.
.

Sunday, August 29, 2010

Untung dari facebook

Nama: seanlim
Email: sean-lim87@hotmail.com
Website:
Tajuk: Untung dari facebook
Iklan: no matter who you're...if you're interest,just send me a message then i'll guide you earn money from facebook...For the 1st time...you will not believe that its SO TRUE!!! once you join, you will make money that you will not even BELIEVE!!!! THIS IS TOTALLY TRUE and WORK!!!!if can make you have extra income..why no join....Come on!!!What you waiting For..... let us join together and earn money together....^^
Ip Pengirim: 121.121.2.81

Nama: seanlim
Email: sean-lim87@hotmail.com
Website:
Tajuk: Untung Komisen Dari supermarket
Iklan: Adakah anda tahu supermarket terkenal seperti Tesco? Giant? Jusco? Carefour? Bayangkan anda boleh mendapatkan komisyen 20% dari setiap customer yang membeli barang-barang harian dari supermarket. Sebagai contoh, ada 100 pelanggan membeli barang-barang RM100 di supermarket setiap hari. banyak yang boleh anda peroleh Bagaimana? 100 pelanggan x RM100 x komisyen 20% = RM2000. Jadi, gaji bulanan anda akan RM2000 x 30 hari = RM60, 000. Tanyakan pada diri sendiri, berapa banyak pelanggan yang berbelanja di Tesco / Giant / Jusco / Supermarket Carefour setiap hari dan setiap bulan? Kerana itulah pendapatan anda / gaji sangat handal dan stabil.

Anda tidak perlu menjadi seperti seorang penjual meminta orang untuk membeli sesuatu dari anda. Mengapa? Kerana orang-orang setiap bulan secara automatik akan pergi ke supermarket untuk membeli produk penggunaan sehari-hari seperti syampu, pasta gigi dan susu, kecuali mereka boleh hidup tanpa mencuci rambut mereka selama 1 bulan, tanpa mandi selama 1 bulan, tanpa mencuci kain mereka selama 1 bulan. Itu sebabnya setiap keluarga harus pergi ke supermarket untuk membeli produk harian minimal 1 kali per bulan. Kerana itulah pendapatan anda / gaji sangat handal dan stabil.

Anda tidak perlu membayar wang untuk membeli stock dan tidak perlu menjual stock, itu adalah 100% jualan secara tidak langsung. Tidak ada orang ingin menjual sesuatu, kerana semakin anda menjual, lebih banyak rakan anda akan hilang, kan? Di sini, anda tidak perlu menjual apapun! Dan anda boleh bekerja untuk itu melalui internet di rumah anda. 100% tidak perlu keluar dari rumah!

Untuk bekerja untuk pekerjaan ini, anda:
- Tidak perlu membeli stock untuk menjual orang.
- Tidak perlu membuang masa penghantaran produk kepada pelanggan.
- Tidak perlu bercakap dengan orang wajah dari wajahnya.
- Tidak perlu keluar dari rumah.

Pekerjaan anda adalah untuk membantu orang mendaftar kad ahli, sehingga ketika mereka menggunakan kad ahli yang diberikan oleh anda untuk membeli barang-barang di supermarket, mereka boleh mendapatkan diskaun dan anda boleh mendapatkan komisyen 20% dari apa yang mereka beli.

Untuk maklumat lebih lanjut, u boleh menghubungi saya melalui email: sean-lim87@hotmail.com atau telefon saya 0126224567.

Terima Kasih.
Ip Pengirim: 121.121.2.81

Nama: Elixster
Email: spyrockers90@yahoo.com
Website: http://www.jutawan50.com/index.php?id=Elix89
Tajuk: HOT!!!! JUTAWAN50 TAWARAN HEBAT!!!
Iklan: PELUANG HEBAT MELALUI BISNES INTERNET TERBARU JUTAWAN50 !!!!!

Salam Sejahtera...

Apakah cita-cita anda tahun ini?

* Apakah ingin memiliki Kereta Mewah ?

* Ingin memiliki Rumah Mewah ?

* Ingin memiliki Bisnes Besar ?

* Bebas Hutang ?

* Hidup Aman Damai ?


TETAPI... Bagaimana CARA untuk mendapatkan ?

* Perlu Modal BESAR ?

* Perlu berpendidikan TINGGI ?

* Perlu Bekerja sangat KERAS ?

Mampukah anda ?

TUNGGU DULU !!!

Sempena hari raya ini,saya ingin memberi tawaran hebat kepada sesiapa yang berminat iaitu Rebat sebanyak RM20,jadi anda kini boleh memulakan bisness anda sekarang dengan hanya bermodalkan "RM30 TETAPI HANYA MELALUI LINK SAYA SAHAJA" dan saya akan mengaktifkan akaun anda segara.


Bertindak sekarang...pendek kata semuanya sudah ditangan anda!! selalunya peluang hanya akan datang sekali...Apa tunggu lagi..


Daftar melalui link saya dan SMS butiran pembayaran seperti berikut :

JUTAWAN50REBAT<jarak><USER ID><BANK><jarak><MASA><jarak><NO.RUJUKAN TRANSAKSI>ke nombor telefon saya yang tertera pada laman web..

SAYA HANYA MEMBERIKAN TAWARAN HEBAT INI KEPADA 50 PELANGGAN TERAWAL SAHAJA SERIUS !!! SIAPA CEPAT DIA DAPAT

Cuba luangkan beberapa minit untuk melayari web di bawah :
http://www.jutawan50.com/index.php?id=Elix89
Ip Pengirim: 180.73.44.251

Nama: Elixster
Email: Elix_kangen89@yahoo.com
Website: http://elixinternetbisnes2010.blogspot.com
Tajuk: BLOG :HOT!!!!! PELUANG & TAWARAN HEBAT...!!!!!
Iklan: Peluang menjana pendapatan yang sangat lumayan melalui bisnes internet.terbuka kepada semua golongan.hanya memerlukan modal yang sangat minimum tetapi keuntungan yang maksimum...disamping itu 9 bonus percuma khas untuk anda yang mendaftar...CEPAT....CEPAT...CEPAT......peluang hanya akan datang sekali je...jangan lepaskan peluang hebat ini...untuk keterangan lanjut sila luangkan masa anda untuk melawati blog saya di link ini :

http://elixinternetbisnes2010.blogspot.com

Thanks.......SELAMAT MAJU JAYA........
Ip Pengirim: 180.73.44.251

Nama: zain
Email: subandiyaya@yahoo.com
Website:
Tajuk: KHIDMAT LORI SEWA 3ton di IPOH call 019-2713376 (zain)
Iklan: PERKHIDMATAN PENGANGKUTAN LORI
(saiz 3 Ton,kargo am)....
- Pengangkutan lori tersedia dikawasan IPOH, PERAK
- Perkhidmatan pemindahan rumah dan pejabat, barangan kilang dan sebagainya..Lebih 15 tahun berpengalaman dalam bidang ini...
- Boleh membekalkan pekerja mahir……
- Penghantaran pintu ke pintu……
- Kontrak pengangkutan jangka masa panjang………
Untuk keterangan lanjut, sila hubungi:
ZAIN Ditalian:.
019-2713376
* Lori untuk di sewa
* Lori 3 tan (14.5feet/17feet 6 roda) (BDM 5000kg)(cargo am)
* Pindah rumah/pejabat,barangan kilang dan sebagainya
PAKAR PENGHANTARAN BARANGAN DARI KUALA LUMPUR/SELANGOR KE DESTINASI UTARA TANAHAIR
1) PERAK KE KL/SELANGOR
2) KL KE PERAK
3) KL KE PENANG
4) KL KE KEDAH
5) KL KE PERLIS
Ip Pengirim: 203.82.80.2

Friday, August 27, 2010

Nama: CALL & EARN MONEY...
Email: CALL & EARN MONEY...
Website:
Tajuk: MAHUKAH ANDA MENUKAR KOS TELEFON ANDA KEPADA TUNAI DAN NIKMATI PANGGILAN PERCUMA…???
Iklan: @@@@@

BERITA BAIK UNTUK PENGGUNA HANDPHONE
DI SELURUH MALAYSIA...

