.
.

Sunday, March 31, 2013

PELUANG UNTUK ANDA

Nama: nur
Email: nurashoppe13@gmail.com
Website:
Tajuk: PELUANG UNTUK ANDA
Iklan: Salam..PERHATIAN satu peluang untuk kaki2 on9....peluang ini membolehkan anda menjana pendapatan dengan amat mudah.. .Ahli avtnetwork hanya di sasarkan sehingga 10 000 ahli Jika anda salah seorang pencari pendapatan tambahan...anda berada di laman yang betul sekarang !!! CEPAT....DAFTAR SEGERA AHLI AVTNETWORK DAH MENCAPAI 7691...

BACA INFO PADA LINK BAWAH NI.

1.Daftar..
2.refer 9 free member yg baru,AUTOMATIK keahlian anda VIP dan layak dapat MODAL FREE.
3. abaikan pembayaran.. (modal dikasi) (pinjaman ditolak selepas dpt income)
Modal disediakan untuk anda...tiada lagi ALASAN
Berminat daftar sini: .http://www.avtnetwork.biz/124569
Ip Pengirim: 175.141.31.153

Nama: Lulus Temuduga SPA
Email: noreply@yahoo.com
Website: http://tinyurl.com/TipsKerjaKerajaan2u
Tajuk: Rahsia Lulus Temuduga Kerja Kerajaan
Iklan: Rahsia Lulus Temuduga Kerja Kerajaan


Awak! Saya Dah Dapat Keje Gov
Terima kasih kepada ebook ini
Tips dan Panduan Temuduga Kerajaan
Memang Berkesan dan Berbaloi
Akhirnya saya LULUS dlm Temuduga Tempoh hari
Lihat apa kata mereka:

===> http://tinyurl.com/TipsKerjaKerajaan2u


Terima Kasih
Ip Pengirim: 183.171.164.174

Nama: aishah
Email: aishahmohd@ymail.com
Website:
Tajuk: Membeli-belah sambil menjanan pendapatan...
Iklan: Apa saja bisnes anda lakukan, jangan membazir duit

membeli produk yang tidak memberi manfaat..Beli terus

dari kami... Dahla murah! Order saja dan gunakan cara

kreatif anda untuk mendapatkan pendapatan dari cara

kami. :)

1)Rice dispenser - rm 288 (RM180)
2)TupperCheff- rm459 (RM200)
3)Filter nano nature water- rm2590 (RM1200)
4)One touch maxi set - rm 187.20 (RM150)
5)party level 1 dan level 2 -rm 64

Itu harga asal..tetapi kami beri diskaun 20%-30%

malahan 40% untuk pembeli awal..Jadi anda kiralah

keuntungan yang anda dapat dari hasil pembelian anda

dari kami disamping menambah pendapatan anda.Mudah

kan?

Tips dan idea dari kami..
1)Anda beli 2 rice dispenser dgn harga RM180 seunit

(RM360)..Harga asal RM288.(RM576)..anda untung

RM216..

Atau

2) Anda beli 2 rice dispenser dgn harga RM180 seunit

(RM360).Kemudian anda jual 2 rice dispenser RM288

(RM576)..dengan harga diskaun anda sndiri.

Sila hubungi kami untuk maklumat lanjut.Tawaran terhad

selama 30 hari sahaja.Hanya tinggal beberapa unit

sahaja lagi.

Call/Sms 010-6325237( Pn Aishah)
Ip Pengirim: 113.210.103.43

Nama: Zul
Email: bina_gemilang_resources@yahoo.com
Website: http://lojirawatankumbahan.webs.com/
Tajuk: Loji Rawatan Kumbahan / Sewage Treatment Plant
Iklan: Bina Gemilang Resources mempunyai kepakaran yang tinggi dalam bidang ini memandangkan syarikat mempunyai pengurusan dan kakitangan yang berkelayakkan baik dalam bidang akademik mahupun professional serta mempunyai pengalaman yang amat luas dalam bidang ini.

Hasil daripada perkongsian kepakaran serta pengalaman luas dalam bidang ini maka pihak pengurusan telah membuktikan pencapaian masing-masing dengan merekabentuk, membina, memasang, menguji dan mentauliahkan ratusan projek sepanjang tempoh perkhidmatan dengan syarikat terdahulu.

Aktiviti Utama Syarikat

1)Membekal Tangki FRP seperti Bio Tiara dan Septik Tiara.

2)Memasarkan produk-produk berasaskan 'polyethylene dan Fibreglass Reinforced Plastics'.

3)Kerja-kerja 'merekabentuk, membekal, membina, memasang dan mengujiLoji Rawatan Kumbahan dari sistem "Reinforced Concrete" (RC Sewerage Treatment Plant ) dan dari sistem 'Fibreglass Reinforced Plastics'. ( FRPSewerage Treatment Plant ).

4)Kerja-Kerja menaik taraf (Upgrading & Refurbishing) Loji Rawatan Kumbahan sedia ada.

5)Kerja-kerja mereka bentuk, membina membaikpulih, menguji retikulasi paip.

6)Kerja-Kerja pemasangan paip pembetungan dan pembinaan stesen pam(Inlet works / Infraworks).

7)Perkhidmatan diagnostik dan 'trouble shoot' masalah Loji Rawatan Kumbahan sedia ada / lama

8)Kerja-kerja penyelenggaraan dan servis Loji Rawatan Kumbahan serta perkhidmatan sokongan.

9)Membekal produk berkaitan komponen mekanikal dan tangki FRP untuk Loji Rawatan Kumbahan

10)Merekabentuk (design ) Loji Rawatan Kumbahan dan memohon dan mendapatkan kelulusan dari pihak berkuasa (STP Consultation).

Bina Gemilang Resources,
No. 21, Jalan SG 1/11,
Pusat Komersial Taman Sri Gombak,68100 Batu Caves,selangor Darul Ehsan.
Tel : 03 – 410 59 526 Fax: 03 – 410 59 526

Email : bina_gemilang_resources@yahoo.com

http://binagemilang.webs.com/

Khaireen 012-3967966
Zul 017-6885688
Ip Pengirim: 118.101.83.10

Nama: Aisyah Beauty
Email: Khairi@yahoo.com
Website: http://blin.gd/4kCS
Tajuk: Buat Duit Dengan Blin.gd Tanpa Perlu Keluar Modal 1 Sen Pon. Daftar Percuma!!!
Iklan: Program http://blin.gd/4kCS merupakan program buat duit online di Malaysia dengan menggunakan kaedah ppc (pay per click). Program ini boleh dianggap masih agak baru kalau dibandingkan dengan says dan churp churp. Seperti program yang lain, program blind meminta anda share iklan di media sosial seperti facebook, twitter, google +, blog dan sebagainya.

Program ini hanya memerlukan anda share iklan blin.gd di mana-mana media sosial seperti facebook, twitter, google +, blog dan sebagainya. Setiap satu kempen iklan yang anda share biasanya bernilai RM0.20 setiap satu klik. Setiap satu klik hendaklah daripada orang yang berlainan dan bukan daripada orang yang sama dan juga klik yang dikira adalah berdasarkan unik klik.

Mengapa perlu join program blin.gd?
Program http://blin.gd/4kCS ini boleh dijadikan alternatif kepada program klik lain seperti says dan churp churp. Seperti yang kita semua sedia maklum, iklan says dan churp churp adalah sedikit sukar untuk mendapatkan earning maksimum disebabkan expired dengan cepat dan itu memerlukan kita share iklan dengan pantas. Program blingd ini pula disebabkan masih baru maka tempoh iklan tersebut expired adalah lambat sedikit dan membolehkan kita mendapat earning maksimum.

Sekiranya program buat duit online di Malaysia dengan SAYS http://bit.ly/14VAYn8 terkenal dengan pembayaran yang pantas dan ChurpChurp terkenal dengan campaign assignmentnya. Program Blin.gd ini pula mempunyai satu keistimewaan iaitu terdapat kempen yang meminta anda share iklan di facebook page/profile anda.

Ganjaran biasanya sebanyak RM1 atau RM2 diberikan sekiranya anda share iklan di facebook page anda tanpa perlukan sebarang klik.

Join http://blin.gd/4kCS sekarang!
Ip Pengirim: 60.48.39.78

Nama: Tasa Ahmad
Email: ahmad_01@gmail.com
Website: http://bit.ly/14VAYn8
Tajuk: SERIUS, BUAT DUIT DENGAN KLIK SAHAJA! DAFTAR PERCUMA
Iklan: DAPATKAN RM10 DALAM AKAUN SAYS SELEPAS PENDAFTARAN – SIGN UP

Apa itu says?? "Get Rewarded for Sharing".

Says ini ialah salah satu kerja sambilan yang korang boleh buat dengan hanya mengiklankan kempen2 says di wall Facebook ataupun Twitter. Kalau ada blog boleh share juga di blog. Mana-mana pilihan yang mudah bagi anda. anda boleh memilih iklan mana yang anda rasa sesuai untuk dikongsi bersama teman-teman anda daripada pilihan tawaran kempen-kempen yang ada.

Macam mana nak dapat duit dengan says?

Senang je. Mula-mula kena daftar dulu dengan says.

1. Kemudian pilih mana-mana kempen dalam list says di special.
2. Klik kat kempen tu.
3. Says akan beri satu link untuk dipromosikan.
4. Copy link dan paste link tersebut @ promosi di wall facebook atau tweet di twitter atau boleh juga klik je button share dan tweet yang dah ada kat website says. boleh juga share di group-group yang anda biasa join.

Kalau sesiapa klik iklan tersebut, anda akan dapat RM0.20. Kira oklah selama ini pun kita memang suka sangat share macam2 video lagu, artikel, gambar kat facebook kan? Kira berbaloi jugak sambil on facebook boleh dapat income bila kawan-kawan nak klik tengok.

Minimum cash out ialah RM50 dan maksimum pula ialah RM500!Sudah ramai terbukti dengan perniagaan ini, saya telah buat dlam satu hari leh RM30.00 dan Cash Out dalam RM500.00!Jika saya boleh anda pon boleh…

Bagaimana nak daftar says?

1. klik link ni --> http://bit.ly/14VAYn8 : daftar says. Anda akan dapat RM10 dalam akaun anda

2. Klik "sign up" untuk sign up dan follow je step yang diberikan dengan mengisi borang yang tersedia. lepas tu buka email untuk pengesahan akaun.

3. Dah siap dan anda boleh mula langkah pertama share "SPECIALS" @ kempen iklan sama ada di facebook, twitter, forum, atau di blog.Cuma share dan copy link iklan.

Setiap per klik anda akan dapat RM0.20-0.40. Kalau rajin promote dan pandai teknik lagi mantap korang punya earning says. Setakat RM10 tue pejam mata pun boleh dapat.

Sambil online facebook dan twitter boleh la juga share Iklan dari says. Dapat juga income boleh buat bayar bil broadband anda.

p/s: Pada yang nak join tapi ragu2 dont worry PERCUMA je daftar. Takde perlukan apa-apa modal untuk daftar says dah share iklan says.
-----------------------------------------------------------------------
Daftar Sekarang ! --> http://bit.ly/14VAYn8 . Anda akan dapt RM10 di dalam akaun says anda selepas pendaftaran.
=====================================
Ip Pengirim: 60.48.39.78

Saturday, March 30, 2013

Nama: Ain Aqilah
Email: ain.aqilah07@gmail.com
Website: http://ainaqilah07.blogspot.com/
Tajuk: Free $500 per sign up bonus!!
Iklan: *All Emails Worth $100
*25% of referrals' earnings
*$500 Signup Bonus
*Payout via: Moneybookers, Liberty Reserve, Alertpay, GlobalDigitalPay , *Perfect-Money.$25000 payout - real money to your account
*$50 Referrial Bonus
*All International members are welcome

ANDA BOLEH MENDAPAT NYA DENGAN SIGN UP DI http://genuineptr.com/pages/index.php?refid=ainaqilah

good luck :)
Ip Pengirim: 124.13.188.248

Nama: enazihah
Email: ilinazihah@yahoo.com
Website: http://ll.my/makepower
Tajuk: Jana RM10++ Sehari Dengan Sistem MY Ringgit 10!
Iklan: Projek Duit Terhebat!
Jana RM10++ Sehari Dengan
Sistem MY Ringgit 10!
Modal RM10 sekali sahaja. Terima berkali-kali terus ke akaun bank anda.
Tidak perlu domain & hosting. Semua sudah tersedia untuk anda bermula.
AMARAN: Ini bukan program duduk diam dapat duit atau skim cepat kaya!
Bagaimana sistem MYR10 ini berjalan?
1. Daftar sebagai ahli dibawah seorang penaja sistem MYR10.
2. Buat bayaran RM10 kepada penaja anda.
3. Hantar SMS/Emel pengesahan kepada penaja anda & admin sistem MYR10.
Penaja anda akan membuat pengesahan bayaran dan akan menghantar notifikasi kepada admin (melalui SMS atau borang online yang tersedia) untuk aktifkan keahliananda. URL replika anda akan diaktifkan oleh admin dalam tempoh 24 jam. Penaja berhak meminta admin menyekat keahlian jika berlaku penipuan atau pemalsuan bayaran.
Jika selepas 24 jam keahlian anda belum diaktifkan atau penaja anda tidak memberikan sebarang respon, sila klik pada menu "Bantuan" diatas untuk menghubungi kami.
Tugas anda hanyalah:
• Mempromosikan URL replika anda (Kaedah promosi akan diberikan kepada anda setelah keahlian diaktifkan)
• Memaklumkan kepada admin jika ada keahlian baru yang perlu diaktifkan
*Siapa yang berusaha lebih (rajin promosi), akan mendapat pendapatan yang lebih.
*Semua perjalanan sistem, produk & hal-hal lain diuruskan oleh pihak admin.
====================================================
Bagaimana ia menjana RM10 bertubi-tubi?
Perkara yang sama akan berlaku kepada anda apabila anda menaja keahlian kepada peserta yang baru. Mereka akan membuat bayaran terus ke akaun bank anda. Disinilah anda akan menjana pendapatan yang sebenar di internet tanpa perlu bersusah payah membina laman web atau mencipta sistem.
Sungguh mudah dan ringkas menjana pendapatan di MYR10.com. Anda pasti berjaya mengaut keuntungan berganda dengannya!
Macamana pihak pengurusan mendapat keuntungan??
Secara jujur, pihak pengurusan mengambil keuntungan hanya dari pengiklanan dan juga random reseller. Contoh jika ada yang masuk ke laman web ini dan mendaftar melalui username penaja yang belum aktif atau tidak wujud.
Anda tidak akan bankrap dengan modal sekecil RM10 sekali sahaja ini. Malahan anda akan berterima kasih kepada sistem ini nanti.
Ip Pengirim: 175.136.204.91

Nama: elastic enterprise
Email: tmkl0005@gmail.com
Website: www.pinjamankl.com/index.html
Tajuk: PINJAMAN BUMIPUTERA DENGAN KADAR FAEDAH TERENDAH CALL LYDIA 03-2166 9982
Iklan: SKIM PINJAMAN PERIBADI BUMIPUTERA SEKITAR KUALA LUMPUR DAN SELANGOR
KAMI ADALAH SEBUAH SYARIKAT PINJAMAN YANG BERLESEN YANG DILULUSKAN
OLEH KEMENTERIAN PERUMAHAN DAN KERAJAAN TEMPATAN DIBAWAH AKTA PEMBERI PINJAMAN 1951. 
KAMI TIDAK MEWAKILI MANA-MANA SYARIKAT KEWANGAN LAIN
KERANA OBJEKTIF KAMI ADALAH UNTUK MENJADI PERUNDING KEWANGAN YANG PROFESIONAL
DAN BERTAULIAH.PAKEJ AKAN DIBERI BERDASARKAN BAJET DAN KOMITMEN ANDA, INI KERANA KAMI 
TIDAK MAHU MEMBEBANKAN ANDA.

