuk: Tempahan Biskut ALMOND LONDON, TAT GULUNG & POPIA SIMPUL SEMURAH RM16.00
Iklan: Biskut untuk ditempah tak kira masa..UNTUK HANTARAN ATAU RAYA..kualiti terjamin dan semurah RM16.00..tak percaya cuba dulu !! try tengok biskut online yang lain..??? yang ni paling murah !!
Ip Pengirim: 115.135.64.73

Dengan Modal RM 1 je ???

Nama: yann
Email: azieyann07@yahoo.com
Website: http://www.one-rm.com/?id=moshi84
Tajuk: Dengan Modal RM 1 je ???
Iklan: Jangan tak percaya, MODAL RM1.00 je boleh buat akaun anda jadi BERATUS-RATUS RINGGIT !!!! jom apa lagi http://www.one-rm.com/?id=moshi84
Ip Pengirim: 115.135.64.73

Nama: batrish
Email: misszunita@gmail.com
Website:
Tajuk: Peluang Perniagaan Internet Segera RM100 - RM500 sehari
Iklan: Miliki laman web sendiri & nikmati pendapatan RM100 - RM500 sehari terus ke akaun bank anda.
Laman web, Produk dan sebagainya telah siap untuk anda.

Yang perlu anda lakukan hanya ubah Nama & No Akaun Bank di bahagian Order Page dan sedia untuk menerima wang tunai dari pelangan.
Pelangan anda akan buat bayaran terus kepada akaun bank anda. Keuntungan yang anda perolehi tidak perlu di kongsikan dengan saya atau admin.
100% keuntungan bersih milik anda tanpa campur tangan pihak ketiga.

Maklumat lanjut layari: http://www.bizsegera.com
Ip Pengirim: 60.53.41.172

Sunday, January 3, 2010

Nama: zalie
Email: zalie_rpl47@yahoo.com.my
Website: http://www.rahsiawangpantas.com/index.php?ref=zalie47
Tajuk: TIPS HEBAT JANA RM16,000 SEBULAN!
Iklan: Buat Duit Paling Pantas?
Jana RM790 – RM3800 Sehari…
Berkerja 1-2 Jam Hanya Dari Rumah!
ATAU
Mahukan RM3800 Sehari?
Saya Ada Rahsia Yang Terbukti...
Hasilkan Duit 24 Jam Secara Auto!
Ip Pengirim: 121.120.83.114

Nama: Wan
Email: wanhpa@gmail.com
Website: http://www.kuasarm.com/?id=wmjasni
Tajuk: IKLAN 3 DALAM 1..JOM TAMBAHKAN PENDAPATAN..
Iklan: Bagi yang mementingkan penggunaan produk-produk halal & kesihatan:

http://www.DuniaHerba.net/wanhpa
http://www.DuniaHerba.net/wanhpa
http://www.DuniaHerba.net/wanhpa

Untuk menambahkan pendapatan,join kami dalam Friends Club 8282 Mentari Sunway..Selambe je boleh dapat rm4k atau rm5k sebulan.Anda rajin berusaha lebih sedikit,selambe je boleh dapat rm10k sebulan atau lebih..bukti pendapatan akan ditunjukkan..

http://myfc8282.blogspot.com/
http://myfc8282.blogspot.com/
http://myfc8282.blogspot.com/

Tambah lagi satu.100% online..modal rm20 sahaja:

http://www.kuasarm.com/?id=wmjasni
http://www.kuasarm.com/?id=wmjasni
http://www.kuasarm.com/?id=wmjasni
Ip Pengirim: 120.141.150.181

;;
.
.
WEBSITE IKLAN PERCUMA
.
.
BANNER SAHABAT

By :
Free Blog Templates