KINI ANDA BOLEH CAKAP LAMA-LAMAAA...
BAYAR KURANG..

HANYA GUNA SISTEM e-numX, PASTI KOS PREPAID ANDA
MAMPU DIJIMATKAN SEHINGGA 80%....

DAN YANG PALING BESTNYA POTENSI MENJANA PENDAPATAN
SEHINGGA USD1000 SEHARI….!!!!


MAKLUMAT LANJUT LAYARI
http://www.enumx2u.com/ephone
http://www.enumx2u.com/ephone
http://www.enumx2u.com/ephone
Ip Pengirim: 175.144.4.182

Thursday, August 26, 2010

Nama: << USD 1000 SEHARI >>
Email: << USD 1000 SEHARI >>
Website:
Tajuk: TUKAR KOS TELEFON ANDA KEPADA INCOME << USD 1000 SEHARI >> DAN NIKMATI PANGGILAN PERCUMA…!!!!
Iklan: @@@@@


Berita baik untuk PENGGUNA HANDPHONE di seluruh malaysia...

Kini anda boleh CAKAP LAMA-LAMA….
BAYAR KURANG…..

DAN POTENSI MENJANA PENDAPATAN SEHINGGA USD1000 SEHARI….!!!!

Anda adalah di antara jutaan pengguna handphone di Malaysia yang SETIA sejak dulu lagi… dan akan terus menggunakannya…

Tahukah anda berapa RIBU WANG yang telah anda BELANJAKAN SELAMA INI untuk menanggung kos postpaid @ Prepaid anda…???
Adakah anda dapat PULANGANNYA…???

SUDAH TENTU TIDAK DAPAT BUKAN….!!!

Kini….
Hanya guna sistem e-numX, pasti kos Postpaid & Prepaid anda sekarang mampu dijimatkan hingga 80%..

Wow…!!! Paling Bestnya..
sambil-sambil call keluarga dan rakan2, anda mampu menjana side income 3~4 angka sehari... Hanya berkongi peluang hebat ini dengan keluarga dan rakan2 anda.

http://www.enumx2u.com/ephone
http://www.enumx2u.com/ephone
http://www.enumx2u.com/ephone


Tahukah Anda…???
Airtime Merupakan Produk yang
Paling "LARIS" Di Pasaran…

Inilah yang menjanjikan satu perniagaan yang memberikan pulangan yang lumayan….

Dan sekarang kita sedang menuju ke PASARAN GLOBAL menggunakan platform INTERNET...

Rebutlah peluang yang disediakan oleh e-numX untuk anda menjana income sampingan yang lumayan..


JADILAH PENGGUNA BIJAK…!!!
TUKARKAN SETIAP SEN YANG
DI BELANJAKAN KEPADA TUNAI


MAKLUMAT LANJUT
DAN PENDAFTARAN
SILA LAYARI
http://www.enumx2u.com/ephone
http://www.enumx2u.com/ephone
http://www.enumx2u.com/ephone
Ip Pengirim: 175.144.4.182

Nama: klasik
Email: joe_9521@yahoo.com
Website: www.2kali.com/?s=1640
Tajuk: Pendapatan tanpa menaja anda boleh dapat Seminggu Rm90 hingga Rm4500 jaminan kami anda pasti dapat tiap bulan tanpa berbuat apa apa
Iklan: selepas 30 hari anda akan mendapat payment tak caya tunggu
Ip Pengirim: 124.13.248.3

REVOLUSI BARU 2010

Nama: akuorgkmpng
Email: tarmizimdsaad@yahoo.com
Website: http://bit.ly/av77mY
Tajuk: REVOLUSI BARU 2010
Iklan: Terbukti Pendapatan 4 ANGKA SEMINGGU secara PART TIME/FULL TIME. Pendapatan TIADA HAD. Anda yang tentukan. 3 JAM sehari dah cukup. TIADA PANGKAT, TIADA PAIRING dan TIADA HAD MASA. KOMISEN 100% PERTAMA di Malaysia. Bukan MLM tetapi berkonsepkan AFFILIATE. Online dan Offline.
Ip Pengirim: 115.133.223.24

Wednesday, August 25, 2010

Nama: akuorgkmpng
Email: tarmizimdsaad@yahoo.com
Website: http://bit.ly/dpDx89
Tajuk: TEKNIK TERKINI MENJANA PENDAPATAN SECARA SMS DAN ONLINE
Iklan: Dapatkan segera Ebook yang disediakan khas oleh saya.. Ianya percuma!!! Dalam Ebook tersebut, saya menyediakn teknik2 terbaru untuk panduan bgi org2 yg nk berjaya mnjdi jutawan mengikut kaedah sms dan juga online.. Apa tnggu lagi, dapatkan lah di =>> http://bit.ly/dpDx89
Ip Pengirim: 115.133.223.24

Nama: akuorgkmpng
Email: tarmizimdsaad@yahoo.com
Website: http://bit.ly/dpDx89
Tajuk: LAPORAN PERCUMA MENJANA PENDAPATAN
Iklan: Di dalam laporan tersebut, saya akan nyatakan teknik terbaru menjana pendapatan melalui sistem sms.. Yang mana ia bakal mengubah hidup anda..
dapatkan segera di =>> http://bit.ly/dpDx89
Ip Pengirim: 115.133.223.24