KELAYAKKAN:
- BERKERJA DI SEKITAR KUALA LUMPUR DAN SELANGOR SAHAJA
- GAJI DIBAYAR MELALUI BANK (AUTO CREDIT)
- BERSTATUS PERMENENT. CONFIRM DAN CONTRAK STAFF SAHAJA
- PEKERJA SWASTA AMAT DIALU-AUKAN

KEISTIMEWAAN:
- PINJAMAN LULUS DENGAN SEGERA 40 MINIT - 1 JAM SAHAJA
- KADAR FAEDAH PALING RENDAH 6%-9%
- KAMI BOLEH SELESAIKAN PINJAMAN ANDA DENGAN SYARIKAT PINJAMAN LAIN (OVERLAP)
JIKA ADA
- KAMI TIDAK MEMERLUKAN PENJAMIN DAN JUGA CAGARAN
- PINJAMAN SEHINGGA 5X GAJI DENGAN PEMBAYARAN BALIK YANG BOLEH DIRUNDING


DOKUMEN YANG DIPERLUKAN:
- 3 BULAN SLIP GAJI TERKINI
- 3 BULAN STATEMENT BANK TERKINI (GAJI MASUK)
- BIL AIR ATAU API TEMPAT TINGGAL TERKINI
- PENGESAHAN JAWATAN/ CONFIRMATION LATER/ SURAT KENAIKAN PANGKAT / KENAIKAN GAJI
- PENYATA KWSP

HUBUNGI:
03-2166 9982/83 (LYDIA)
EMAIL (UTK SEBARANG PERTANYAAN)
tmkl0005@hotmail.com
Ip Pengirim: 175.136.204.91

Nama: enazihah
Email: ilinazihah@yahoo.com
Website: http://ll.my/enazihah
Tajuk: CARA MUDAH UNTUK MENDAPATKAN WANG.
Iklan: CARA MUDAH UNTUK MENDAPATKAN WANG.
Antara keistimewaan:
• Modal serendah RM40 untuk (Bronze).
• Tidak perlu menjual.
• Tidak perlu pengalaman.
• Produk pengiklanan.
• Sistem yang mudah.
• Tidak menyalahi undang-undang!
• MUDAH! HANYA jadi ahli sahaja.
• Pendapatan tiada had level (infiniti).
• Join sekarang dan nikmati pendapatan harian.
*pakej bronze --1 akaun -- rm 40 keuntungan rm146.
*pakej silver -- 2 akaun-- rm 80 keuntungan rm 292.
*pakej gold 3 -- akaun -- rm 120 keuntungan rm 438.
• (Pendapatan diatas hanyalah pendapatan sebagai ahli sahaja, belum lagi Bonus taja orang ( mcm kalau org tu join yg rm80, kita dpt bonus rm40 ) & Unilvel! apa lagi nak ditunggu. Mari bersama kami penjana pendapatan dengan menjadi ahli. Amaran : Biz nie bukan pelaburan! Ingat! Masa akan terus berlalu... jangan sampai ahli keluarga dan kawan-kawan anda join dengan orang lain, sedangkan anda terlebih dahulu mendapat peluang hebat ini!) nk detail lagi klik kt sni jap. http://ll.my/enazihah
TAK PUN SMS/COL SAYA.
0197264268
Ip Pengirim: 175.136.204.91

Nama: Koleksi Grafik
Email: noreply@yahoo.com
Website: http://www.pakej-grafik.com
Tajuk: Koleksi Grafik Terbaik Pilihan Newbie
Iklan: Koleksi Grafik Terbaik Pilihan Newbie

Dapatkan Pakej Koleksi Terbaik Grafik
Anda Boleh Belajar Photoshop
Melalui Video Tutorial
Buat sendiri Grafik website anda
Jimatkan Wang Anda..
Klik utk info Lanjut:


==> http://ll.my/PakejVG


Dapatkan segera, sebelum tawaran ditutup!
Ip Pengirim: 183.171.171.109

PINJAMAN PERIBADI !!

Nama: nuraishah
Email: laila9055@yahoo.com
Website: http://www.pinjamantunai.com
Tajuk: PINJAMAN PERIBADI !!
Iklan: Assalamualaikum dan salam sejahtera,
Kami, adalah Syarikat Kewangan Berlesen ingin menawarkan pinjaman wang tunai segera yang bersesuaian dengan keperluan kewangan anda. Kami akan pastikan anda berpuas hati dengan perkhidmatan kami.
Kenapa anda perlu memilih syarikat kami????
- * Pemberi wang terus
- * Tanpa penjamin dan cagaran
- * Pinjaman di luluskan dalam tempoh 1 jam
- * Tiada pembayaran uprond sehingga lulus
- * Maklumat di rahsiakan
- * Yang bekerja dan menetap area KL dan Selangor sahaja

• Bukan badan berUNIFORM(polis,bomba,tentera)
• Bekerja(gaji AUTO KREDIT KE BANK)

Jika anda berminat dokumen yang di perlukan :
1) 3 bulan slip gaji terbaru
2) 3 bulan penyata bank yang terkini
3) Penyata EPF (Sekiranya ada)
4) Utiliti Bil Elektrik / Air yang terkini
5) Surat pengesahan jawatan / EA

Sila hubungai: LAILA H/P 012 6796706
EMAIL: laila9055@yahoo.com
WEBSITE: www.pinjamantunai.com
ALAMAT: 60B,Jalan Wawasan Ampang 2/3,Bandar Baru Ampang,
68000Ampang,Selangor.
TEL : 03-4287 5085
FAX: 03-4292 6112
Ip Pengirim: 124.13.206.184

PINJAMAN PERIBADI !!

Nama: LAILA
Email: laila9055@yahoo.com
Website: http://www.pinjamantunai.com
Tajuk: PINJAMAN PERIBADI !!
Iklan: Assalamualaikum dan salam sejahtera,
Kami, adalah Syarikat Kewangan Berlesen ingin menawarkan pinjaman wang tunai segera yang bersesuaian dengan keperluan kewangan anda. Kami akan pastikan anda berpuas hati dengan perkhidmatan kami.
Kenapa anda perlu memilih syarikat kami????
- * Pemberi wang terus
- * Tanpa penjamin dan cagaran
- * Pinjaman di luluskan dalam tempoh 1 jam
- * Tiada pembayaran uprond sehingga lulus
- * Maklumat di rahsiakan
- * Yang bekerja dan menetap area KL dan Selangor sahaja

• Bukan badan berUNIFORM(polis,bomba,tentera)
• Bekerja(gaji AUTO KREDIT KE BANK)

Jika anda berminat dokumen yang di perlukan :
1) 3 bulan slip gaji terbaru
2) 3 bulan penyata bank yang terkini
3) Penyata EPF (Sekiranya ada)
4) Utiliti Bil Elektrik / Air yang terkini
5) Surat pengesahan jawatan / EA

Sila hubungai: LAILA H/P 012 6796706
EMAIL: laila9055@yahoo.com
WEBSITE: www.pinjamantunai.com
ALAMAT: 60B,Jalan Wawasan Ampang 2/3,Bandar Baru Ampang,
68000Ampang,Selangor.
TEL : 03-4287 5085
FAX: 03-4292 6112
Ip Pengirim: 124.13.206.184

Nama: ismail
Email: sutanmudo2020@yahoo.com
Website: http://ismail-angkut.blogspot.com/
Tajuk: van sewa dan lori sewa 1tan 3tan 5tan ISMAIL ANGKUT
Iklan: HOTLINE 012-6195613
http://ismail-angkut.blogspot.com/

khidmat lori sewa 1 , 3 & 5 tan ISMAIL ANGKUT
khidmat lori tong – RORO 3 & 5 tan ISMAIL ANGKUT
khidmat van sewa KIA pregio 12 seater van ISMAIL ANGKUT

ANGKUT APA SAJA

http://sahabatkanopi.blogspot.com/
KAMI MENCERIAKAN HARI BAHAGIA ANDA
Ip Pengirim: 113.210.103.46

Friday, March 29, 2013

Nama: ipincute
Email: ipincute04@gmail.com
Website: http://bit.ly/Z5Oi5P
Tajuk: Sistem web Unik dan Terhebat
Iklan: Saya ingin memberikan anda laman web ini yang mana akan menjadi laman web anda sendiri dan akan memberikan keuntungan terus ke akaun bank anda. Semua pembayaran terus ke akaun bank anda sendiri. Jika selama ini anda hanya melihat laman web orang lain dan jumlah pendapatan mereka yang banyak, kini anda juga boleh menjadi salah seorang dari mereka.

Anda tidak perlu memerah otak untuk menulis ebook, membina laman web yang unik, mempelajari bahasa komputer yang susah, membazirkan wang beratus-ratus ringgit hanya membina laman web dan yang paling penting anda boleh menjadi seorang usahawan internet dalam masa kurang 24 jam dari sekarang. Laman web, borang tempahan dan sebagainya telah siap untuk anda. Yang perlu anda lakukan adalah hanya lah Promosi dan sedia menerima wang tunai daripada pelanggan anda

Daftar percuma sekarang >>> http://bit.ly/13V70SH
Ip Pengirim: 118.100.100.174

Nama: ipincute
Email: ipincute04@gmail.com
Website: http://bit.ly/Z5Oi5P
Tajuk: Sistem web Unik dan Terhebat
Iklan: Saya ingin memberikan anda laman web ini yang mana akan menjadi laman web anda sendiri dan akan memberikan keuntungan terus ke akaun bank anda. Semua pembayaran terus ke akaun bank anda sendiri. Jika selama ini anda hanya melihat laman web orang lain dan jumlah pendapatan mereka yang banyak, kini anda juga boleh menjadi salah seorang dari mereka.

Anda tidak perlu memerah otak untuk menulis ebook, membina laman web yang unik, mempelajari bahasa komputer yang susah, membazirkan wang beratus-ratus ringgit hanya membina laman web dan yang paling penting anda boleh menjadi seorang usahawan internet dalam masa kurang 24 jam dari sekarang. Laman web, borang tempahan dan sebagainya telah siap untuk anda. Yang perlu anda lakukan adalah hanya lah Promosi dan sedia menerima wang tunai daripada pelanggan anda

Daftar percuma sekarang >>> http://bit.ly/13V70SH
Ip Pengirim: 118.100.100.174

Nama: zura
Email: spc_1971@yahoo.com
Website: www.pinjamanbumiputera.com
Tajuk: PROMOSI PINJAMAN TUNAI SEHINGGA 15,000 YG TERBAIK SEKITAR KL & SELANGOR>>HBGI 012-6140456
Iklan: Kami menyediakan PINJAMAN PERIBADI kepada semua kakitangan kerajaan dan swasta . Tanpa penjamin dan tiada cagaran (TUNAI SEGERA). Kelulusan segera dalam tempoh 20 minit.

TERBUKA KEPADA PEKERJA SWASTA /KERAJAAN (KECUALI POLIS/TENTERA)/ PENCEN/SOCSO GAJI DI BAYAR MELALUI BANK. KHAS BAGI YANG MENETAP DAN BEKERJA DI KUALA LUMPUR DAN SELANGOR SAHAJA.

Berminat? (UNTUK PERSONAL LOAN SEGERA SAHAJA)
Sila bawa dokumen;-
1) 3 bulan slip gaji terbaru
2) Buku bank yang telah dikemaskini atau 3 bulan penyata bank yang terkini
3) Surat pengesahan jawatan @EA Form (Sekiranya ada)
4) Utiliti Bill Elektrik/Air yang terkini

Hubungi kami untuk temujanji ;-
Zura : 012 6140456 @ layari www.pinjamanbumiputera.com

Atau Sila Datang terus ke Pejabat kami berjumpa dengan pegawai kami;
INNORIBU RESOURCES SDN.BHD,
LOT 4.48,4TH FLOOR,
WISMA CENTRAL,
JLN AMPANG,
50450 KUALA LUMPUR.
11.30am--4.30pm

PROMOSI KAMI ADALAH YANG TERBAIK!!!!!!!!

KAMI BUKAN ALONG/CETI HARAM TETAPI PEMBERI PINJAMAN WANG BERLESEN YANG SAH DAN DILULUSKAN OLEH KEMENTERIAN PERUMAHAN & KERAJAAN TEMPATAN DI BAWAH AKTA PEMBERI PINJAMAN 1951.
Ip Pengirim: 210.186.134.192

Nama: zura
Email: spc_1971@yahoo.com
Website: www.pinjamanbumiputera.com
Tajuk: PINJAMAN EXPRESS SEHINGGA 15,000 DLM 30MINIT HBGI 012-6140456
Iklan: Kami menyediakan PINJAMAN PERIBADI kepada semua kakitangan kerajaan dan swasta . Tanpa penjamin dan tiada cagaran (TUNAI SEGERA). Kelulusan segera dalam tempoh 20 minit.

TERBUKA KEPADA PEKERJA SWASTA /KERAJAAN (KECUALI POLIS/TENTERA)/ PENCEN/SOCSO GAJI DI BAYAR MELALUI BANK. KHAS BAGI YANG MENETAP DAN BEKERJA DI KUALA LUMPUR DAN SELANGOR SAHAJA.