Tuesday, August 24, 2010

Nama: Ari04
Email: epin04@gmail.com
Website: http://www.cash88.com/v8/pages/index.php?refid=040919860409
Tajuk: Rahsia menjana income di cash88.com dengan membaca iklan.... Tiada modal
Iklan: CARA-CARA NAK DAFTAR?.
MUDAH SAJA...
1. Anda klik pada link ni atau copy link di bawah pada
browser:- http://www.cash88.com/v8/pages/index.php?refid=040919860409
2. Klik sign up dan akan keluar new window cash88.com
3. Taip alamat email anda (di sebelah kanan). Nanti mereka akan hantar pada
email anda untuk pengesahan.
4. Tutup (Close) laman tu.
5. Selepas itu ...Lihat pada email anda. Akan terdapat perkataan
ni" cash88.com " . sign up 'URL' dan 'Click'.
6. Lepas tu, akan keluar laman cash88.com yang mula2 anda
taip alamatemail anda tu.
7. Klik pada 'Sign Up'.
8. Isi borang yang disediakan.
9. Sampai pada cara nak bayar, anda pilih bank mana yang
anda mahu duit anda dimasukkan, samada BCB (CIMB)
ke,Maybank ke?.pilih mengikut kehendak anda.
10. Lepas isi borang, klik pada 'Sign Up'.
11. Lepas itu 'login' pada web cash88.com , Masukkan Username
denganPassword yang anda tulis dalam borang tadi.
12. Seterusnya, klik pada "simple answers","national advertisement" atau"right answers" .
13. Di situ terdapat 'categories' . Klik pada 'categories' tersebut.
Setiap 1 link anda klik, account anda akan bertambah 20
point. Untukklikbanner, tunggu sampai habis surf (lebih
kurang dlm 60 saat saja).
14. Klik sampai habis. Klik balik pada 'paid2click ads' untuk
ke'categories' yang lain pulak.
15. Klik kat 'My Earnings'?
16. Tengoklah berapa yang anda dapat dengan hanya klik pada
banner. SENANG KAN !
17. Untuk tambah duit anda dalam 'account' tu, anda hanya
jemput rakan-rakan anda dengan langkah pertama anda
masuk tadi? Hanya taip mereka punya email. ataupun anda
copy / paste saja email ni.
18. Setiap hari pastikan anda klik dan baca iklan yang mereka
hantar ke email anda atau pun buka terus akaun anda yang
dah berdaftar dengan cash88. com dan untuk buka akaun,
klik pada 'login' dan masukkan username dan password anda
sebelum ni. Kemudian klik kat "Your Inbox" dan klik setiap
iklan yang tersenarai di situ. Setiap satu iklan/email tu
mengambil masa kira-kira 60 saat. Lepas tu baru tutup dan
buka iklan lain. Setiap iklan/email tu bernilai 20 point yang
boleh ditukar nanti.
19. Untuk tahu jumlah duit anda yang terkumpul, klik kat "My
Earning".
20. Jangan risau ni bukan penipuan.... saya tak tipu!!!sila
lawati :
http://www.cash88.com/v8/pages/index.php?refid=040919860409
HARUS DIINGAT!! Jangan risau, duit yang anda dapat ni HALAL?.ni
atas usaha anda nakdapat duit tu, anda tolong PROMOTE WEBSITE
DAN SPONSOR2 cash88.com, jadi cash88.com bagilah KOMISEN
pada anda. Di sini 'JUST SURF WEBSITE' anda,..kira TOLONG
PROMOTE barang2 dia oranglah dan anda dapat komisen. Macam
itulah caranya...Faham betul-betul ya cash88.com AKAN BAYAR
ANDA. Anda sign up lah dulu..nanti anda akan tahu..kelebihan yang
ada dalam cash88. com ni. PERINGATAN KEPADA YANG
BERAGAMA ISLAM!!!Kalau anda nak duit tu halal...anda DILARANG
main Lotto yang ada di dalam 'website' tu....tepuk dada tanya
iman...Jangan bimbang! Sesiapa sahaja akan join kita sebab
program ini percuma!
Pendapatan bergantung kepada KERAJINAN anda KLIK iklan -iklan
di cash88.
Sila lawati :
http://www.cash88.com/v8/pages/index.php?refid=040919860409
Selamat Berjaya!! p.s : Untuk mendapatkan downline, bukannya
susah, lagi pun pendaftaran percuma sahaja. Apa yang perlu anda
lakukan hanya copykan sahaja iklan ini dan tukarkan alamat website
saya kepada alamat anda. Mudah Bukan! =http://www.cash88.com/v8/pages/index.php?refid=040919860409
*ADAKAH INI PELABURAN INTERNET ATAU SKIM CEPAT
KAYA?*
Maaf ini bukan pelaburan internet atau skim cepat kaya? Anda tidak
perlu mengeluarkan 1 sen pun untuk menyertai program ini. Apa
yang perlu anda lakukan hanyalah klik atau membaca email dari
pengiklan. Anda akan dibayar untuk membacaanya.
*DUIT PERCUMA DAN SIAPA YANG KASI DUIT PERCUMA INI? *
Dari Pengiklan. Setiap tahun banyak syarikat besar membelanjakan
ribuan ringgit setahun untuk menggiklankan produk dan
perkhidmatan mereka. Bayangkan berapa kos mereka untuk
mengiklan di TV, Akhbar, Banting, Banner dan sebagainya.
Cash88.com adalah sebuah syarikat pengiklanan Internet. Sebagai
pembaca anda dibayar kerana anda telah membaca iklan mereka.
Kerja anda ialah membaca atau klik banner dari pengiklan sahaja .
*BOLEH HARAPKAH SYARIKAT INI?** *
Saya juga mempunyai soalan yang sama pada mulanya. Tetapi
apabila saya melihat syarikat-syarikat yang turut mengiklan dalam
cash88.com bukan syarikat yang alang-alang antara pengiklannya
termasuklah Yahoo.com, Google.com , MSN.com , Music.com ,
MP3.com , TheStar, Utusan Malaysia hampir semua bank di
Malaysia dan banyak lagi, semuanya syarikat-syarikat besar. Anda
akan dapat melihat senarai pengiklan-pengiklan selepas mendaftar
nanti.
Untuk tambah duit anda dalam akaun anda, anda juga boleh
menjemput kawan-kawan anda untuk menjadi ahli.. Cara masuknya
sama dengan cara anda masuk tadi tetapi kena gunakan id anda
sebagai penaja. Anda akan mendapat pendapatan seperti berikut.
Anda boleh taja sesiapa sahaja asalkan ada akaun email dan apa
sahaja akaun bank.
*Level 1* = *5%*
*Level 2* = *5%*
*Level 3* = *5%*
*Level 4* = *5%*
*Level 5* = *4%*
*Level 6* = *4%*
*Level 7* = *4%*
*Level 8* = *3%*
*Level 9* = *3%*
*Level 10* = *3%*
*Bayangkan.. * Jika anda setiap orang menaja 10 orang dan
membaca/klik iklan setiap hari dan setiap seorang mendapat 1,000
point (kalau klik semua iklan/banner lebih dari 1000 point boleh
dapat sehari)
Anda
1,000 POINT x 100% = x 0.01 = *RM10*
Level 1
10 orang x 1,000 = 10,000 POINT x 5% = 500 POINT x 0.01 SEN = RM5
Level 2
100 orang x 1,000 = 100,000 PNT x 5% = 5,000 POINT x 0.01 SEN = RM50
Level 3
1,000 orang x 1,000 =1,000,000 PNT x 5% = 50,000 POINT x 0.01 SEN =
RM500
Level 4
10,000 orang x 1,000 = 10,000,000 PNT x 5% = 500,000 PNT x 0.01
SEN = RM5000
JUMLAH LEVEL 1 LEVEL 2 LEVEL 3 LEVEL 4 = *RM5,565.000*
*Lihat di Level 4 sahaja jika struktur tersebut diatas terjadi anda
boleh meraih pendapatan sebanyak RM5,565.00 sehari !*
*APAKAH KEGUNAAN POINT?*
*Setiap 1 iklan anda klik anda akan mendapat 20 point. 1 point sama
juga 1 sen. Semua point dari downline akan terkumpul selepas jam 5 petang
*1. Point Boleh ditukar dengan Wang Tunai *
*2. Point boleh digunakan untuk mengiklan dalam Cash88.com*
*3. Point boleh ditukar dengan barangan dalam website Cash88.com*
*Anda daftar dulu.. nanti anda akan tahu kehebatannya. .. *
Daftar PERCUMA dan Klik Link di bawah ini:
http://www.cash88.com/v8/pages/index.php?refid=040919860409
Ip Pengirim: 121.121.60.8

Monday, August 23, 2010

Nama: refer kawan
Email: joe_9521@yahoo.com
Website: www.sidetick.com/signup.php?signup-refer=65696
Tajuk: Daftar free pun dapat duit hanya refer kawan seorang kita dapat usd 1.00 semuanya free
Iklan: duit free
Ip Pengirim: 124.13.248.3

Nama: << USD 1000 SEHARI >>
Email: << USD 1000 SEHARI >>
Website:
Tajuk: MAHUKAH ANDA MENUKAR KOS TELEFON ANDA KEPADA TUNAI DAN NIKMATI PANGGILAN PERCUMA…???
Iklan: @@@@@


Berita baik untuk PENGGUNA HANDPHONE di seluruh malaysia...

Mahukah Anda Menukar Kos Telefon Anda kepada Tunai Dan Nikmati Panggilan Percuma…???

Kini anda boleh CAKAP LAMA-LAMA….
BAYAR KURANG…..

Hanya guna sistem e-numX, pasti kos POSTPAID & PREPAID anda sekarang mampu DI JIMATKAN hingga 80%..

Wow…!!!! yang paling bestnya.. sambil-sambil call keluarga, kawan, rakan bisnes, prospek, anda mampu MENJANA INCOME YANG LUMAYAN….

http://www.enumx2u.com/ephone
http://www.enumx2u.com/ephone
http://www.enumx2u.com/ephone


Tahukah Anda…???
Airtime Merupakan Produk yang
Paling "LARIS" Di Pasaran…

Inilah yang menjanjikan satu perniagaan yang memberikan pulangan yang lumayan….

Dan sekarang kita sedang menuju ke PASARAN GLOBAL menggunakan platform INTERNET...

Rebutlah peluang yang disediakan oleh e-numX untuk anda menjana income sampingan yabg lumayan..


JADILAH PENGGUNA BIJAK…!!!
TUKARKAN SETIAP SEN YANG
DI BELANJAKAN KEPADA TUNAI


MAKLUMAT LANJUT
DAN PENDAFTARAN
SILA LAYARI
http://www.enumx2u.com/ephone
http://www.enumx2u.com/ephone
http://www.enumx2u.com/ephone
Ip Pengirim: 175.144.5.225

KERJA PART TIME

Nama: akuorgkmpng
Email: tarmizimdsaad@yahoo.com
Website: http://bit.ly/av77mY
Tajuk: KERJA PART TIME
Iklan: KERJA SAMBILAN YG DI CARI CARI SUDAH ADA.. CARANYA MUDAH.. ANDA TIDAK PERLU KERJA SCRA SHIFF ATAU PN NORMAL.. ANDA KERJA IKUT KHNDAK ANDA SNDRI.. ONLINE PN BOLEH.. OFFLINE PN BOLEH.. SUDAH TERBUKTI KEJAYAANNYA.. HALAL DAN DIAKUI SSM.. SUDAH KLUAR DI TV.. NK TAHU BISNES NYA?? LAYARI WEB NI =>> http://bit.ly/av77mY
Ip Pengirim: 115.133.223.24

Nama: Free email setiap hari
Email: marketing@raziman-net.com
Website: http://www.raziman-net.com/
Tajuk: Free 100,000 email setiap minggu
Iklan: Dengan subscribe laman ini, anda akan terima :

1. 5 email aktif dari saya kumpul setiap kali terima email
2. 100,000 email yang saya beli setiap minggu

Anda dinasihatkan jangan menghantar terlalu banyak email dan selalu untuk mengelakkan mengganggu mana-mana individu

Kebanyakan email saya adalah berkaitan dengan perniagaan, design, dan pemasaran online

Contoh :

1. Pendaftaran agent topup
2. Cara membuat blog
3. Cara pendaftaran agent affiliate
4. Beberapa senarai bisnes scam (penipuan)
5. Design mencantikkan blog anda
6. Teknik promosi berkesan
7. Pembelian alat bantuan promosi
8. Bisnes terkini
9. Penerangan tentang pelbagai peluang perniagaan online
10. Bisnes tanpa modal atau bermodal
11. Dan sebagainya

Klik Sini http://www.raziman-net.com/
Ip Pengirim: 115.164.87.98

Sunday, August 22, 2010

Nama: Arjuna87
Email: mohduzair87@gmail.com
Website: http://www.thetrader.biz/Arjuna87
Tajuk: RAHSIA RM10 BERTUKAR MENJADI RIBUAN USD SETIAP BULAN..!!! JANGAN SIA-SIAKAN PELUANG INI…
Iklan: Bisnes Pasif terbaru yg akan dilancarkan pada 15/09/2010…Modal RM10 sahaja..pulangan ribuan USD tanpa henti..peluang dh ada depan mata,
Join sekarang sebelum biz ni masuk ke International sepenuhnya..
Untuk pengetahuan semua, orang US dh ramai join biz ni,brmakna meraka tahu kelebihan plan biz ni..Anda tunggu ape lgi?? Daftar segera..limpahan downline dari negara2 luar akan tiba.!


Bisnes : Affiliate
Pasaran : Worlwide
Produk : E-book
Modal : RM10/year(Malaysia je yg dapat harge nih!)
Sistem : Matrix 5X10(Spillover)

Payment : Setiap 15hb via maybank,paypal,Liberty reserve

Join under saya hanya RM10 terhad untuk 10 orang yang terawal..

Maksimum level 1 adalah 5 orang.Jadi akan berlaku spillover..Semua org akan merasa pendapatan..Tempah tempat anda SEKARANG!~~

DAFTAR PERCUMA DAHULU DI SINI

http://www.thetrader.biz/Arjuna87

dan sila baca plan/methods yg disediakan oleh admin utk mmbantu ahli2 menjana ribuan USD dan mengembangkan network masing2 dgn pantas.
http://www.oneforum.biz/thetrader.htm


" Berbekalkan usaha dan kesabaran yang tinggi…Insyaallah, kita pasti berjaya…"

MULAKAN TINDAKAN ANDA SEKARANG!!!
Ip Pengirim: 203.82.66.198

Nama: Amirul
Email: amirulmukmin.mukmin@gmail.com
Website: http://www.beautyherbs.biz
Tajuk: Rahsia Kecantikan Wajah Dalam 7 Hari Dengan Herba Langkawi
Iklan: Pembersih muka all in one yang berkesan untuk mencerah & menghaluskan kulit dari gabungan 99 buah-buahan,sayur-sayuran,ulam-ulaman & herba terpilih dari 99 Kepulauan Langkawi...

Rasailah perubahan kulit anda walaupun pertama kali menggunakannya...anda pasti jatuh hati...

http://www.beautyherbs.biz

Ninety Nine Face sangat berkesan untuk:-
- Semua jenis kulit.
- Mengecutkan jerawat dan memudarkan parut.
- Menghaluskan dan melicinkan kulit.
- Memudar dan menghilangkan jeragat.
- Mencerah secara semulajadi dan sekatakan warna kulit.
- Menegangkan kulit wajah dan awet muda.
- Mengurangkan dan menghilangkan gatal-gatal kulit akibat resdung.
- Mengecilkan pori-pori kulit muka.
- Menjadikan kulit bersih dan berseri.
- Mengurangkan minyak dan melembabkan wajah.
- Membuang sel kulit mati.

Harga Promosi
Pakej 1 (50gm Ninety Nine Face)
RM45.00
(Harga termasuk kos pos laju)
Pakej 2 (50gm Ninety Nine Face 50gm Miracle Mask)
Semenanjung : RM56 free Sinus Herbs Pos Laju
Sabah & Sarawak : RM60 free Sinus Herbs Pos Laju
(Harga termasuk kos pos laju)


Testimoni 1


"terima kasih sgt2 kat akak promote cleanser tuh..alhamdulillah, oily kat muke mmg berkurang sgt,lepas cuci tuh rs moist je kulit,cuci muke (cleanser 99) setiap hr miracle mask 3x dlm seminggu, memang betul2 puas hati..jerawat 2,3 biji je..parut makin pudar sket2, memang marbelessssssss la..memang jatuh cinta la dgn poduk akak ni...lagi satu memang ssh nk cr produk yg natural bebas dr kimia ni..ni la satu2 nye produk akak yg cukup berkesan dgn kulit muke sy."


- zuranida othman -


Testimoni 2


sy suke pkai facial tu..kulit rase lembut,parut mmg da mkin kurang..lepas tu sy pkai mask plak..nmpk la ketara perubahan tu....cm skrg ade gk la ckit2 tumbuh lagi jerwat kecik2..bila pkai pencuci tu tem[ek lame2 jerawat pun jadi kering...2 3 hari da bek dah...cm skrg cepat la jearwat baik....xcam dulu"


- sharifah naterah -


Testimoni 3


"Setelah saya menggunakan Ninety Nine Face sebanyak 3 kali, saya terasa kulit wajah nampak perbezaan...sebelum ni terdapat kedutan di tepi bibir dan selepas menggunakan product tersebut kedutan di tepi bibir tidak kelihatan lagi..Saya terasa begitu gembira sekali dengan perubahan ini..Ninety Nine Face amat berkesan..Belum cuba belum tahu.."


- Noor Aida Ayu -


Testimoni 4


Sy da pkai pncuci n mask ni da sbln n byk prbhan trutama kulit kurng brmnyk n lbh licin...parut2pun da smkn pudar..ni sy order pncuci muka 4 2nd time n order juga pncuci n mask utk org len yg brmnt dgn prbhan pada sy...