Berminat? (UNTUK PERSONAL LOAN SEGERA SAHAJA)
Sila bawa dokumen;-
1) 3 bulan slip gaji terbaru
2) Buku bank yang telah dikemaskini atau 3 bulan penyata bank yang terkini
3) Surat pengesahan jawatan @EA Form (Sekiranya ada)
4) Utiliti Bill Elektrik/Air yang terkini

Hubungi kami untuk temujanji ;-
Zura : 012 6140456 @ layari www.pinjamanbumiputera.com

Atau Sila Datang terus ke Pejabat kami berjumpa dengan pegawai kami;
INNORIBU RESOURCES SDN.BHD,
LOT 4.48,4TH FLOOR,
WISMA CENTRAL,
JLN AMPANG,
50450 KUALA LUMPUR.
11.30am--4.30pm

PROMOSI KAMI ADALAH YANG TERBAIK!!!!!!!!

KAMI BUKAN ALONG/CETI HARAM TETAPI PEMBERI PINJAMAN WANG BERLESEN YANG SAH DAN DILULUSKAN OLEH KEMENTERIAN PERUMAHAN & KERAJAAN TEMPATAN DI BAWAH AKTA PEMBERI PINJAMAN 1951.
Ip Pengirim: 210.186.134.192

Nama: zura
Email: spc_1971@yahoo.com
Website: www.pinjamanbumiputera.com
Tajuk: SKIM PINJAMAN PERIBADI BUMIPUTERA CALL/SMS ZURA 012-6140456 MUDAH & CEPAT
Iklan: Kami menyediakan PINJAMAN PERIBADI kepada semua kakitangan kerajaan dan swasta . Tanpa penjamin dan tiada cagaran (TUNAI SEGERA). Kelulusan segera dalam tempoh 20 minit.

TERBUKA KEPADA PEKERJA SWASTA /KERAJAAN (KECUALI POLIS/TENTERA)/ PENCEN/SOCSO GAJI DI BAYAR MELALUI BANK. KHAS BAGI YANG MENETAP DAN BEKERJA DI KUALA LUMPUR DAN SELANGOR SAHAJA.

Berminat? (UNTUK PERSONAL LOAN SEGERA SAHAJA)
Sila bawa dokumen;-
1) 3 bulan slip gaji terbaru
2) Buku bank yang telah dikemaskini atau 3 bulan penyata bank yang terkini
3) Surat pengesahan jawatan @EA Form (Sekiranya ada)
4) Utiliti Bill Elektrik/Air yang terkini

Hubungi kami untuk temujanji ;-
Zura : 012 6140456 @ layari www.pinjamanbumiputera.com

Atau Sila Datang terus ke Pejabat kami berjumpa dengan pegawai kami;
INNORIBU RESOURCES SDN.BHD,
LOT 4.48,4TH FLOOR,
WISMA CENTRAL,
JLN AMPANG,
50450 KUALA LUMPUR.
11.30am--4.30pm

PROMOSI KAMI ADALAH YANG TERBAIK!!!!!!!!

KAMI BUKAN ALONG/CETI HARAM TETAPI PEMBERI PINJAMAN WANG BERLESEN YANG SAH DAN DILULUSKAN OLEH KEMENTERIAN PERUMAHAN & KERAJAAN TEMPATAN DI BAWAH AKTA PEMBERI PINJAMAN 1951.
Ip Pengirim: 210.186.134.192

Nama: zura
Email: spc_1971@yahoo.com
Website: www.pinjamanbumiputera.com
Tajuk: **NAK PINJAMAN???KELULUSAN MUDAH & PANTAS CALL/SMS 012-6140456 (zura)
Iklan: Kami menyediakan PINJAMAN PERIBADI kepada semua kakitangan kerajaan dan swasta . Tanpa penjamin dan tiada cagaran (TUNAI SEGERA). Kelulusan segera dalam tempoh 20 minit.

TERBUKA KEPADA PEKERJA SWASTA /KERAJAAN (KECUALI POLIS/TENTERA)/ PENCEN/SOCSO GAJI DI BAYAR MELALUI BANK. KHAS BAGI YANG MENETAP DAN BEKERJA DI KUALA LUMPUR DAN SELANGOR SAHAJA.

Berminat? (UNTUK PERSONAL LOAN SEGERA SAHAJA)
Sila bawa dokumen;-
1) 3 bulan slip gaji terbaru
2) Buku bank yang telah dikemaskini atau 3 bulan penyata bank yang terkini
3) Surat pengesahan jawatan @EA Form (Sekiranya ada)
4) Utiliti Bill Elektrik/Air yang terkini

Hubungi kami untuk temujanji ;-
Zura : 012 6140456 @ layari www.pinjamanbumiputera.com

Atau Sila Datang terus ke Pejabat kami berjumpa dengan pegawai kami;
INNORIBU RESOURCES SDN.BHD,
LOT 4.48,4TH FLOOR,
WISMA CENTRAL,
JLN AMPANG,
50450 KUALA LUMPUR.
11.30am--4.30pm

PROMOSI KAMI ADALAH YANG TERBAIK!!!!!!!!

KAMI BUKAN ALONG/CETI HARAM TETAPI PEMBERI PINJAMAN WANG BERLESEN YANG SAH DAN DILULUSKAN OLEH KEMENTERIAN PERUMAHAN & KERAJAAN TEMPATAN DI BAWAH AKTA PEMBERI PINJAMAN 1951.
Ip Pengirim: 210.186.134.192

Nama: zura
Email: spc_1971@yahoo.com
Website: www.pinjamanbumiputera.com
Tajuk: PINJAMAN EXPRESS SEHINGGA 15,000 DLM 30MINIT HBGI 012-6140456
Iklan: Kami menyediakan PINJAMAN PERIBADI kepada semua kakitangan kerajaan dan swasta . Tanpa penjamin dan tiada cagaran (TUNAI SEGERA). Kelulusan segera dalam tempoh 20 minit.

TERBUKA KEPADA PEKERJA SWASTA /KERAJAAN (KECUALI POLIS/TENTERA)/ PENCEN/SOCSO GAJI DI BAYAR MELALUI BANK. KHAS BAGI YANG MENETAP DAN BEKERJA DI KUALA LUMPUR DAN SELANGOR SAHAJA.

Berminat? (UNTUK PERSONAL LOAN SEGERA SAHAJA)
Sila bawa dokumen;-
1) 3 bulan slip gaji terbaru
2) Buku bank yang telah dikemaskini atau 3 bulan penyata bank yang terkini
3) Surat pengesahan jawatan @EA Form (Sekiranya ada)
4) Utiliti Bill Elektrik/Air yang terkini

Hubungi kami untuk temujanji ;-
Zura : 012 6140456 @ layari www.pinjamanbumiputera.com

Atau Sila Datang terus ke Pejabat kami berjumpa dengan pegawai kami;
INNORIBU RESOURCES SDN.BHD,
LOT 4.48,4TH FLOOR,
WISMA CENTRAL,
JLN AMPANG,
50450 KUALA LUMPUR.
11.30am--4.30pm

PROMOSI KAMI ADALAH YANG TERBAIK!!!!!!!!

KAMI BUKAN ALONG/CETI HARAM TETAPI PEMBERI PINJAMAN WANG BERLESEN YANG SAH DAN DILULUSKAN OLEH KEMENTERIAN PERUMAHAN & KERAJAAN TEMPATAN DI BAWAH AKTA PEMBERI PINJAMAN 1951.
Ip Pengirim: 210.186.134.192

PINJAMAN WANG BERLESEN !!

Nama: LAILA
Email: laila9055@yahoo.com
Website: http://www.pinjamantunai.com
Tajuk: PINJAMAN WANG BERLESEN !!
Iklan: Assalamualaikum dan salam sejahtera,
Kami, adalah Syarikat Kewangan Berlesen ingin menawarkan pinjaman wang tunai segera yang bersesuaian dengan keperluan kewangan anda. Kami akan pastikan anda berpuas hati dengan perkhidmatan kami.
Kenapa anda perlu memilih syarikat kami????
- * Pemberi wang terus
- * Tanpa penjamin dan cagaran
- * Pinjaman di luluskan dalam tempoh 1 jam
- * Tiada pembayaran uprond sehingga lulus
- * Maklumat di rahsiakan
- * Yang bekerja dan menetap area KL dan Selangor sahaja

• Bukan badan berUNIFORM(polis,bomba,tentera)
• Bekerja(gaji AUTO KREDIT KE BANK)

Jika anda berminat dokumen yang di perlukan :
1) 3 bulan slip gaji terbaru
2) 3 bulan penyata bank yang terkini
3) Penyata EPF (Sekiranya ada)
4) Utiliti Bil Elektrik / Air yang terkini
5) Surat pengesahan jawatan / EA

Sila hubungai: LAILA H/P 012 6796706
EMAIL: laila9055@yahoo.com
WEBSITE: www.pinjamantunai.com
ALAMAT: 60B,Jalan Wawasan Ampang 2/3,Bandar Baru Ampang,
68000Ampang,Selangor.
TEL : 03-4287 5085
FAX: 03-4292 6112
Ip Pengirim: 124.13.206.184

Nama: enazihah
Email: ilinazihah@yahoo.com
Website: http://ll.my/makepower
Tajuk: Jana RM10++ Sehari Dengan Sistem MY Ringgit 10!
Iklan: Projek Duit Terhebat!
Jana RM10++ Sehari Dengan
Sistem MY Ringgit 10!
Modal RM10 sekali sahaja. Terima berkali-kali terus ke akaun bank anda.
Tidak perlu domain & hosting. Semua sudah tersedia untuk anda bermula.
AMARAN: Ini bukan program duduk diam dapat duit atau skim cepat kaya!
Bagaimana sistem MYR10 ini berjalan?
1. Daftar sebagai ahli dibawah seorang penaja sistem MYR10.
2. Buat bayaran RM10 kepada penaja anda.
3. Hantar SMS/Emel pengesahan kepada penaja anda & admin sistem MYR10.
Penaja anda akan membuat pengesahan bayaran dan akan menghantar notifikasi kepada admin (melalui SMS atau borang online yang tersedia) untuk aktifkan keahliananda. URL replika anda akan diaktifkan oleh admin dalam tempoh 24 jam. Penaja berhak meminta admin menyekat keahlian jika berlaku penipuan atau pemalsuan bayaran.
Jika selepas 24 jam keahlian anda belum diaktifkan atau penaja anda tidak memberikan sebarang respon, sila klik pada menu "Bantuan" diatas untuk menghubungi kami.
Tugas anda hanyalah:
• Mempromosikan URL replika anda (Kaedah promosi akan diberikan kepada anda setelah keahlian diaktifkan)
• Memaklumkan kepada admin jika ada keahlian baru yang perlu diaktifkan
*Siapa yang berusaha lebih (rajin promosi), akan mendapat pendapatan yang lebih.
*Semua perjalanan sistem, produk & hal-hal lain diuruskan oleh pihak admin.
====================================================
Bagaimana ia menjana RM10 bertubi-tubi?
Perkara yang sama akan berlaku kepada anda apabila anda menaja keahlian kepada peserta yang baru. Mereka akan membuat bayaran terus ke akaun bank anda. Disinilah anda akan menjana pendapatan yang sebenar di internet tanpa perlu bersusah payah membina laman web atau mencipta sistem.
Sungguh mudah dan ringkas menjana pendapatan di MYR10.com. Anda pasti berjaya mengaut keuntungan berganda dengannya!
Macamana pihak pengurusan mendapat keuntungan??
Secara jujur, pihak pengurusan mengambil keuntungan hanya dari pengiklanan dan juga random reseller. Contoh jika ada yang masuk ke laman web ini dan mendaftar melalui username penaja yang belum aktif atau tidak wujud.
Anda tidak akan bankrap dengan modal sekecil RM10 sekali sahaja ini. Malahan anda akan berterima kasih kepada sistem ini nanti.
Ip Pengirim: 175.136.204.91

Nama: elastic enterprise
Email: tmkl0005@gmail.com
Website: www.pinjamankl.com/index.html
Tajuk: PINJAMAN BUMIPUTERA DENGAN KADAR FAEDAH TERENDAH CALL LYDIA 03-2166 9982
Iklan: SKIM PINJAMAN PERIBADI BUMIPUTERA SEKITAR KUALA LUMPUR DAN SELANGOR
KAMI ADALAH SEBUAH SYARIKAT PINJAMAN YANG BERLESEN YANG DILULUSKAN
OLEH KEMENTERIAN PERUMAHAN DAN KERAJAAN TEMPATAN DIBAWAH AKTA PEMBERI PINJAMAN 1951. 
KAMI TIDAK MEWAKILI MANA-MANA SYARIKAT KEWANGAN LAIN
KERANA OBJEKTIF KAMI ADALAH UNTUK MENJADI PERUNDING KEWANGAN YANG PROFESIONAL
DAN BERTAULIAH.PAKEJ AKAN DIBERI BERDASARKAN BAJET DAN KOMITMEN ANDA, INI KERANA KAMI 
TIDAK MAHU MEMBEBANKAN ANDA.

KELAYAKKAN:
- BERKERJA DI SEKITAR KUALA LUMPUR DAN SELANGOR SAHAJA
- GAJI DIBAYAR MELALUI BANK (AUTO CREDIT)
- BERSTATUS PERMENENT. CONFIRM DAN CONTRAK STAFF SAHAJA
- PEKERJA SWASTA AMAT DIALU-AUKAN

KEISTIMEWAAN:
- PINJAMAN LULUS DENGAN SEGERA 40 MINIT - 1 JAM SAHAJA
- KADAR FAEDAH PALING RENDAH 6%-9%
- KAMI BOLEH SELESAIKAN PINJAMAN ANDA DENGAN SYARIKAT PINJAMAN LAIN (OVERLAP)
JIKA ADA
- KAMI TIDAK MEMERLUKAN PENJAMIN DAN JUGA CAGARAN
- PINJAMAN SEHINGGA 5X GAJI DENGAN PEMBAYARAN BALIK YANG BOLEH DIRUNDING


DOKUMEN YANG DIPERLUKAN:
- 3 BULAN SLIP GAJI TERKINI
- 3 BULAN STATEMENT BANK TERKINI (GAJI MASUK)
- BIL AIR ATAU API TEMPAT TINGGAL TERKINI
- PENGESAHAN JAWATAN/ CONFIRMATION LATER/ SURAT KENAIKAN PANGKAT / KENAIKAN GAJI
- PENYATA KWSP

HUBUNGI:
03-2166 9982/83 (LYDIA)
EMAIL (UTK SEBARANG PERTANYAAN)
tmkl0005@hotmail.com
Ip Pengirim: 175.136.204.91

Nama: enazihah
Email: ilinazihah@yahoo.com
Website: http://nmgnetwork.com/enazihah
Tajuk: CARA MUDAH UNTUK MENDAPATKAN WANG.
Iklan: CARA MUDAH UNTUK MENDAPATKAN WANG.
Antara keistimewaan:
• Modal serendah RM40 untuk (Bronze).
• Tidak perlu menjual.
• Tidak perlu pengalaman.
• Produk pengiklanan.
• Sistem yang mudah.
• Tidak menyalahi undang-undang!
• MUDAH! HANYA jadi ahli sahaja.
• Pendapatan tiada had level (infiniti).
• Join sekarang dan nikmati pendapatan harian.
*pakej bronze --1 akaun -- rm 40 keuntungan rm146.
*pakej silver -- 2 akaun-- rm 80 keuntungan rm 292.
*pakej gold 3 -- akaun -- rm 120 keuntungan rm 438.
• (Pendapatan diatas hanyalah pendapatan sebagai ahli sahaja, belum lagi Bonus taja orang ( mcm kalau org tu join yg rm80, kita dpt bonus rm40 ) & Unilvel! apa lagi nak ditunggu. Mari bersama kami penjana pendapatan dengan menjadi ahli. Amaran : Biz nie bukan pelaburan! Ingat! Masa akan terus berlalu... jangan sampai ahli keluarga dan kawan-kawan anda join dengan orang lain, sedangkan anda terlebih dahulu mendapat peluang hebat ini!) nk detail lagi klik kt sni jap. http://nmgnetwork.com/enazihah
TAK PUN SMS/COL SAYA.
0197264268
Ip Pengirim: 175.136.204.91

Nama: liyamin
Email: liyamin10@yahoo.com
Website: http://www.facebook.com/shamila.aziz.7?ref=tn_tnmn
Tajuk: BACALAH DENGAN PENUH KEINSAFAN, HATI YANG TERBUKA DAN RASIONAL.
Iklan: Program mudah dan murah dari segi kos permulaan.Tidak perlu website,tidak perlu blog,tidak perlu sistem yang terlalu canggih.100% on line.