- Ahmad Sobri -


Tempahan boleh dibuat di http://www.beautyherbs.biz
Ip Pengirim: 115.135.107.81

Friday, August 20, 2010

Nama: ayuibrahim
Email: bayu_1778@yahoo.com.my
Website: http://buzzkidzshop.blogspot.com
Tajuk: menjual pakaian berjenama untuk kanak-kanak
Iklan: kami menjual baju berjenama untuk kanak-kanak..free postage
Ip Pengirim: 203.82.92.54

CALL & EARN MONEY…!!!!

Nama: << USD 1000 SEHARI >>
Email: << USD 1000 SEHARI >>
Website:
Tajuk: CALL & EARN MONEY…!!!!
Iklan: @@@@@


Berita baik untuk PENGGUNA HANDPHONE di seluruh malaysia...

Mahukah Anda Menukar Kos Telefon Anda kepada Tunai Dan Nikmati Panggilan Percuma…???

Kini anda boleh CAKAP LAMA-LAMA….
BAYAR KURANG…..

Hanya guna sistem e-numX, pasti kos POSTPAID & PREPAID anda sekarang mampu DI JIMATKAN hingga 80%..

Wow…!!!! yang paling bestnya.. sambil-sambil call keluarga, kawan, rakan bisnes, prospek, anda mampu MENJANA INCOME YANG LUMAYAN….


JADILAH PENGGUNA BIJAK…!!!
TUKARKAN SETIAP SEN YANG
DI BELANJAKAN KEPADA TUNAI


MAKLUMAT LANJUT
http://www.enumx2u.com/ephone
http://www.enumx2u.com/ephone
http://www.enumx2u.com/ephone
Ip Pengirim: 115.132.9.210

PELUANG KERJA DARI RUMAH

Nama: siti nazira
Email: nd_ira@yahoo.com
Website: http://www.bizmillion2u.com/ct-nazira/
Tajuk: PELUANG KERJA DARI RUMAH
Iklan: JOM SERTAI SAYA. CAPAI IMPIAN ANDA DENGAN HANYA DAFTAR PERCUMA.RAHSIA MENDAPATKAN PENDAPATAN LUMAYAN AKAN DIEMELKAN PADA ANDA SERTA-MERTA. PELUANG BERSAMA SYARIKAT YANG KUKUH DAN SAH DISISI UNDANG-UNDANG. PELUANG INI TERBUKA KEPADA MEREKA YANG SERIUS SAHAJA UNTUK BERJAYA. BOLEH DILAKUKAN SEPENUH MASA ATAU SEPARUH MASA. PENDAPATAN LUMAYAN RM3,000-RM10,000 SEMINGGU DAN AKAN DIBAYAR TERUS KE AKAUN BANK ANDA.KERJAYA INI BOLEH DILAKUKAN DIMANA SAHAJA.ANDA TIDAK AKAN RUGI MENCUBANYA, TAPI ANDA PASTI MENYESAL JIKA MEMBIARKANNYA BEGITU SAHAJA.

DAFTARLAH SEKARANG!!
Ip Pengirim: 121.120.124.165

Nama: Azaharuddin Bin Awang Kechik
Email: azahar417@gmail.com
Website: http://www.ultimate-system.biz/success
Tajuk: KHAS UNTUK KAKITANGAN KERAJAAN !!! — Free
Iklan: KERJA SAMBILAN UNTUK MENJANA PENDAPATAN ANDA MELALUI PC DI RUMAH!!!

Kami mempunyai beberapa jawatan kosong yang memberi pendapatan dalam lingkungan RM300 – RM500 seminggu. Terbuka kepada seluruh rakyat Malaysia . Anda hanya perlu :-

Memproses pengiklanan data pelanggan yang dihantar melalui email anda.

Bekerja dari rumah sendiri, cyber cafe, pejabat, kolej dan lain-lain.

Bila-bila masa (anda yang menetapkan jadual sendiri)

Sila click laman web di bawah untuk daftar secara PERCUMA !!

http://www.ultimate-system.biz/success
Ip Pengirim: 121.120.60.96

Thursday, August 19, 2010

Nama: zain
Email: subandiyaya@yahoo.com
Website:
Tajuk: LORI SEWA PINDAH RUMAH di IPOH call 019-2713376 (zain)
Iklan: Jika anda memerlukan khidmat pengangkutan utk berpindah rumah atau pejabat dan sebagainya...
kami bersedia utk membantu anda..
Lokasi kami di IPOH,PERAK
Kos perkhidmatan bergantung kepada jarak lokasi pemindahan...
harap maklum..
hubungi kami utk keterangan lanjut di..
ZAIN( 019-2713376)..
* Lori untuk di sewa
* Lori 3 tan(kargo am)
* Pindah rumah/pejabat,barangan kilang dan sebagainya
PAKAR PENGHANTARAN BARANGAN DARI KUALA LUMPUR/SELANGOR KE DESTINASI UTARA TANAHAIR
PERAK KE KL/SELANGOR
KL KE PERAK
KL KE PENANG
KL KE KEDAH
KL KE PERLIS
Ip Pengirim: 203.82.82.66

Nama: Bisnes Online - Agent Topup - Agent Affiliate
Email: bisnes@raziman-net.com
Website: http://www.raziman-net.com/
Tajuk: Tak perlu cari orang masih dapat pendapatan
Iklan: 1 lot iklan berharga RM60 selama 30 hari. Setiap kali iklan anda tamat anda akan dapat semula 150%. Pasif income tanpa mencari orang. Layari http://www.2kali.com/?s=13

Contoh anda sewa 5 lot, bayar RM300 dapat semula RM450 selama 30 hari

Dijamin dan terbukti dapat oleh semua ahli.
Diuruskan sepenuhnya oleh Ezey Marketing ( 001961614-A ) berdaftar dengan SSM

Adakah Bisnes Online satu PENIPUAN?

Bisnes online adalah bisnes yang dijalankan secara online yang menjual produk maya atau produk material. Kebanyakan bisnes online memberi kelebihan kepada ahli jika membeli produk syarikat iaitu menjadi Agent Affiliate. Terdapa juga yang tanpa membeli produk seperti PPL dan PPC

===========================================

Apakah Agent Affiliate?

Agent Affiliate adalah agent yang mendapat kebenaran sah dari syarikat untuk menjual semula produk syarikat untuk mendapat komisyen dari syarikat. Setiap syarikat mempunyai % yang tersendiri. Apabila anda membawa seorang rakan sertai dan beli produk, automatik anda akan dapat komisyen dan menjadi Ahli Affiliate

===========================================

Apakah PPL?

Agent Affiliate PPL (Pay per lead) mendapat komisyen setiap kali seorang ahli daftar pada suatu link referral tanpa bayar atau berbayar

===========================================

Apakah PPC?

PPC (Pay per Click) adalah sistem yang digunakan kebanyakan website pengikanan besar seperti google, yahoo dan nuffnang. Setiap kali seseorang klik iklan pada website/blog anda, anda akan dibayar sejumlah komisyen

===========================================

Bagaimana jana pendapatan pasif tanpa mencari orang? Sewa 1 lot iklan. Buat pembayaran RM60 untuk penyewaaan. Isi borang pendaftaran dan pengesahan. Tunggu 30 hari anda akan dapat semula 150%. Max 50 lot dalam seminggu. Diuruskan sepenuhnya oleh Ezey Marketing ( 001961614-A ) berdaftar dengan SSM

===========================================

Mungkin anda juga berminat untuk :

1. Menjadi Agent Topup Handphone (Automatik jadi agent affiliate)
2. Menjadi Agent Tupperware Brand
3. Membeli Email Blaster hanya RM30 (Automatik jadi agent affiliate)
4. Membeli SMSbulk hanya RM30 (Automatik jadi agent affiliate)

===========================================

Adakah anda tidak mempunyai modal?