Hanya 2 orang peserta sahaja. Hanya RM30.00 untuk sekali
penyertaan.Jika anda mempunyai kewangan yang kukuh dan stabil,sila abaikan program ini.

Email ini di hantar secara rawak dan anda mungkin
menerimanya berulang.
http://www.facebook.com/shamila.aziz.7?ref=tn_tnmn
Ip Pengirim: 183.171.170.62

Thursday, March 28, 2013

Nama: Koleksi Grafik
Email: noreply@yahoo.com
Website: http://www.pakej-grafik.com
Tajuk: Koleksi Grafik Terbaik Pilihan Newbie
Iklan: Koleksi Grafik Terbaik Pilihan Newbie

Dapatkan Pakej Koleksi Terbaik Grafik
Anda Boleh Belajar Photoshop
Melalui Video Tutorial
Buat sendiri Grafik website anda
Jimatkan Wang Anda..
Klik utk info Lanjut:

==> http://www.pakej-grafik.com


Dapatkan segera, sebelum tawaran ditutup!
Ip Pengirim: 183.171.166.15

Nama: ZIELA
Email: spgroup_79@yahoo.com
Website: www.pinjamanperibadi.biz
Tajuk: PINJAMAN BUMIPUTRA 100%. TERBUKA KEPADA KERAJAAN & SWASTA YANG BEKERJA DI KL & SLGR.. CALL ZIELA 017 6151454
Iklan: Assalammualaikum & salam sejahtera..
Kami dr syrkt Pemberi Pinjaman Wang Berlesen menawarkan PINJAMAN TUNAI SEGERA kpd kakitangan kerajaan & swasta..

Perkhidmatan kami spt pinjaman segera(kelulusan 40minit), penyelesaian hutang di syrkt lain, khidmat nasihat utk masalah kewangan anda dan juga menyelesaikan masalah kad kredit…

Kami telah disalah anggap oleh sesetengah masyarakat angkara ceti haram...kami menjalankan perkhidmatan secara sah dibwh akta Pemberi Pinjaman 1951..

Kami adalah tempat utk meminimakan masalah anda.Panel penasihat kami adalah yg terlatih dan kami akan pastikan anda gembira dgn perkhidmatan kami..

Kami menyediakan pembiayaan peribadi bkn disaat anda kesempitan tetapi kami adalah backup anda disaat anda memerlukan..TIDAK SALAH JIKA ANDA MENCUBA DISAAT ANDA MEMERLUKAN KAMI….. Ikhlas dr pihak kami..

*pinjaman segera dgn kadar faedah yg boleh dibincang..
*BLACKLIST/CTOS/CCRIS dialu-alukan

-jika berminat sediakan:-
~3 bln payslip terkini
~3 bln statement bank terkini
~surat pengesahan jawatan/EA
~bil air@elektrik terkini
*gaji mesti online bank(auto pay/auto credit)

HUBUNGI KAMI:-

ANA:- 017-6151454
@
EMAIL:- ((spgroup_79@yahoo.com))

WEBSITE:- www.pinjamanmudah.weebly.com @ www.pinjamanperibadi.biz
Ip Pengirim: 219.92.20.209

Nama: ipincute
Email: ipincute04@gmail.com
Website: http://bit.ly/YKUa4e
Tajuk: Duit PERCUMA - Paying for powerful GPUs!
Iklan: Buat duit dengan hanya mengajak orang ramai mendownload dan mengguna Rublik.com kami memberi anda ganjaran.

Berapa anda akan dapat?
Anda akan mendapat ganjaran dengan peratusan tertentu daripada menjemput rakan (referral)

Status Menjemput Rakan Anda Mendapat :
1 Referral – 10.00%
2 Referral – 2.00%
3 Referral – 1.50%
4 Referral – 1.00%
5 Referral – 0.50%

Keterangan Lanjut Klik Link >>> http://bit.ly/10iISUs
Ip Pengirim: 118.100.100.174

Nama: ipincute
Email: ipincute04@gmail.com
Website: http://bit.ly/YKUa4e
Tajuk: Buat Duit PERCUMA dengan PayPerClick.Com
Iklan: Anda nak buat duit tanpa sebarang modal, hanya klik iklan sahaja... Join kami di PayPerClick.Com

Pastikan anda warganegara Malaysia

Pastikan anda terma dan syarat...

Pastikan anda download Panduan Ahli PayPerClick....
Dan Pastikan anda mendaftar di >>> http://bit.ly/16ihnhR

untuk anda mendapat banyak income dapatkan referral sebanyak mungkin dan withdraw minimum RM10 ke Bank Maybank, CIMB, dan anda boleh lihat untuk

keterangan lanjut Klik >>> http://bit.ly/16ihnhR
pastikan penaja anda > ipincute
Ip Pengirim: 118.100.100.174

PINJAMAN TUNAI SEGERA

Nama: BALQIS
Email: toppioneer88@gmail.com
Website: HTTP://WWW.PINJAMANXPRESS.COM
Tajuk: PINJAMAN TUNAI SEGERA
Iklan: *Permohonan pengeluaran KWSP umur 50,55

*Untuk kakitangan Kerajaan / Berkanun / Swasta /Pencen

*Tanpa penjamin

*Kelulusan segera

*Dokumen yang ringkas

*Gaji Tetap

*Bagi yang BLACKLIST masih mempunyai peluang untuk membuat pinjaman

*Ansuran 1 Bulan hingga 12 Bulan

*Selesai pinjaman dari syarikat pemberi pinjaman yang lain

Jika anda berminat sila hubungi kami di talian 0342926113 / 0164441174(BALQIS) atau layari website kami di
HTTP://WWW.PINJAMANXPRESS.COM

atau EMAIL KAMI DI TOPPIONEER88@GMAIL.COM

HANYA KAWASAN KL DAN SELANGOR SAHAJA
Ip Pengirim: 219.92.45.24

Nama: Mesin Duit
Email: noreply@yahoo.com
Website: http://bit.ly/oi7URK
Tajuk: Mesin Duit Ini Menjadikan Poket Saya Penuh!
Iklan: MILIKI MESIN DUIT INI!! CONFIRM BERKERJA SETIAP HARI SEPANJANG TAHUN
CARI DUIT UNTUK ANDA!! YEZZZ!! 100% ANDA PUNYA!

USDBLASTER!! YUP!! USDBLASTER..
Cari duit automatik dan 100% kita punya..

PERHATIAN!!!

ANDA SEMUA SANGAT-SANGAT BERUNTUNG KERANA RAHSIA BESAR SEPERTI INI
DIKONGSIKAN BERSAMA..AYUH MANFAATKAN BERSAMA PELUANG BUAT DUIT PALING
SIMPLE 2013 INI!!

MODAL RM100..JIKA SEHARI MAMPU MENJANA $100 MEMANG MENGASYIKKAN!!

Apa Itu UsdBlaster ??.. dan kenapa anda perlu memilikinya..

UsdBlaster adalah sistem bisnes internet yang tidak memerlukan produk
sendiri, laman web & promosi untuk menjana keuntungan.
UsdBlaster adalah 100% automatik dan akan memberi anda keuntungan 100%
terus kepada anda.

Kalau ada bisnes lain, kita JV kan sekali..setkan sekitar 1 jam dengan
5 langkah mudah.. dan biarkan seberapa lama yg kita inginkan..

hampir 2000 orang telah memilih dan memilikinya..
Ada cara yg mudah...masih lagi nak buat cara yang susah?

Tak perlu pikir-pikir nak taja org...tak perlu keluar modal besar
untuk jana income besar... ada caranya dan kini anda telah
menemuinya..

tak perlu bayar bulan-bulan..sekali pun dh cukup..
memang tak menjanjikan jadi jutawan,, tp sikit-sikit dlm usd, banyak
jg.. dari langsung tak dpt apa-apa..

Gagal, tak semestinya selama-lamanya gagal...dh jumpa jln kejayaan
kenapa masih jg nak ikut jalan kegagalan.. FIKIR-FIKIRKAN..

Boleh tengok testimoni-testimoni yg diberikan..perggghhh...MANTAP JUGA!!!

KLIK LINK DIBAWAH UNTUK INFO LANJUT CARA MEMILIKI MESIN DUIT POWER NI!!

==> http://bit.ly/oi7URK



Soalan Lazim (FAQ)

1: Saya tak pandai promote macam mana?
Sekali lagi saya jelaskan, mengunakan UsdBlaster anda tak perlu
promote. Sistem bekerja secara automatik untuk anda.
2: Tak ada kawan dan saudara mara boleh ke?
Anda tak perlu kejar kawan atau saudara mara untuk dapat keuntungan.
Sistem akan mendapatkan keuntungan daripada prospek secara automatik
dari seluruh dunia.
3: Bisnes ni halal ke?
UsdBlaster adalah panduan pemasangan sistem atau kaedah pemasaran.
Ianya bukan Judi, Saham, MLM atau yang sewaktu denganya. Ia sistem
yang halal dan kaedah bisnes internet yang bijak menggunakan program
komputer canggih. Ianya legal dan tidak melanggari batas undang-undang
mana-mana negara di dunia.
4: Kena pandai komputer & internet tak?
Tak perlu, tahu mengunakan email & surf internet sahaja dah cukup.
Kalau anda sedang baca website ini bermaksud anda layak untuk
mengunakan UsdBlaster
5: Saya tak ada komputer & internet di rumah?
Masa untuk ikut panduan yang disediakan hanya sekitar 1 jam sahaja.
Anda boleh gunakan komputer di internet cafe untuk tujuan ini.
6: Berapa cepat boleh dapat keuntungan?
Bergantung kepada berapa cepat anda laksanakan sistem ini, kalau anda
start sekarang mungkin malam nanti duit dah masuk.
7: Kena cari orang ke?
Tidak! Anda tak perlu buat apa - apa, sistem akan uruskan semua. Anda
hanya perlu kira untung yang dihasilkan oleh sistem anda.

Dapatkan Sekarang:

==> http://bit.ly/oi7URK


Pastikan mesin Duit ini menjadi milik anda!
Ip Pengirim: 183.171.174.176

Nama: zura
Email: spc_1971@yahoo.com
Website: www.pinjamanbumiputera.com
Tajuk: PINJAMAN EXPRESS SEHINGGA 15,000 DLM 30MINIT HBGI 012-6140456
Iklan: Kami menyediakan PINJAMAN PERIBADI kepada semua kakitangan kerajaan dan swasta . Tanpa penjamin dan tiada cagaran (TUNAI SEGERA). Kelulusan segera dalam tempoh 20 minit.

TERBUKA KEPADA PEKERJA SWASTA /KERAJAAN (KECUALI POLIS/TENTERA)/ PENCEN/SOCSO GAJI DI BAYAR MELALUI BANK. KHAS BAGI YANG MENETAP DAN BEKERJA DI KUALA LUMPUR DAN SELANGOR SAHAJA.

Berminat? (UNTUK PERSONAL LOAN SEGERA SAHAJA)
Sila bawa dokumen;-
1) 3 bulan slip gaji terbaru
2) Buku bank yang telah dikemaskini atau 3 bulan penyata bank yang terkini
3) Surat pengesahan jawatan @EA Form (Sekiranya ada)
4) Utiliti Bill Elektrik/Air yang terkini

Hubungi kami untuk temujanji ;-
Zura : 012 6140456 @ layari www.pinjamanbumiputera.com

Atau Sila Datang terus ke Pejabat kami berjumpa dengan pegawai kami;
INNORIBU RESOURCES SDN.BHD,
LOT 4.48,4TH FLOOR,
WISMA CENTRAL,
JLN AMPANG,
50450 KUALA LUMPUR.
11.30am--4.30pm

PROMOSI KAMI ADALAH YANG TERBAIK!!!!!!!!

KAMI BUKAN ALONG/CETI HARAM TETAPI PEMBERI PINJAMAN WANG BERLESEN YANG SAH DAN DILULUSKAN OLEH KEMENTERIAN PERUMAHAN & KERAJAAN TEMPATAN DI BAWAH AKTA PEMBERI PINJAMAN 1951.
Ip Pengirim: 219.92.34.171

Nama: zura
Email: spc_1971@yahoo.com
Website: www.pinjamanbumiputera.com
Tajuk: PINJAMAN SEGERA KUNJUNGI CWGN KAMI DI WISMA CENTRAL, JLN AMPANG @ HBGI 012-6140456 SEGERA
Iklan: Kami menyediakan PINJAMAN PERIBADI kepada semua kakitangan kerajaan dan swasta . Tanpa penjamin dan tiada cagaran (TUNAI SEGERA). Kelulusan segera dalam tempoh 20 minit.

TERBUKA KEPADA PEKERJA SWASTA /KERAJAAN (KECUALI POLIS/TENTERA)/ PENCEN/SOCSO GAJI DI BAYAR MELALUI BANK. KHAS BAGI YANG MENETAP DAN BEKERJA DI KUALA LUMPUR DAN SELANGOR SAHAJA.

Berminat? (UNTUK PERSONAL LOAN SEGERA SAHAJA)
Sila bawa dokumen;-
1) 3 bulan slip gaji terbaru
2) Buku bank yang telah dikemaskini atau 3 bulan penyata bank yang terkini
3) Surat pengesahan jawatan @EA Form (Sekiranya ada)
4) Utiliti Bill Elektrik/Air yang terkini

Hubungi kami untuk temujanji ;-
Zura : 012 6140456 @ layari www.pinjamanbumiputera.com

Atau Sila Datang terus ke Pejabat kami berjumpa dengan pegawai kami;
INNORIBU RESOURCES SDN.BHD,
LOT 4.48,4TH FLOOR,
WISMA CENTRAL,
JLN AMPANG,
50450 KUALA LUMPUR.
11.30am--4.30pm

PROMOSI KAMI ADALAH YANG TERBAIK!!!!!!!!

KAMI BUKAN ALONG/CETI HARAM TETAPI PEMBERI PINJAMAN WANG BERLESEN YANG SAH DAN DILULUSKAN OLEH KEMENTERIAN PERUMAHAN & KERAJAAN TEMPATAN DI BAWAH AKTA PEMBERI PINJAMAN 1951.
Ip Pengirim: 219.92.34.171

Nama: zura
Email: spc_1971@yahoo.com
Website: www.pinjamanbumiputera.com
Tajuk: PROMOSI PINJAMAN TUNAI SEHINGGA 15,000 YG TERBAIK SEKITAR KL & SELANGOR>>HBGI 012-6140456
Iklan: Kami menyediakan PINJAMAN PERIBADI kepada semua kakitangan kerajaan dan swasta . Tanpa penjamin dan tiada cagaran (TUNAI SEGERA). Kelulusan segera dalam tempoh 20 minit.

TERBUKA KEPADA PEKERJA SWASTA /KERAJAAN (KECUALI POLIS/TENTERA)/ PENCEN/SOCSO GAJI DI BAYAR MELALUI BANK. KHAS BAGI YANG MENETAP DAN BEKERJA DI KUALA LUMPUR DAN SELANGOR SAHAJA.

Berminat? (UNTUK PERSONAL LOAN SEGERA SAHAJA)
Sila bawa dokumen;-
1) 3 bulan slip gaji terbaru
2) Buku bank yang telah dikemaskini atau 3 bulan penyata bank yang terkini
3) Surat pengesahan jawatan @EA Form (Sekiranya ada)
4) Utiliti Bill Elektrik/Air yang terkini

Hubungi kami untuk temujanji ;-
Zura : 012 6140456 @ layari www.pinjamanbumiputera.com

Atau Sila Datang terus ke Pejabat kami berjumpa dengan pegawai kami;
INNORIBU RESOURCES SDN.BHD,
LOT 4.48,4TH FLOOR,
WISMA CENTRAL,
JLN AMPANG,
50450 KUALA LUMPUR.
11.30am--4.30pm

PROMOSI KAMI ADALAH YANG TERBAIK!!!!!!!!

KAMI BUKAN ALONG/CETI HARAM TETAPI PEMBERI PINJAMAN WANG BERLESEN YANG SAH DAN DILULUSKAN OLEH KEMENTERIAN PERUMAHAN & KERAJAAN TEMPATAN DI BAWAH AKTA PEMBERI PINJAMAN 1951.
Ip Pengirim: 219.92.34.171

Nama: zura
Email: spc_1971@yahoo.com
Website: www.pinjamanbumiputera.com
Tajuk: SKIM PINJAMAN PERIBADI BUMIPUTERA CALL/SMS ZURA 012-6140456 MUDAH & CEPAT
Iklan: Kami menyediakan PINJAMAN PERIBADI kepada semua kakitangan kerajaan dan swasta . Tanpa penjamin dan tiada cagaran (TUNAI SEGERA). Kelulusan segera dalam tempoh 20 minit.

TERBUKA KEPADA PEKERJA SWASTA /KERAJAAN (KECUALI POLIS/TENTERA)/ PENCEN/SOCSO GAJI DI BAYAR MELALUI BANK. KHAS BAGI YANG MENETAP DAN BEKERJA DI KUALA LUMPUR DAN SELANGOR SAHAJA.

Berminat? (UNTUK PERSONAL LOAN SEGERA SAHAJA)
Sila bawa dokumen;-
1) 3 bulan slip gaji terbaru
2) Buku bank yang telah dikemaskini atau 3 bulan penyata bank yang terkini
3) Surat pengesahan jawatan @EA Form (Sekiranya ada)
4) Utiliti Bill Elektrik/Air yang terkini

Hubungi kami untuk temujanji ;-
Zura : 012 6140456 @ layari www.pinjamanbumiputera.com

Atau Sila Datang terus ke Pejabat kami berjumpa dengan pegawai kami;
INNORIBU RESOURCES SDN.BHD,
LOT 4.48,4TH FLOOR,
WISMA CENTRAL,
JLN AMPANG,
50450 KUALA LUMPUR.
11.30am--4.30pm

PROMOSI KAMI ADALAH YANG TERBAIK!!!!!!!!

KAMI BUKAN ALONG/CETI HARAM TETAPI PEMBERI PINJAMAN WANG BERLESEN YANG SAH DAN DILULUSKAN OLEH KEMENTERIAN PERUMAHAN & KERAJAAN TEMPATAN DI BAWAH AKTA PEMBERI PINJAMAN 1951.
Ip Pengirim: 219.92.34.171

Nama: zura
Email: spc_1971@yahoo.com
Website: www.pinjamanbumiputera.com
Tajuk: **NAK PINJAMAN???KELULUSAN MUDAH & PANTAS CALL/SMS 012-6140456 (zura)
Iklan: Kami menyediakan PINJAMAN PERIBADI kepada semua kakitangan kerajaan dan swasta . Tanpa penjamin dan tiada cagaran (TUNAI SEGERA). Kelulusan segera dalam tempoh 20 minit.

TERBUKA KEPADA PEKERJA SWASTA /KERAJAAN (KECUALI POLIS/TENTERA)/ PENCEN/SOCSO GAJI DI BAYAR MELALUI BANK. KHAS BAGI YANG MENETAP DAN BEKERJA DI KUALA LUMPUR DAN SELANGOR SAHAJA.

Berminat? (UNTUK PERSONAL LOAN SEGERA SAHAJA)
Sila bawa dokumen;-
1) 3 bulan slip gaji terbaru
2) Buku bank yang telah dikemaskini atau 3 bulan penyata bank yang terkini
3) Surat pengesahan jawatan @EA Form (Sekiranya ada)
4) Utiliti Bill Elektrik/Air yang terkini

Hubungi kami untuk temujanji ;-
Zura : 012 6140456 @ layari www.pinjamanbumiputera.com

Atau Sila Datang terus ke Pejabat kami berjumpa dengan pegawai kami;
INNORIBU RESOURCES SDN.BHD,
LOT 4.48,4TH FLOOR,
WISMA CENTRAL,
JLN AMPANG,
50450 KUALA LUMPUR.
11.30am--4.30pm

PROMOSI KAMI ADALAH YANG TERBAIK!!!!!!!!

KAMI BUKAN ALONG/CETI HARAM TETAPI PEMBERI PINJAMAN WANG BERLESEN YANG SAH DAN DILULUSKAN OLEH KEMENTERIAN PERUMAHAN & KERAJAAN TEMPATAN DI BAWAH AKTA PEMBERI PINJAMAN 1951.
Ip Pengirim: 219.92.34.171

Nama: zura
Email: spc_1971@yahoo.com
Website: www.pinjamanbumiputera.com
Tajuk: PINJAMAN EXPRESS SEHINGGA 15,000 DLM 30MINIT HBGI 012-6140456
Iklan: Kami menyediakan PINJAMAN PERIBADI kepada semua kakitangan kerajaan dan swasta . Tanpa penjamin dan tiada cagaran (TUNAI SEGERA). Kelulusan segera dalam tempoh 20 minit.

TERBUKA KEPADA PEKERJA SWASTA /KERAJAAN (KECUALI POLIS/TENTERA)/ PENCEN/SOCSO GAJI DI BAYAR MELALUI BANK. KHAS BAGI YANG MENETAP DAN BEKERJA DI KUALA LUMPUR DAN SELANGOR SAHAJA.

Berminat? (UNTUK PERSONAL LOAN SEGERA SAHAJA)
Sila bawa dokumen;-
1) 3 bulan slip gaji terbaru
2) Buku bank yang telah dikemaskini atau 3 bulan penyata bank yang terkini
3) Surat pengesahan jawatan @EA Form (Sekiranya ada)
4) Utiliti Bill Elektrik/Air yang terkini

Hubungi kami untuk temujanji ;-
Zura : 012 6140456 @ layari www.pinjamanbumiputera.com

Atau Sila Datang terus ke Pejabat kami berjumpa dengan pegawai kami;
INNORIBU RESOURCES SDN.BHD,
LOT 4.48,4TH FLOOR,
WISMA CENTRAL,
JLN AMPANG,
50450 KUALA LUMPUR.
11.30am--4.30pm

PROMOSI KAMI ADALAH YANG TERBAIK!!!!!!!!

KAMI BUKAN ALONG/CETI HARAM TETAPI PEMBERI PINJAMAN WANG BERLESEN YANG SAH DAN DILULUSKAN OLEH KEMENTERIAN PERUMAHAN & KERAJAAN TEMPATAN DI BAWAH AKTA PEMBERI PINJAMAN 1951.
Ip Pengirim: 219.92.34.171

Pembekal Tangki Septik

Nama: bina gemilang
Email: bina_gemilang_resources@yahoo.com
Website: http://tangkiseptik.webs.com/index.htm
Tajuk: Pembekal Tangki Septik
Iklan: Kami adalah 'Sewage Treatment Specialist'

http://binagemilang.webs.com
Ip Pengirim: 118.101.83.10

PINJAMAN TUNAI SEGERA!!!

Nama: LAILA
Email: laila9055@yahoo.com
Website: http://www.pinjamantunai.com
Tajuk: PINJAMAN TUNAI SEGERA!!!
Iklan: Assalamualaikum dan salam sejahtera,
Kami, adalah Syarikat Kewangan Berlesen ingin menawarkan pinjaman wang tunai segera yang bersesuaian dengan keperluan kewangan anda. Kami akan pastikan anda berpuas hati dengan perkhidmatan kami.
Kenapa anda perlu memilih syarikat kami????
- * Pemberi wang terus
- * Tanpa penjamin dan cagaran
- * Pinjaman di luluskan dalam tempoh 1 jam
- * Tiada pembayaran uprond sehingga lulus
- * Maklumat di rahsiakan
- * Yang bekerja dan menetap area KL dan Selangor sahaja

• Bukan badan berUNIFORM(polis,bomba,tentera)
• Bekerja(gaji AUTO KREDIT KE BANK)

Jika anda berminat dokumen yang di perlukan :
1) 3 bulan slip gaji terbaru
2) 3 bulan penyata bank yang terkini
3) Penyata EPF (Sekiranya ada)
4) Utiliti Bil Elektrik / Air yang terkini
5) Surat pengesahan jawatan / EA

Sila hubungai: LAILA H/P 012 6796706
EMAIL: laila9055@yahoo.com
WEBSITE: www.pinjamantunai.com
ALAMAT: 60B,Jalan Wawasan Ampang 2/3,Bandar Baru Ampang,
68000Ampang,Selangor.
TEL : 03-4287 5085
FAX: 03-4292 6112
Ip Pengirim: 219.92.45.24

CAGARAN UNTUK WANG!!

Nama: New House Enterprise
Email: enterprise_newhouse@hotmail.com
Website: http://pinjamanwangpj.blogspot.com/
Tajuk: CAGARAN UNTUK WANG!!
Iklan: Assalamualaikum w.b.t dan Salam Sejahtera..

Syarikat kami bukan sahaja pemberi pinjaman wang berlesen untuk membuat
pinjaman peribadi tetapi kami juga melakukan cagaran.

Anda boleh mencagarkan barang-barang elektronik seperti :
• Handphone (Telefon Pintar)
• Komputer Riba (Laptop)
• Tablet (contoh : I-pad / Galaxy tabs)
• Komputer (Desktop)
• Television
• Camera (contoh : DSLR)
Sekiranya anda berminat untuk mencagarkan barang-barang anda pada kami. Anda terlebih dahulu perlu membawa barang anda ke pejabat kami untuk membincangkan dengan lebih lanjut..

Tiada paksaan dari pihak kami untuk anda cagarkan barang anda. Untuk keterangan lanjut, sila hubungi kami di :-

Tel : 03 7954 3433 / 3533
Sms : 014 224 8223
Email : enterprise_newhouse@hotmail.com
Website : http://pinjamanwangpj.blogspot.com/
Ip Pengirim: 60.48.218.61

Nama: enazihah
Email: ilinazihah@yahoo.com
Website: http://ll.my/makepower
Tajuk: Jana RM10++ Sehari Dengan Sistem MY Ringgit 10!
Iklan: Projek Duit Terhebat!
Jana RM10++ Sehari Dengan
Sistem MY Ringgit 10!
Modal RM10 sekali sahaja. Terima berkali-kali terus ke akaun bank anda.
Tidak perlu domain & hosting. Semua sudah tersedia untuk anda bermula.
AMARAN: Ini bukan program duduk diam dapat duit atau skim cepat kaya!
Bagaimana sistem MYR10 ini berjalan?
1. Daftar sebagai ahli dibawah seorang penaja sistem MYR10.
2. Buat bayaran RM10 kepada penaja anda.
3. Hantar SMS/Emel pengesahan kepada penaja anda & admin sistem MYR10.
Penaja anda akan membuat pengesahan bayaran dan akan menghantar notifikasi kepada admin (melalui SMS atau borang online yang tersedia) untuk aktifkan keahliananda. URL replika anda akan diaktifkan oleh admin dalam tempoh 24 jam. Penaja berhak meminta admin menyekat keahlian jika berlaku penipuan atau pemalsuan bayaran.
Jika selepas 24 jam keahlian anda belum diaktifkan atau penaja anda tidak memberikan sebarang respon, sila klik pada menu "Bantuan" diatas untuk menghubungi kami.
Tugas anda hanyalah:
• Mempromosikan URL replika anda (Kaedah promosi akan diberikan kepada anda setelah keahlian diaktifkan)
• Memaklumkan kepada admin jika ada keahlian baru yang perlu diaktifkan
*Siapa yang berusaha lebih (rajin promosi), akan mendapat pendapatan yang lebih.
*Semua perjalanan sistem, produk & hal-hal lain diuruskan oleh pihak admin.
====================================================
Bagaimana ia menjana RM10 bertubi-tubi?
Perkara yang sama akan berlaku kepada anda apabila anda menaja keahlian kepada peserta yang baru. Mereka akan membuat bayaran terus ke akaun bank anda. Disinilah anda akan menjana pendapatan yang sebenar di internet tanpa perlu bersusah payah membina laman web atau mencipta sistem.
Sungguh mudah dan ringkas menjana pendapatan di MYR10.com. Anda pasti berjaya mengaut keuntungan berganda dengannya!
Macamana pihak pengurusan mendapat keuntungan??
Secara jujur, pihak pengurusan mengambil keuntungan hanya dari pengiklanan dan juga random reseller. Contoh jika ada yang masuk ke laman web ini dan mendaftar melalui username penaja yang belum aktif atau tidak wujud.
Anda tidak akan bankrap dengan modal sekecil RM10 sekali sahaja ini. Malahan anda akan berterima kasih kepada sistem ini nanti.
Ip Pengirim: 175.136.204.91

Nama: elastic enterprise
Email: tmkl0005@gmail.com
Website: www.pinjamankl.com/index.html
Tajuk: PINJAMAN BUMIPUTERA DENGAN KADAR FAEDAH TERENDAH CALL LYDIA 03-2166 9982
Iklan: SKIM PINJAMAN PERIBADI BUMIPUTERA SEKITAR KUALA LUMPUR DAN SELANGOR
KAMI ADALAH SEBUAH SYARIKAT PINJAMAN YANG BERLESEN YANG DILULUSKAN
OLEH KEMENTERIAN PERUMAHAN DAN KERAJAAN TEMPATAN DIBAWAH AKTA PEMBERI PINJAMAN 1951. 
KAMI TIDAK MEWAKILI MANA-MANA SYARIKAT KEWANGAN LAIN
KERANA OBJEKTIF KAMI ADALAH UNTUK MENJADI PERUNDING KEWANGAN YANG PROFESIONAL
DAN BERTAULIAH.PAKEJ AKAN DIBERI BERDASARKAN BAJET DAN KOMITMEN ANDA, INI KERANA KAMI 
TIDAK MAHU MEMBEBANKAN ANDA.