1. Peruma untuk menjadi agent affiate jual ebook script website
2. Loginwang : hanya login setiap hari anda mendapat RM0.50

===========================================

Layari : http://www.raziman-net.com/
Hubungi : 0147379792 (eman)
Ip Pengirim: 115.164.79.109

Nama: Ari04
Email: epin04@gmail.com
Website: http://www.tendollarclick.com/index.php?ref=ari04
Tajuk: Rahsia bagaimana saya menjana RM200 sehari TANPA MODAL.
Iklan: Rahsia bagaimana saya menjana RM200 sehari TANPA MODAL.


Anda ingin tahu bagaimana saya menjana RM200 sehari tanpa modal? Jika ya baca keterangan selanjutnya.
Tentu anda tertanya, bagaimana saya boleh dapat RM200 sehari tanpa sebarang modal. Ianya mudah sahaja. Saya hanya mengikuti Program-program yang di iklankan di Internet iaitu Program Affiliate.
Apa yang saya lakukan adalah, saya mengikuti Program Affiliate yang tidak mengenakan sebarang bayaran. Saya hanya mengambil komisen yang di berikan. Tetapi bukan satu Program, banyak Program yang saya masuk. Contohnya:-

http://www.tendollarclick.com/index.php?ref=ari04
http://www.clixsense.com/?3265168
http://www.geostring.com/?1224436
http://www.referkawan.com/?ref=841

Jika anda ingin menjana pendapatan seperti saya, Anda boleh join laman web di atas. Ianya sangat mudah dan tanpa sebarang modal. Jika tidak, ia terpulang kepada anda kerana siapa yang bijak mencari PELUANG, ia yang dapat HASILNYA.

SEKIAN,

http://www.tendollarclick.com/index.php?ref=ari04
http://www.clixsense.com/?3265168
http://www.geostring.com/?1224436
http://www.referkawan.com/?ref=841
Ip Pengirim: 121.121.51.165

Wednesday, August 18, 2010

Nama: Ari04
Email: epin04@gmail.com
Website: http://www.tendollarclick.com/index.php?ref=ari04
Tajuk: WOW!!! hari ni aku dapat income $35.00....Kau orang bila lagi?
Iklan: Selamat datang ke ten dollar klik
http://www.tendollarclick.com/index.php?ref=ari04
Adakah anda sedia meletakkan wang tunai anda perolehi di fast-track? kami di sini akan membantu!
program kami membenarkan anda untuk dapat duit yang senang dari keselesaan rumah anda sendiri.kami akan membayar anda sebanyak $10 hanya dengan 1 klik dan 50% untuk rujukan anda dapat.sebaik sahaja akaun anda sampai sekurang-kurangnya $10,000 anda boleh mengeluarkan pendapatan anda kepada PayPal atau Alertpay.
http://www.tendollarclick.com/index.php?ref=ari04
Tiada risiko sejak anda boleh menyertai program kami tanpa membayar sesuatu-ia sebenarnya bebas menyertai dan meraih pendapatan! Pendaftaran hanya mengambil masa satu minit dan akaun anda secara automatik di luluskan dan anda boleh memulakan pengiklanan dalam beberapa minit! Jadi apa yang anda tunggu lagi? Join kami sekarang
http://www.tendollarclick.com/index.php?ref=ari04

Welcome To Ten Dollar Click! http://www.tendollarclick.com/index.php?ref=ari04
Are you ready to put your cash earnings on the fast-track? We are here to help! Our program allows you to earn money easily from the comfort of your own home. We will pay you $10 per click and 50% of your referrals' earnings. Once your account reaches at least $10,000 you can withdraw your earnings to PayPal or Alertpay.
http://www.tendollarclick.com/index.php?ref=ari04
There's no risk since you can join our program without paying anything - it really is free to join and earn! Registration only takes a minute and your account is automatically approved so you can start clicking in a matter of minutes! What are you waiting for? Join TenDollarClick Today
http://www.tendollarclick.com/index.php?ref=ari04
Ip Pengirim: 121.121.22.94

Nama: << USD 1000 SEHARI >>
Email: NIKMATI PANGGILAN PERCUMA
Website:
Tajuk: TUKAR KOS TELEFON ANDA KEPADA INCOME << USD 1000 SEHARI >> DAN NIKMATI PANGGILAN PERCUMA…!!!!
Iklan: @@@@@


Berita baik untuk PENGGUNA HANDPHONE di seluruh malaysia...

Mahukah Anda Menukar Kos Telefon Anda kepada Tunai Dan Nikmati Panggilan Percuma…???

Kini anda boleh CAKAP LAMA-LAMA….
BAYAR KURANG…..

Hanya guna sistem e-numX, pasti kos POSTPAID & PREPAID anda sekarang mampu DI JIMATKAN hingga 80%..

Wow…!!!! yang paling bestnya.. sambil-sambil call keluarga, kawan, rakan bisnes, prospek, anda mampu MENJANA INCOME YANG LUMAYAN….

http://www.enumx2u.com/ephone
http://www.enumx2u.com/ephone
http://www.enumx2u.com/ephone


Tahukah Anda…???
Airtime Merupakan Produk yang
Paling "LARIS" Di Pasaran…

Inilah yang menjanjikan satu perniagaan yang memberikan pulangan yang lumayan….

Dan sekarang kita sedang menuju ke PASARAN GLOBAL menggunakan platform INTERNET...

Rebutlah peluang yang disediakan oleh e-numX untuk anda menjana income sampingan yabg lumayan..


JADILAH PENGGUNA BIJAK…!!!
TUKARKAN SETIAP SEN YANG
DI BELANJAKAN KEPADA TUNAI


MAKLUMAT LANJUT
DAN PENDAFTARAN
SILA LAYARI
http://www.enumx2u.com/ephone
http://www.enumx2u.com/ephone
http://www.enumx2u.com/ephone
Ip Pengirim: 115.132.8.39

Tuesday, August 17, 2010

Nama: Ari04
Email: epin04@gmail.com
Website: http://www.tendollarclick.com/index.php?ref=ari04
Tajuk: Baru join satu hari dah dapat $5.00.... kalau hari-hari!!!
Iklan: Selamat datang ke ten dollar klik
http://www.tendollarclick.com/index.php?ref=ari04

Adakah anda sedia meletakkan wang tunai anda perolehi di fast-track? kami di sini akan membantu!
program kami membenarkan anda untuk dapat duit yang senang dari keselesaan rumah anda sendiri.kami akan membayar anda sebanyak $10 hanya dengan 1 klik dan 50% untuk rujukan anda dapat.sebaik sahaja akaun anda sampai sekurang-kurangnya $10,000 anda boleh mengeluarkan pendapatan anda kepada PayPal atau Alertpay.
http://www.tendollarclick.com/index.php?ref=ari04

Tiada risiko sejak anda boleh menyertai program kami tanpa membayar sesuatu-ia sebenarnya bebas menyertai dan meraih pendapatan! Pendaftaran hanya mengambil masa satu minit dan akaun anda secara automatik di luluskan dan anda boleh memulakan pengiklanan dalam beberapa minit! Jadi apa yang anda tunggu lagi? Join kami sekarang
http://www.tendollarclick.com/index.php?ref=ari04

Welcome To Ten Dollar Click! http://www.tendollarclick.com/index.php?ref=ari04

Are you ready to put your cash earnings on the fast-track? We are here to help! Our program allows you to earn money easily from the comfort of your own home. We will pay you $10 per click and 50% of your referrals' earnings. Once your account reaches at least $10,000 you can withdraw your earnings to PayPal or Alertpay.
http://www.tendollarclick.com/index.php?ref=ari04

There's no risk since you can join our program without paying anything - it really is free to join and earn! Registration only takes a minute and your account is automatically approved so you can start clicking in a matter of minutes! What are you waiting for? Join TenDollarClick Today
http://www.tendollarclick.com/index.php?ref=ari04
Ip Pengirim: 121.120.76.240

Monday, August 16, 2010

Nama: AzHa
Email: azzarakh@gmail.com
Website: http://tinyurl.com/RegFreeHere
Tajuk: GAJI TUJUH(7) HARI SEKALI !!!
Iklan: Anda bekerja *di bawah orang* dengan GAJI SATU(1) BULAN SEKALI?
Kenapa tak nak kerja *di atas orang* dengan
GAJI TUJUH(7) HARI SEKALI !!!