KELAYAKKAN:
- BERKERJA DI SEKITAR KUALA LUMPUR DAN SELANGOR SAHAJA
- GAJI DIBAYAR MELALUI BANK (AUTO CREDIT)
- BERSTATUS PERMENENT. CONFIRM DAN CONTRAK STAFF SAHAJA
- PEKERJA SWASTA AMAT DIALU-AUKAN

KEISTIMEWAAN:
- PINJAMAN LULUS DENGAN SEGERA 40 MINIT - 1 JAM SAHAJA
- KADAR FAEDAH PALING RENDAH 6%-9%
- KAMI BOLEH SELESAIKAN PINJAMAN ANDA DENGAN SYARIKAT PINJAMAN LAIN (OVERLAP)
JIKA ADA
- KAMI TIDAK MEMERLUKAN PENJAMIN DAN JUGA CAGARAN
- PINJAMAN SEHINGGA 5X GAJI DENGAN PEMBAYARAN BALIK YANG BOLEH DIRUNDING


DOKUMEN YANG DIPERLUKAN:
- 3 BULAN SLIP GAJI TERKINI
- 3 BULAN STATEMENT BANK TERKINI (GAJI MASUK)
- BIL AIR ATAU API TEMPAT TINGGAL TERKINI
- PENGESAHAN JAWATAN/ CONFIRMATION LATER/ SURAT KENAIKAN PANGKAT / KENAIKAN GAJI
- PENYATA KWSP

HUBUNGI:
03-2166 9982/83 (LYDIA)
EMAIL (UTK SEBARANG PERTANYAAN)
tmkl0005@hotmail.com
Ip Pengirim: 175.136.204.91

Nama: elastic enterprise
Email: tmkl0005@gmail.com
Website: www.pinjamankl.com/index.html
Tajuk: PINJAMAN BUMIPUTERA DENGAN KADAR FAEDAH TERENDAH CALL LYDIA 03-2166 9982
Iklan: SKIM PINJAMAN PERIBADI BUMIPUTERA SEKITAR KUALA LUMPUR DAN SELANGOR
KAMI ADALAH SEBUAH SYARIKAT PINJAMAN YANG BERLESEN YANG DILULUSKAN
OLEH KEMENTERIAN PERUMAHAN DAN KERAJAAN TEMPATAN DIBAWAH AKTA PEMBERI PINJAMAN 1951. 
KAMI TIDAK MEWAKILI MANA-MANA SYARIKAT KEWANGAN LAIN
KERANA OBJEKTIF KAMI ADALAH UNTUK MENJADI PERUNDING KEWANGAN YANG PROFESIONAL
DAN BERTAULIAH.PAKEJ AKAN DIBERI BERDASARKAN BAJET DAN KOMITMEN ANDA, INI KERANA KAMI 
TIDAK MAHU MEMBEBANKAN ANDA.

KELAYAKKAN:
- BERKERJA DI SEKITAR KUALA LUMPUR DAN SELANGOR SAHAJA
- GAJI DIBAYAR MELALUI BANK (AUTO CREDIT)
- BERSTATUS PERMENENT. CONFIRM DAN CONTRAK STAFF SAHAJA
- PEKERJA SWASTA AMAT DIALU-AUKAN

KEISTIMEWAAN:
- PINJAMAN LULUS DENGAN SEGERA 40 MINIT - 1 JAM SAHAJA
- KADAR FAEDAH PALING RENDAH 6%-9%
- KAMI BOLEH SELESAIKAN PINJAMAN ANDA DENGAN SYARIKAT PINJAMAN LAIN (OVERLAP)
JIKA ADA
- KAMI TIDAK MEMERLUKAN PENJAMIN DAN JUGA CAGARAN
- PINJAMAN SEHINGGA 5X GAJI DENGAN PEMBAYARAN BALIK YANG BOLEH DIRUNDING


DOKUMEN YANG DIPERLUKAN:
- 3 BULAN SLIP GAJI TERKINI
- 3 BULAN STATEMENT BANK TERKINI (GAJI MASUK)
- BIL AIR ATAU API TEMPAT TINGGAL TERKINI
- PENGESAHAN JAWATAN/ CONFIRMATION LATER/ SURAT KENAIKAN PANGKAT / KENAIKAN GAJI
- PENYATA KWSP

HUBUNGI:
03-2166 9982/83 (LYDIA)
EMAIL (UTK SEBARANG PERTANYAAN)
tmkl0005@hotmail.com
Ip Pengirim: 175.136.204.91

Nama: Ewan
Email: ewandiyana85@gmail.com
Website: http://www.formulaluarbiasa.com/recommends/ewanmoneyonline
Tajuk: 39 RAHSIA BUAT DUIT DENGAN SENANG DARI RUMAH DIBONGKAR!
Iklan: Salam semua penggemar-penggemar membuat duit daripada internet dan gayapos.. Pada hari ini anda sangat bertuah kerana saya akan mendedahkan satu formula yang luar biasa untuk anda semua..
Akhirnya, 39 Rahsia Buat Duit Dengan Senang Dari Rumah Dibongkar!

Siapa Lagi Mahu Memperolehi RM1,000 Seminggu
Hanya Secara Sambilan Dari Meja Makan DiRumah,
TANPA Berjumpa Atau Bercakap Dengan Sesiapa!"

Sahabat yang dihormati
Jika anda sedang tercari-cari satu bisnes yang sungguh mudah dan memberikan keuntungan lumayan, surat ini akan mendedahkan semuanya – dan anda pasti akan terperanjat besar dengan hasilnya!!
Cuba anda bayangkan:
Isnin depan, daripada kelam-kabut pergi bekerja untuk menjadikan orang lain lebih kaya, anda duduk berehat dirumah sambil membaca suratkhabar. Beberapa jam kemudian, posmen tiba dengan membawa berpuluh-puluh pucuk surat untuk anda.
Dengan tersenyum anda membuka setiap satu surat yang tiba. Selepas semua surat habis dibuka, anda tersenyum lebar kerana anda baru sahaja memperolehi RM1,000 pada hari itu tanpa berjumpa atau bercakap dengan sesiapa pun! Sungguh ajaib!

"39 RAHSIA MENJANA RM300 SEHARI DIRUMAH "
Dengan "39 Rahsia Menjana RM300 DiRumah" anda diberikan hakmilik untuk mencetak dan menjual 39 Panduan seberapa banyak yang anda suka dan simpan semua keuntungan tanpa perlu membayar komisen atau royalti kepada sesiapa.

Berikut adalah antara panduan yang akan anda perolehi dengan 39 Rahsia Menjana RM300 Di Rumah:
> RAHSIA MEMPEROLEHI RM15,000
DALAM 15 HARI
> 100 CARA UNTUK MENJADI BOSS
SENDIRI DIRUMAH
> RAHSIA MEMPEROLEHI RM1,500
SEMINGGU TANPA KERJA
> RAHSIA MEMPEROLEHI RM100,000
SETAHUN DIRUMAH
> RAHSIA MEMPEROLEHI KEUNTUNGAN
3000% DENGAN MODAL BEBERAPA SEN
> BUAT RM50,000 SEBULAN DARI RUMAH!
> BAGAIMANA 'MENCETAK WANG'
SECARA SAH DIRUMAH
> MEMPEROLEHI RM1000 SEMINGGU
DENGAN KAMERA
> TIGA RAHSIA MENCARI WANG BANYAK
DENGAN SENANG!
> RAHSIA MUDAH MEMPEROLEHI RM200
SEHINGGA RM500 SEHARI DIRUMAH
> BAGAIMANA MENJALANKAN BISNES
GAYAPOS DARI ASAS
> CARA DAN TEKNIK MENJADI ORANG
KREATIF
> MEMPEROLEHI RM10,376 MENGUTIP
BARANG LAMA
> BAGAIMANA MENJADI ORANG YANG
CEMERLANG DALAM HIDUP
Anda boleh menjual panduan tersebut pada harga RM10 setiap satu atau secara pakej pada harga RM99 untuk satu CD! Dan jika anda berjaya menjual hanya satu CD sehari, anda memperolehi RM2,970 sebulan!! Atau RM15,000 seminggu jika anda berjaya menjual 10 CD sehari!
Modal untuk mencetak satu CD hanyalah RM5 + kos mengepos sebanyak RM4, anda memperolehi keuntungan besar RM40 bagi setiap CD yang anda jual!
3 Bonus PERCUMA jika anda memesan pakej ini dalam masa 10 hari :
• Pakej Lengkap Bisnes Gayapos: Surat Jualan Pros, Contoh Iklan Dan 3 Cara Mudah Menjual Ratusan CD-ROM Sebulan (Bernilai RM200!)
• Formula RM200 Setiap Hari Tanpa Perlu Keluar Rumah! (Bonus ini bernilai RM150!)
• Langganan Setahun Buletin 'PELUANG & SUKSES' (Bernilai RM199!) Setiap 3 bulan sekali anda akan menerima buletin Peluang & Sukses daripada Mega Strategi yang padat dengan rahsia dalaman buat duit dari rumah!

TAWARAN ISTIMEWA!!
Sekarang anda berpeluang mendapat pakej lengkap 39 panduan bernilai RM600 dan 3 bonus percuma yang bernilai 499 atau berjumlah RM999 semuanya pada harga yang paling istimewa!
Sebagai ujian pemasaran, anda boleh mendapat semua PAKEJ LENGKAP 39 RAHSIA MENJANA RM300 SEHARI DIRUMAH dengan hanya (RM49 sahaja) jika anda memesan pakej ini dalam masa 48 JAM! PESAN SEKARANG!

UNTUK PESANAN SILA EMAILKAN NAMA DAN ALAMAT ANDA KEPADA ewandiyana85@gmail.com ataupun SMS KE TALIAN 012-9517750.

Sekian, terima kasih.
Ip Pengirim: 218.111.65.5

Nama: Ewan
Email: ewandiyana85@gmail.com
Website: http://www.formulaluarbiasa.com/recommends/ewanmoneyonline
Tajuk: 39 RAHSIA BUAT DUIT DENGAN SENANG DARI RUMAH DIBONGKAR!
Iklan: Salam semua penggemar-penggemar membuat duit daripada internet dan gayapos.. Pada hari ini anda sangat bertuah kerana saya akan mendedahkan satu formula yang luar biasa untuk anda semua..
Akhirnya, 39 Rahsia Buat Duit Dengan Senang Dari Rumah Dibongkar!

Siapa Lagi Mahu Memperolehi RM1,000 Seminggu
Hanya Secara Sambilan Dari Meja Makan DiRumah,
TANPA Berjumpa Atau Bercakap Dengan Sesiapa!"

Sahabat yang dihormati
Jika anda sedang tercari-cari satu bisnes yang sungguh mudah dan memberikan keuntungan lumayan, surat ini akan mendedahkan semuanya – dan anda pasti akan terperanjat besar dengan hasilnya!!
Cuba anda bayangkan:
Isnin depan, daripada kelam-kabut pergi bekerja untuk menjadikan orang lain lebih kaya, anda duduk berehat dirumah sambil membaca suratkhabar. Beberapa jam kemudian, posmen tiba dengan membawa berpuluh-puluh pucuk surat untuk anda.
Dengan tersenyum anda membuka setiap satu surat yang tiba. Selepas semua surat habis dibuka, anda tersenyum lebar kerana anda baru sahaja memperolehi RM1,000 pada hari itu tanpa berjumpa atau bercakap dengan sesiapa pun! Sungguh ajaib!

"39 RAHSIA MENJANA RM300 SEHARI DIRUMAH "
Dengan "39 Rahsia Menjana RM300 DiRumah" anda diberikan hakmilik untuk mencetak dan menjual 39 Panduan seberapa banyak yang anda suka dan simpan semua keuntungan tanpa perlu membayar komisen atau royalti kepada sesiapa.

Berikut adalah antara panduan yang akan anda perolehi dengan 39 Rahsia Menjana RM300 Di Rumah:
> RAHSIA MEMPEROLEHI RM15,000
DALAM 15 HARI
> 100 CARA UNTUK MENJADI BOSS
SENDIRI DIRUMAH
> RAHSIA MEMPEROLEHI RM1,500
SEMINGGU TANPA KERJA
> RAHSIA MEMPEROLEHI RM100,000
SETAHUN DIRUMAH
> RAHSIA MEMPEROLEHI KEUNTUNGAN
3000% DENGAN MODAL BEBERAPA SEN
> BUAT RM50,000 SEBULAN DARI RUMAH!
> BAGAIMANA 'MENCETAK WANG'
SECARA SAH DIRUMAH
> MEMPEROLEHI RM1000 SEMINGGU
DENGAN KAMERA
> TIGA RAHSIA MENCARI WANG BANYAK
DENGAN SENANG!
> RAHSIA MUDAH MEMPEROLEHI RM200
SEHINGGA RM500 SEHARI DIRUMAH
> BAGAIMANA MENJALANKAN BISNES
GAYAPOS DARI ASAS
> CARA DAN TEKNIK MENJADI ORANG
KREATIF
> MEMPEROLEHI RM10,376 MENGUTIP
BARANG LAMA
> BAGAIMANA MENJADI ORANG YANG
CEMERLANG DALAM HIDUP
Anda boleh menjual panduan tersebut pada harga RM10 setiap satu atau secara pakej pada harga RM99 untuk satu CD! Dan jika anda berjaya menjual hanya satu CD sehari, anda memperolehi RM2,970 sebulan!! Atau RM15,000 seminggu jika anda berjaya menjual 10 CD sehari!
Modal untuk mencetak satu CD hanyalah RM5 + kos mengepos sebanyak RM4, anda memperolehi keuntungan besar RM40 bagi setiap CD yang anda jual!
3 Bonus PERCUMA jika anda memesan pakej ini dalam masa 10 hari :
• Pakej Lengkap Bisnes Gayapos: Surat Jualan Pros, Contoh Iklan Dan 3 Cara Mudah Menjual Ratusan CD-ROM Sebulan (Bernilai RM200!)
• Formula RM200 Setiap Hari Tanpa Perlu Keluar Rumah! (Bonus ini bernilai RM150!)
• Langganan Setahun Buletin 'PELUANG & SUKSES' (Bernilai RM199!) Setiap 3 bulan sekali anda akan menerima buletin Peluang & Sukses daripada Mega Strategi yang padat dengan rahsia dalaman buat duit dari rumah!

TAWARAN ISTIMEWA!!
Sekarang anda berpeluang mendapat pakej lengkap 39 panduan bernilai RM600 dan 3 bonus percuma yang bernilai 499 atau berjumlah RM999 semuanya pada harga yang paling istimewa!
Sebagai ujian pemasaran, anda boleh mendapat semua PAKEJ LENGKAP 39 RAHSIA MENJANA RM300 SEHARI DIRUMAH dengan hanya (RM49 sahaja) jika anda memesan pakej ini dalam masa 48 JAM! PESAN SEKARANG!

UNTUK PESANAN SILA EMAILKAN NAMA DAN ALAMAT ANDA KEPADA ewandiyana85@gmail.com ataupun SMS KE TALIAN 012-9517750.

Sekian, terima kasih.
Ip Pengirim: 218.111.65.5

Nama: Ewan
Email: ewandiyana85@gmail.com
Website: http://www.formulaluarbiasa.com/recommends/ewanmoneyonline
Tajuk: SISTEM DUIT SENYAP DIRUMAH TERBONGKAR!
Iklan: surirumah buat RM35,000 sambil jaga anak!

Apa Khabar?

Saya telah menjumpai sesuatu yang sungguh luar biasa
dan andalah orang pertama yang saya ingat apabila
pertama kali melihatnya.

Sahabat saya, Mohd Nizam akan mendedahkan beberapa teknik
dan strategi kekayaan yang belum pernah didedahkan, antaranya:

[X] Bagaimana beliau menjana RM35,956.40 dalam 30 hari!

[X] Rahsia beliau membina 65,000 list prospek dalam
masa singkat!

[X] Bagaimana beliau menukarkan RM100 kepada RM500
dengan teknik rahsia Ini!

[X] Strategi yang beliau gunakan untuk menjana
RM435,200 dalam masa 7 bulan!

[X] Rahsia seorang surirumah menjana pendapatan
RM35,000 sambil menjaga 3 orang anak dirumah!

Anda boleh membaca laporan rahsia ini secara PERCUMA
dengan melawat ke sini:


--> http://www.formulaluarbiasa.com/recommends/ewanmoneyonline
Sila guna KOD FB 16693 untuk tempahan.

Kita jumpa disana nanti!

Ikhlas,

Ewan.
Ip Pengirim: 218.111.65.5

Nama: Ewan
Email: ewandiyana85@gmail.com
Website: http://www.formulaluarbiasa.com/recommends/ewanmoneyonline
Tajuk: SISTEM DUIT SENYAP DIRUMAH TERBONGKAR!
Iklan: surirumah buat RM35,000 sambil jaga anak!

Apa Khabar?

Saya telah menjumpai sesuatu yang sungguh luar biasa
dan andalah orang pertama yang saya ingat apabila
pertama kali melihatnya.

Sahabat saya, Mohd Nizam akan mendedahkan beberapa teknik
dan strategi kekayaan yang belum pernah didedahkan, antaranya:

[X] Bagaimana beliau menjana RM35,956.40 dalam 30 hari!

[X] Rahsia beliau membina 65,000 list prospek dalam
masa singkat!

[X] Bagaimana beliau menukarkan RM100 kepada RM500
dengan teknik rahsia Ini!

[X] Strategi yang beliau gunakan untuk menjana
RM435,200 dalam masa 7 bulan!

[X] Rahsia seorang surirumah menjana pendapatan
RM35,000 sambil menjaga 3 orang anak dirumah!

Anda boleh membaca laporan rahsia ini secara PERCUMA
dengan melawat ke sini:


--> http://www.formulaluarbiasa.com/recommends/ewanmoneyonline
Sila guna KOD FB 16693 untuk tempahan.

Kita jumpa disana nanti!

Ikhlas,

Ewan.
Ip Pengirim: 218.111.65.5

Nama: Ewan
Email: ewandiyana85@gmail.com
Website: http://jutawanklik.com/#ewanmoneyonline
Tajuk: SISTEM BUAT DUIT DENGAN HANYA KLIK..
Iklan: Salam sejahtera,

Jutawanklik adalah sebuah Payperclick Affiliate Program dimana selepas mendaftar anda akan memiliki link Jutawanklik anda sendiri.Contoh link tersebut adalah link saya ini: http://jutawanklik.com/#ewanmoneyonline

Program ini adalah dikendalikan oleh Syarikat Schemata Multimedia (PG0202546D) berdaftar di Suruhanjaya Syarikat Malaysia.Sila rujuk website http://jutawanklik.com/#ewanmoneyonline bagi melihat pengesahan lesen pendaftaran.

Segala aktiviti menjana pendapatan adalah sah dari segi undang-undang dan juga hukum syara'.Pihak syarikat mendapat keuntungan dari hasil pengiklanan dan juga keahlian lalu memberikan pendapatan kepada ahli Rm0.10sen satu klik dan juga bonus Rm10.00 bagi setiap referral.Program ini adalah sebuah Payperclick Affiliate Program dan tiada terlibat sama sekali dengan aktiviti yang menyalahi undang-undang seperti Mlm piramid,Pelaburan haram,Kutu rakyat,Pembersihan wang haram dan sebagainya.

Tanpa memerlukan sebarang pengalaman atau pengetahuan IT, semua golongan tanpa had umur,bangsa atau agama boleh menyertai tanpa sebarang prejudis.

Tugas kita adalah hanya perlu mengiklankan link Jutawanklik sendiri diruangan pengiklanan yang disediakan.Kita juga juga boleh iklankan link anda tersebut di facebook,my space,tagged,yahoo mesengger,msn messenger dan lain-lain ruangan pengiklanan berbayar ataupun percuma.Panduan lengkap mengiklan ada disediakan didalam akaun anda selepas login secara percuma.Kita boleh mendapatkannya di Start-getting started selepas login.Tutorial didalam bentuk video juga ada disediakan dan ianya amat mudah kerana tugas anda hanya perlu mengiklankan link jutawanklik anda.

Setiap klik yang kita perolehi dari hasil pengiklanan,kita akan menerima Rm0.10sen dan setiap referral anda menerima bonus Rm10.00 secara tunai. 1klik adalah bagi setiap ip dan semua klik dan ip dari seluruh dunia adalah diterima.Pembayaran pendapatan anda adalah dilakukan terus ke akaun peribadi anda secara wiretransfer setiap hari setiap kali pendapatan anda mencecah minimum pembayaran Rm100.00.Semua bank adalah diterima.

Pihak Jutawanklik tidak menerima hasil klik dari pengiklanan berunsur lucah,autohits,autosurf,traffic purchase,traffic exchange dan juga spamming atau mana-mana aktiviti yang menyalahi undang-undang serta hukum syara'.Pihak Jutawanklik hanya menerima pendapatan dari hasil pengiklanan yang sah,bersih,halal dan berkat.

Klik link saya ini dan lihat sendiri testimoni para ahli yang berjaya menjana kewangan melalui Jutawanklik >> http://jutawanklik.com/#ewanmoneyonline

Yang Ikhlas,

ewan diyana

ewandiyana85@gmail.com

http://jutawanklik.com/#ewanmoneyonline
Ip Pengirim: 218.111.65.5

Nama: Ewan
Email: ewandiyana85@gmail.com
Website: http://jutawanklik.com/#ewanmoneyonline
Tajuk: SISTEM BUAT DUIT DENGAN HANYA KLIK..
Iklan: Salam sejahtera,

Jutawanklik adalah sebuah Payperclick Affiliate Program dimana selepas mendaftar anda akan memiliki link Jutawanklik anda sendiri.Contoh link tersebut adalah link saya ini: http://jutawanklik.com/#ewanmoneyonline

Program ini adalah dikendalikan oleh Syarikat Schemata Multimedia (PG0202546D) berdaftar di Suruhanjaya Syarikat Malaysia.Sila rujuk website http://jutawanklik.com/#ewanmoneyonline bagi melihat pengesahan lesen pendaftaran.

Segala aktiviti menjana pendapatan adalah sah dari segi undang-undang dan juga hukum syara'.Pihak syarikat mendapat keuntungan dari hasil pengiklanan dan juga keahlian lalu memberikan pendapatan kepada ahli Rm0.10sen satu klik dan juga bonus Rm10.00 bagi setiap referral.Program ini adalah sebuah Payperclick Affiliate Program dan tiada terlibat sama sekali dengan aktiviti yang menyalahi undang-undang seperti Mlm piramid,Pelaburan haram,Kutu rakyat,Pembersihan wang haram dan sebagainya.

Tanpa memerlukan sebarang pengalaman atau pengetahuan IT, semua golongan tanpa had umur,bangsa atau agama boleh menyertai tanpa sebarang prejudis.

Tugas kita adalah hanya perlu mengiklankan link Jutawanklik sendiri diruangan pengiklanan yang disediakan.Kita juga juga boleh iklankan link anda tersebut di facebook,my space,tagged,yahoo mesengger,msn messenger dan lain-lain ruangan pengiklanan berbayar ataupun percuma.Panduan lengkap mengiklan ada disediakan didalam akaun anda selepas login secara percuma.Kita boleh mendapatkannya di Start-getting started selepas login.Tutorial didalam bentuk video juga ada disediakan dan ianya amat mudah kerana tugas anda hanya perlu mengiklankan link jutawanklik anda.

Setiap klik yang kita perolehi dari hasil pengiklanan,kita akan menerima Rm0.10sen dan setiap referral anda menerima bonus Rm10.00 secara tunai. 1klik adalah bagi setiap ip dan semua klik dan ip dari seluruh dunia adalah diterima.Pembayaran pendapatan anda adalah dilakukan terus ke akaun peribadi anda secara wiretransfer setiap hari setiap kali pendapatan anda mencecah minimum pembayaran Rm100.00.Semua bank adalah diterima.

Pihak Jutawanklik tidak menerima hasil klik dari pengiklanan berunsur lucah,autohits,autosurf,traffic purchase,traffic exchange dan juga spamming atau mana-mana aktiviti yang menyalahi undang-undang serta hukum syara'.Pihak Jutawanklik hanya menerima pendapatan dari hasil pengiklanan yang sah,bersih,halal dan berkat.

Klik link saya ini dan lihat sendiri testimoni para ahli yang berjaya menjana kewangan melalui Jutawanklik >> http://jutawanklik.com/#ewanmoneyonline

Yang Ikhlas,

ewan diyana

ewandiyana85@gmail.com

http://jutawanklik.com/#ewanmoneyonline
Ip Pengirim: 218.111.65.5

Nama: Koleksi Grafik Terbaik
Email: noreply@yahoo.com
Website: http://www.pakej-grafik.com
Tajuk: Koleksi Grafik Terbaik Pilihan Newbie
Iklan: Koleksi Grafik Terbaik Pilihan Newbie

Dapatkan Pakej Koleksi Terbaik Grafik
Anda Boleh Belajar Photoshop
Melalui Video Tutorial
Buat sendiri Grafik website anda
Jimatkan Wang Anda..
Klik utk info Lanjut:

==> http://www.pakej-grafik.com

Dapatkan segera, sebelum tawaran ditutup!
Ip Pengirim: 183.171.162.36

Nama: Ain Aqilah
Email: ain.aqilah07@gmail.com
Website: http://ainaqilah07.blogspot.com/
Tajuk: Percuma $100 tanpa sebarang modal !!
Iklan: Assalamualaikum semua ,ada sapa2 yg mahu berdagang dlm forex sebenar tapi xde modal utk deposit...apa kata amik massa 5minit kt sini jap ,sebab anda akan d beri USD100 percuma..sama2 kita jadikan sebagai landasan untuk belajar dan mencipta kekayaan diri melalui forex trading !!just ingin sama berkongsi dgn kawan2...

Launch Partner: Forex Firm X (prelaunch code name)
Service Offering: Foreign Exchange Broker (...swap Islamic Account)
Location: Financial hub of the Caribbean islands

MENJANA 3 PENDAPATAN DALAM $USD MELALUI:-
→ BONUS SIGN-UP LEVEL 1=$100 SETIAP AKAUN
→ BONUS SIGN-UP LEVEL 2-10=$20 SETIAP AKAUN
→ KOMISEN LEVEL 1-10 = $10 SETIAP AKAUN DI BAYAR SETIAP BULAN

● IKUTI LANGKAH2 WAJIB YANG MUDAH UNTUK MENDAFTAR:-
1→ DAFTAR / SIGN UP di http://prelaunchx.com/x/ainaqilah
2→ LOGIN KE MEMBER AREA DAPATKAN LINK PERIBADI ANDA
3→ VERIFY/ SUBSCRIBE EMAIL UNTUK DAPATKAN UPDATE TERKINI
Dah dapat \"LINK PERIBADI\"

Cpt-cpt share kepada Ahli Keluarga, Saudara-mara, Teman2 dan Kenalan Anda..sambutan amat luar biasa..Joint FREE Menaja Pun FREE, Pastu masing-masing terus dapat $100 deposit.