Check It Out!!!
>>>> http://tinyurl.com/RegFreeHere <<<<


p/s: boleh buat duit raya ni..
p/s/s: lepas raya pun boleh buat duit jugak!
p/s/s/s: jom join!!!
Ip Pengirim: 60.48.42.228

Nama: Ari04
Email: epin04@gmail.com
Website: http://www.tendollarclick.com/index.php?ref=ari04
Tajuk: Cari duit hanya dengan klik...satu klik $10 dan refer pada rakan-rakan
Iklan: Selamat datang ke ten dollar klik

http://www.tendollarclick.com/index.php?ref=ari04

Adakah anda sedia meletakkan wang tunai anda perolehi di fast-track?

kami di sini akan membantu!

program kami membenarkan anda untuk dapat duit yang senang dari keselesaan rumah anda sendiri.kami akan membayar anda sebanyak $10 hanya dengan 1 klik dan 50% untuk rujukan anda dapat.sebaik sahaja akaun anda sampai sekurang-kurangnya $10,000 anda boleh mengeluarkan pendapatan anda kepada PayPal atau Alertpay.

http://www.tendollarclick.com/index.php?ref=ari04

Tiada risiko sejak anda boleh menyertai program kami tanpa membayar sesuatu-ia sebenarnya bebas menyertai dan meraih pendapatan! Pendaftaran hanya mengambil masa satu minit dan akaun anda secara automatik di luluskan dan anda boleh memulakan pengiklanan dalam beberapa minit! Jadi apa yang anda tunggu lagi? Join kami sekarang

http://www.tendollarclick.com/index.php?ref=ari04
Ip Pengirim: 121.121.39.83

Nama: CALL & EARN MONEY...
Email: CALL & EARN MONEY...
Website:
Tajuk: Gabungan Internet Dan Handphone Menghasilkan Lubuk Duit....!!! REVOLUSI PERNIAGAAN DAN KOMUNIKASI…. CALL & EARN MONEY…
Iklan: @@@@@

BERITA BAIK UNTUK PENGGUNA HANDPHONE
DI SELURUH MALAYSIA...

KINI ANDA BOLEH CAKAP LAMA-LAMAAA...
BAYAR KURANG..

HANYA GUNA SISTEM e-numX, PASTI KOS PREPAID ANDA
MAMPU DIJIMATKAN SEHINGGA 80%....

DAN YANG PALING BESTNYA POTENSI MENJANA PENDAPATAN
SEHINGGA USD1000 SEHARI….!!!!


MAKLUMAT LANJUT LAYARI
http://www.enumx2u.com/ephone
http://www.enumx2u.com/ephone
http://www.enumx2u.com/ephone
Ip Pengirim: 110.159.74.181

Nama: Ari04
Email: epin04@gmail.com
Website: http://www.geostring.com/?1224436
Tajuk: Mari sertai Program Affiliate terbaru, tanpa sebarang modal, hanya daftar secara percuma dan refer pada rakan-rakan anda...
Iklan: Salam,
Saya baru saja join program ni dah dapat duit. Dengan login saja boleh dapat duit, malah saya tak perlu keluarkan modal satu sen pun.

http://www.geostring.com/?1224436

Bila anda register, anda akan diberi $10.00. Sungguh mudah bukan

Apa yang perlu anda lakukan hanya klik http://www.geostring.com/?1224436 , Register maklumat anda. Kemudian tunggu Email dan Confirm, Login akaun anda dan dapat duit $10.00 selesai.

Selepas itu anda akan diberi link Affiliate dan anda hanya perlu mempromosikan Web Replika anda. Semakin ramai yang daftar di web replika anda, semakin banyak lah income yang anda dapat.

Mudah bukan. Jadi jangan tunggu lagi klik sekarang http://www.geostring.com/?1224436

How would you like to get $10 free? Nothing to buy! Visit <a href="http://www.geostring.com/?1224436">GeoString.com</a>
Ip Pengirim: 121.120.78.81

Nama: yahoo
Email: joe_9521@yahoo.com
Website: www.2kali.com/?s=1258
Tajuk: Pendapatan Duduk diam jaminan pasti dapat Rm90 hingga Rm4500 tiap bulan berterusan
Iklan: iklan dapat duit
Ip Pengirim: 124.13.248.3

Nama: Ari04
Email: epin04@gmail.com
Website: http://www.geostring.com/?1224436
Tajuk: Baru join dah dapat income, Dengan login pun dah dapat $10.00...Tak payah keluar modal pun, apa tunggu lagi KLIK la!!
Iklan: Salam,
Saya baru saja join program ni dah dapat duit. Dengan login saja boleh dapat duit, malah saya tak perlu keluarkan modal satu sen pun.

http://www.geostring.com/?1224436

Bila anda register, anda akan diberi $10.00. Sungguh mudah bukan

Apa yang perlu anda lakukan hanya klik http://www.geostring.com/?1224436 , Register maklumat anda. Kemudian tunggu Email dan Confirm, Login akaun anda dan dapat duit $10.00 selesai.

Mudah bukan. Jadi jangan tunggu lagi klik sekarang http://www.geostring.com/?1224436

How would you like to get $10 free? Nothing to buy! Visit <a href="http://www.geostring.com/?1224436">GeoString.com</a>
Ip Pengirim: 121.121.74.142

Sunday, August 15, 2010

perkhidmatan khemah/canopy

Nama: azin
Email: x2xazin@yahoo.com
Website: http://www.x2xazincanopy.webs.com
Tajuk: perkhidmatan khemah/canopy
Iklan: perkhismatan sewa canopy untuk semua jenis majlis harga berpatutan.untuk maklumat lanjut sila hubungi
kami,
azin
018-6686834
aznie
017-3060584
http://www.x2xazincanopy.webs.com
Ip Pengirim: 120.141.74.18

perkhidmatan khemah/canopy

Nama: ismail
Email: x2xismail@yahoo.com
Website: http://www.x2xazincanopy.webs.com
Tajuk: perkhidmatan khemah/canopy
Iklan: perkhismatan sewa canopy untuk semua jenis majlis harga berpatutan.untuk maklumat lanjut sila hubungi
kami,
azin
018-6686834
aznie
017-3060584
http://www.x2xazincanopy.webs.com
Ip Pengirim: 120.141.74.18

Saturday, August 14, 2010

Nama: klasik
Email: joe_9521@yahoo.com
Website: www.2kali.com/?s=1258
Tajuk: X Taja pun dapat duit tiap bulan berterusan
Iklan: produk iklan dapat duit percuma
Ip Pengirim: 124.13.248.20

Nama: Emy
Email: silencemillionaire@yahoo.com
Website: http://www.jutawan50.com/?id=emy587
Tajuk: RM50 bertubi-tubi masuk ke akaun bank anda...
Iklan: Salam...
Macamana persediaan raya tahun ni?

Biasalah kalau nak raya nie, semuanya nak kena baru. Duit dah cukup? Gaji ok? Ada tak duit extra untuk beraya sakan tahun nie? Mesti anda dah berfikir-fikir untuk persiapan raya kan?

Sekarang anda boleh 'say bye bye to bank loan' yang suka makan interest tu! Apa kata cuba program saya ni, Klik:
http://www.jutawan50.com/?id=emy587

Senang je, Anda invest RM50 SEKALI SEUMUR HIDUP, lepas tu, saya aktifkan link Anda. Lepas tu Anda promote la kat facebook atau mana-mana saja link awak mcm saya buat nie.