★ ALTERNATIF PILIHAN UNTUK PROMOTE LINK !!!
PROMOTELAH IKUT KAEDAH YANG ANDA SUKA
SAMADA KAT FB, TWITTER, MYSPACE, FRENSTER, BLOG, EMAIL, CALLING2, SMS, FLYERS OR TABLE TALK UP2U . . :)

> MODAL Untuk Bermula Hanya Dengan BERFIKIRAN POSITIF sahaja Sebagai KOMITMEN, Menyertai Tanpa Membayar Sesen Pun..

Pendaftaran percuma
Dan masukkan
1- Emel anda yang aktif
2- Username pilihan anda
3- Password

*p/s: Kalau terdapat error= sign up limit, korang boleh sign up sejam dua jam selepas itu :)
Ip Pengirim: 118.101.201.58

Wednesday, March 27, 2013

Pembekal Tangki Septik

Nama: Bina Gemilang Resources
Email: bina_gemilang_resources@yahoo.com
Website: http://binagemilang.webs.com/
Tajuk: Pembekal Tangki Septik
Iklan: Bina Gemilang Resources mempunyai kepakaran yang tinggi dalam bidang ini memandangkan syarikat mempunyai pengurusan dan kakitangan yang berkelayakkan baik dalam bidang akademik mahupun professional serta mempunyai pengalaman yang amat luas dalam bidang ini.
Hasil daripada perkongsian kepakaran serta pengalaman luas dalam bidang ini maka pihak pengurusan telah membuktikan pencapaian masing-masing dengan merekabentuk, membina, memasang, menguji dan mentauliahkan ratusan projek sepanjang tempoh perkhidmatan dengan syarikat terdahulu.

Aktiviti Utama Syarikat

Membekal Tangki FRP seperti Bio Tiara dan Septik Tiara.
Memasarkan produk-produk berasaskan 'polyethylene dan Fibreglass Reinforced Plastics'.
Kerja-kerja 'merekabentuk, membekal, membina, memasang dan mengujiLoji Rawatan Kumbahan dari sistem "Reinforced Concrete" (RC Sewerage Treatment Plant ) dan dari sistem 'Fibreglass Reinforced Plastics'. ( FRPSewerage Treatment Plant ).
Kerja-Kerja menaik taraf (Upgrading & Refurbishing) Loji Rawatan Kumbahan sedia ada.
Kerja-kerja mereka bentuk, membina membaikpulih, menguji retikulasi paip.
Kerja-Kerja pemasangan paip pembetungan dan pembinaan stesen pam(Inlet works / Infraworks).
Perkhidmatan diagnostik dan 'trouble shoot' masalah Loji Rawatan Kumbahan sedia ada / lama
Kerja-kerja penyelenggaraan dan servis Loji Rawatan Kumbahan serta perkhidmatan sokongan.
Membekal produk berkaitan komponen mekanikal dan tangki FRP untuk Loji Rawatan Kumbahan
Merekabentuk (design ) Loji Rawatan Kumbahan dan memohon dan mendapatkan kelulusan dari pihak berkuasa (STP Consultation).


Keterangan lanjut :

Bina Gemilang Resources,

No. 21, Jalan SG 1/11,
Pusat Komersial Taman Sri Gombak,
68100 Batu Caves,
Selangor Darul Ehsan.

Tel : 03 – 410 59 526
Fax: 03 – 410 59 526
Email : (bina_gemilang_resources@yahoo.com)

Khaireen 012-3967966
Zul 017-6885688
Ip Pengirim: 118.101.83.10

Nama: Rosman Yacob
Email: rosmany7@gmail.com
Website: http://shuth.jomniaga.com/go/17/man68/
Tajuk: Jom Langsing (Panduan diet yang pasti berkesan)
Iklan: Sudah jemu degan pelbagai kaedah rawatan, senaman, ubat-ubatan mahupun amalan diet menguruskan badan yang tidak pernah berhasil? Mari saya tunjukkan pada anda teknik bagaimana menguruskan badan dengan mudah dan selamat tanpa perlu mengambil sebarang pil mahupun menjalani sebarang rawatan pelangsing yang mahal.
Ip Pengirim: 175.143.76.185

Nama: Ewan
Email: ewandiyana85@gmail.com
Website: http://www.formulaluarbiasa.com/recommends/ewanmoneyonline
Tajuk: 39 RAHSIA BUAT DUIT DENGAN SENANG DARI RUMAH DIBONGKAR!
Iklan: Salam semua penggemar-penggemar membuat duit daripada internet dan gayapos.. Pada hari ini anda sangat bertuah kerana saya akan mendedahkan satu formula yang luar biasa untuk anda semua..
Akhirnya, 39 Rahsia Buat Duit Dengan Senang Dari Rumah Dibongkar!

Siapa Lagi Mahu Memperolehi RM1,000 Seminggu
Hanya Secara Sambilan Dari Meja Makan DiRumah,
TANPA Berjumpa Atau Bercakap Dengan Sesiapa!"

Sahabat yang dihormati
Jika anda sedang tercari-cari satu bisnes yang sungguh mudah dan memberikan keuntungan lumayan, surat ini akan mendedahkan semuanya – dan anda pasti akan terperanjat besar dengan hasilnya!!
Cuba anda bayangkan:
Isnin depan, daripada kelam-kabut pergi bekerja untuk menjadikan orang lain lebih kaya, anda duduk berehat dirumah sambil membaca suratkhabar. Beberapa jam kemudian, posmen tiba dengan membawa berpuluh-puluh pucuk surat untuk anda.
Dengan tersenyum anda membuka setiap satu surat yang tiba. Selepas semua surat habis dibuka, anda tersenyum lebar kerana anda baru sahaja memperolehi RM1,000 pada hari itu tanpa berjumpa atau bercakap dengan sesiapa pun! Sungguh ajaib!

"39 RAHSIA MENJANA RM300 SEHARI DIRUMAH "
Dengan "39 Rahsia Menjana RM300 DiRumah" anda diberikan hakmilik untuk mencetak dan menjual 39 Panduan seberapa banyak yang anda suka dan simpan semua keuntungan tanpa perlu membayar komisen atau royalti kepada sesiapa.

Berikut adalah antara panduan yang akan anda perolehi dengan 39 Rahsia Menjana RM300 Di Rumah:
> RAHSIA MEMPEROLEHI RM15,000
DALAM 15 HARI
> 100 CARA UNTUK MENJADI BOSS
SENDIRI DIRUMAH
> RAHSIA MEMPEROLEHI RM1,500
SEMINGGU TANPA KERJA
> RAHSIA MEMPEROLEHI RM100,000
SETAHUN DIRUMAH
> RAHSIA MEMPEROLEHI KEUNTUNGAN
3000% DENGAN MODAL BEBERAPA SEN
> BUAT RM50,000 SEBULAN DARI RUMAH!
> BAGAIMANA 'MENCETAK WANG'
SECARA SAH DIRUMAH
> MEMPEROLEHI RM1000 SEMINGGU
DENGAN KAMERA
> TIGA RAHSIA MENCARI WANG BANYAK
DENGAN SENANG!
> RAHSIA MUDAH MEMPEROLEHI RM200
SEHINGGA RM500 SEHARI DIRUMAH
> BAGAIMANA MENJALANKAN BISNES
GAYAPOS DARI ASAS
> CARA DAN TEKNIK MENJADI ORANG
KREATIF
> MEMPEROLEHI RM10,376 MENGUTIP
BARANG LAMA
> BAGAIMANA MENJADI ORANG YANG
CEMERLANG DALAM HIDUP
Anda boleh menjual panduan tersebut pada harga RM10 setiap satu atau secara pakej pada harga RM99 untuk satu CD! Dan jika anda berjaya menjual hanya satu CD sehari, anda memperolehi RM2,970 sebulan!! Atau RM15,000 seminggu jika anda berjaya menjual 10 CD sehari!
Modal untuk mencetak satu CD hanyalah RM5 + kos mengepos sebanyak RM4, anda memperolehi keuntungan besar RM40 bagi setiap CD yang anda jual!
3 Bonus PERCUMA jika anda memesan pakej ini dalam masa 10 hari :
• Pakej Lengkap Bisnes Gayapos: Surat Jualan Pros, Contoh Iklan Dan 3 Cara Mudah Menjual Ratusan CD-ROM Sebulan (Bernilai RM200!)
• Formula RM200 Setiap Hari Tanpa Perlu Keluar Rumah! (Bonus ini bernilai RM150!)
• Langganan Setahun Buletin 'PELUANG & SUKSES' (Bernilai RM199!) Setiap 3 bulan sekali anda akan menerima buletin Peluang & Sukses daripada Mega Strategi yang padat dengan rahsia dalaman buat duit dari rumah!

TAWARAN ISTIMEWA!!
Sekarang anda berpeluang mendapat pakej lengkap 39 panduan bernilai RM600 dan 3 bonus percuma yang bernilai 499 atau berjumlah RM999 semuanya pada harga yang paling istimewa!
Sebagai ujian pemasaran, anda boleh mendapat semua PAKEJ LENGKAP 39 RAHSIA MENJANA RM300 SEHARI DIRUMAH dengan hanya (RM49 sahaja) jika anda memesan pakej ini dalam masa 48 JAM! PESAN SEKARANG!

UNTUK PESANAN SILA EMAILKAN NAMA DAN ALAMAT ANDA KEPADA ewandiyana85@gmail.com ataupun SMS KE TALIAN 012-9517750.

Sekian, terima kasih.
Ip Pengirim: 118.101.200.177

Nama: Ewan
Email: ewandiyana85@gmail.com
Website: http://www.formulaluarbiasa.com/recommends/ewanmoneyonline
Tajuk: 39 RAHSIA BUAT DUIT DENGAN SENANG DARI RUMAH DIBONGKAR!
Iklan: Salam semua penggemar-penggemar membuat duit daripada internet dan gayapos.. Pada hari ini anda sangat bertuah kerana saya akan mendedahkan satu formula yang luar biasa untuk anda semua..
Akhirnya, 39 Rahsia Buat Duit Dengan Senang Dari Rumah Dibongkar!

Siapa Lagi Mahu Memperolehi RM1,000 Seminggu
Hanya Secara Sambilan Dari Meja Makan DiRumah,
TANPA Berjumpa Atau Bercakap Dengan Sesiapa!"

Sahabat yang dihormati
Jika anda sedang tercari-cari satu bisnes yang sungguh mudah dan memberikan keuntungan lumayan, surat ini akan mendedahkan semuanya – dan anda pasti akan terperanjat besar dengan hasilnya!!
Cuba anda bayangkan:
Isnin depan, daripada kelam-kabut pergi bekerja untuk menjadikan orang lain lebih kaya, anda duduk berehat dirumah sambil membaca suratkhabar. Beberapa jam kemudian, posmen tiba dengan membawa berpuluh-puluh pucuk surat untuk anda.
Dengan tersenyum anda membuka setiap satu surat yang tiba. Selepas semua surat habis dibuka, anda tersenyum lebar kerana anda baru sahaja memperolehi RM1,000 pada hari itu tanpa berjumpa atau bercakap dengan sesiapa pun! Sungguh ajaib!

"39 RAHSIA MENJANA RM300 SEHARI DIRUMAH "
Dengan "39 Rahsia Menjana RM300 DiRumah" anda diberikan hakmilik untuk mencetak dan menjual 39 Panduan seberapa banyak yang anda suka dan simpan semua keuntungan tanpa perlu membayar komisen atau royalti kepada sesiapa.

Berikut adalah antara panduan yang akan anda perolehi dengan 39 Rahsia Menjana RM300 Di Rumah:
> RAHSIA MEMPEROLEHI RM15,000
DALAM 15 HARI
> 100 CARA UNTUK MENJADI BOSS
SENDIRI DIRUMAH
> RAHSIA MEMPEROLEHI RM1,500
SEMINGGU TANPA KERJA
> RAHSIA MEMPEROLEHI RM100,000
SETAHUN DIRUMAH
> RAHSIA MEMPEROLEHI KEUNTUNGAN
3000% DENGAN MODAL BEBERAPA SEN
> BUAT RM50,000 SEBULAN DARI RUMAH!
> BAGAIMANA 'MENCETAK WANG'
SECARA SAH DIRUMAH
> MEMPEROLEHI RM1000 SEMINGGU
DENGAN KAMERA
> TIGA RAHSIA MENCARI WANG BANYAK
DENGAN SENANG!
> RAHSIA MUDAH MEMPEROLEHI RM200
SEHINGGA RM500 SEHARI DIRUMAH
> BAGAIMANA MENJALANKAN BISNES
GAYAPOS DARI ASAS
> CARA DAN TEKNIK MENJADI ORANG
KREATIF
> MEMPEROLEHI RM10,376 MENGUTIP
BARANG LAMA
> BAGAIMANA MENJADI ORANG YANG
CEMERLANG DALAM HIDUP
Anda boleh menjual panduan tersebut pada harga RM10 setiap satu atau secara pakej pada harga RM99 untuk satu CD! Dan jika anda berjaya menjual hanya satu CD sehari, anda memperolehi RM2,970 sebulan!! Atau RM15,000 seminggu jika anda berjaya menjual 10 CD sehari!
Modal untuk mencetak satu CD hanyalah RM5 + kos mengepos sebanyak RM4, anda memperolehi keuntungan besar RM40 bagi setiap CD yang anda jual!
3 Bonus PERCUMA jika anda memesan pakej ini dalam masa 10 hari :
• Pakej Lengkap Bisnes Gayapos: Surat Jualan Pros, Contoh Iklan Dan 3 Cara Mudah Menjual Ratusan CD-ROM Sebulan (Bernilai RM200!)
• Formula RM200 Setiap Hari Tanpa Perlu Keluar Rumah! (Bonus ini bernilai RM150!)
• Langganan Setahun Buletin 'PELUANG & SUKSES' (Bernilai RM199!) Setiap 3 bulan sekali anda akan menerima buletin Peluang & Sukses daripada Mega Strategi yang padat dengan rahsia dalaman buat duit dari rumah!

TAWARAN ISTIMEWA!!
Sekarang anda berpeluang mendapat pakej lengkap 39 panduan bernilai RM600 dan 3 bonus percuma yang bernilai 499 atau berjumlah RM999 semuanya pada harga yang paling istimewa!
Sebagai ujian pemasaran, anda boleh mendapat semua PAKEJ LENGKAP 39 RAHSIA MENJANA RM300 SEHARI DIRUMAH dengan hanya (RM49 sahaja) jika anda memesan pakej ini dalam masa 48 JAM! PESAN SEKARANG!

UNTUK PESANAN SILA EMAILKAN NAMA DAN ALAMAT ANDA KEPADA ewandiyana85@gmail.com ataupun SMS KE TALIAN 012-9517750.

Sekian, terima kasih.
Ip Pengirim: 118.101.200.177

;;
.
.
WEBSITE IKLAN PERCUMA
.
.
BANNER SAHABAT

By :
Free Blog Templates