YANG BESTnyer, semua orang yg bakal bayar RM50, pelanggan akan bayar terus ke akaun bank anda, so takde lagi orang tengah . Jadi tak perlu risau pengelola website bayar komisen Anda atau tidak.

Mari cuba, tak rugi pun. RM50 tu kalau Anda tak keluar sekarang, sekejap lagi mesti habis...betul tak?! Entah apa-apa yang kita akan beli kemudian menyesal! haha..itu biasalah, saya pun macam Anda jugak. Jadi lebih baik invest sket untuk berniaga modal rendah mcm nie..

Ingat! keuntungan 100% milik awak! Bayangkan Anda dapat kumpul 1000 orang x RM50 = RM50,000 tau! Ada ke bisnes lain yang modal RM50 boleh bagi pulangan mcm tu, terus masuk akaun bank Anda plak tu, cuba fikirkan!

Jadi, tunggu apa lagi ? Klik & terus bayar RM50 ok
http://www.jutawan50.com/?id=emy587

DAFTAR PERCUMA UNTUK INFO LANJUT @ UPGRADE SEGERA UNTUK TERUS MEMULAKAN PERNIAGAAAN ANDA

Apa tunggu lagi? Jom tambah duit poket anda. Peluang hanya datang sekali dan rezeki tidak datang bergolek tanpa usaha.

Pastikan kita bukannya tergolong dari orang yang ingin gagal sebelum mencuba gara-gara kerana terlalu takut untuk mencuba sedangkan modalnya kecil hanya RM50 sahaja seumur hidup...

...NAK BERJAYA, IKUT CAKAP ORANG YANG BERJAYA...NAK GAGAL IKUT CAKAP ORANG YANG GAGAL...ANDA FIKIRKANLAH...NASIB ANDA TERLETAK DI TANGAN ANDA...
Ip Pengirim: 60.53.133.244

Kerjaya Part Time

Nama: itevo
Email: itevolutionn@yahoo.com
Website: http://duitevo.webs.com
Tajuk: Kerjaya Part Time
Iklan: Anda sedang mencari kerjaya part time atau ingin menambah pendapatan lebih melalui internet?sila layari http://duitevo.webs.com untuk maklumat lanjut. Terima kasih..
Ip Pengirim: 203.82.80.45

Nama: epin04
Email: epin04@gmail.com
Website: http://www.geostring.com/?1224436
Tajuk: Dengan login je dah dapat $10.00...pastu tak payah keluar modal 1 sen pun
Iklan: Salam,
Saya baru saja join program ni dah dapat duit. Dengan login saja boleh dapat duit, malah saya tak perlu keluarkan modal satu sen pun.

http://www.geostring.com/?1224436

Bila anda register, anda akan diberi $10.00. Sungguh mudah bukan

Apa yang perlu anda lakukan hanya klik http://www.geostring.com/?1224436 , Register maklumat anda. Kemudian tunggu Email dan Confirm, Login akaun anda dan dapat duit $10.00 selesai.

Mudah bukan. Jadi jangan tunggu lagi klik sekarang http://www.geostring.com/?1224436
Ip Pengirim: 121.121.30.137

Langganan Astro di internet

Nama: shazira
Email: shazira.35@gmail.com
Website: http://www.untungpantas.com/?id=tansriami
Tajuk: Langganan Astro di internet
Iklan: " "" Bertindak sekarang ,dapatkan siaran Astro di internet.Bayar sekali untuk selama-lamanya.Tiada bil bulanan.Lebih banyak siaran ditayangkan.Lebih hebat tiada tapisan.Anda juga boleh menjana pendapatan yang lumayan dengan hanya menonton Astro di internet.Cepat jangan lepaskan peluang keemasan ini.
Ip Pengirim: 118.101.212.38

Nama: NIKMATI PANGGILAN PERCUMA
Email: NIKMATI PANGGILAN PERCUMA
Website:
Tajuk: MAHUKAH ANDA MENUKAR KOS TELEFON ANDA KEPADA TUNAI DAN NIKMATI PANGGILAN PERCUMA…???
Iklan: @@@@@

Anda adalah di antara jutaan pengguna handphone di Malaysia yang SETIA sejak dulu lagi… dan akan terus menggunakannya…

Tahukah anda berapa RIBU WANG yang telah anda BELANJAKAN SELAMA INI untuk menanggung kos postpaid @ Prepaid anda…???
Adakah anda dapat PULANGANNYA…???

SUDAH TENTU TIDAK DAPAT BUKAN….!!!

Kini….
Hanya guna sistem e-numX, pasti kos Postpaid & Prepaid anda sekarang mampu dijimatkan hingga 80%..

Wow…!!! Paling Bestnya..
sambil-sambil call keluarga dan rakan2, anda mampu menjana side income 3~4 angka sehari... Hanya berkongi peluang hebat ini dengan keluarga dan rakan2 anda.

http://www.enumx2u.com/ephone
http://www.enumx2u.com/ephone
http://www.enumx2u.com/ephone


Tahukah Anda…???
Airtime Merupakan Produk yang
Paling "LARIS" Di Pasaran…

Inilah yang menjanjikan satu perniagaan yang memberikan pulangan yang lumayan….

Dan sekarang kita sedang menuju ke PASARAN GLOBAL menggunakan platform INTERNET...

Rebutlah peluang yang disediakan oleh e-numX untuk anda menjana income sampingan yang lumayan..


JADILAH PENGGUNA BIJAK…!!!
TUKARKAN SETIAP SEN YANG
DI BELANJAKAN KEPADA TUNAI


MAKLUMAT LANJUT
DAN PENDAFTARAN
SILA LAYARI
http://www.enumx2u.com/ephone
http://www.enumx2u.com/ephone
http://www.enumx2u.com/ephone
Ip Pengirim: 175.144.6.19

Thursday, August 12, 2010

Nama: norsheila
Email: norsheila_chuan88@yahoo.com
Website: http://jutawanklik.com/#norsheila
Tajuk: PEMBONGKARAN!!!!KITA AKAN KAYA DENGAN HANYA Rm 0.10 SAHAJA
Iklan: Anda nak kumpul duit Rm0.10 secara banyak dalam masa beberapa saat SAHAJA!

SANGAT MUDAH!!

YA! SANGAT MUDAH..Anda nak tahu MENGAPA??!!

JOIN saya disini http://jutawanklik.com/#norsheila dan anda akan dibimbing Bagaimana MUDAHNYA menjana Rm 0.10 dalam masa beberapa saat SAHAJA!

Jangan ingat nilai RM 0.10 adalah kecil,SEMEMANgnya KECIL tetapi jika terkumpul2,BUKAN KAH boleh mencecah ratusan ringgit!

FIKIRKANLAH KELEBIHANNYA WALAUPUN RM 0.10 SAHAJA.


http://jutawanklik.com/#norsheila

http://jutawanklik.com/#norsheila

http://jutawanklik.com/#norsheila
Ip Pengirim: 60.53.219.78

Nama: norsheila
Email: norsheila_chuan88@yahoo.com
Website: http://jutawanklik.com/#norsheila
Tajuk: PEMBONGKARAN!!!!KITA AKAN KAYA DENGAN HANYA Rm 0.10 SAHAJA
Iklan: Anda nak kumpul duit Rm0.10 secara banyak dalam masa beberapa saat SAHAJA!

SANGAT MUDAH!!

YA! SANGAT MUDAH..Anda nak tahu MENGAPA??!!

JOIN saya disini http://jutawanklik.com/#norsheila dan anda akan dibimbing Bagaimana MUDAHNYA menjana Rm 0.10 dalam masa beberapa saat SAHAJA!

Jangan ingat nilai RM 0.10 adalah kecil,SEMEMANgnya KECIL tetapi jika terkumpul2,BUKAN KAH boleh mencecah ratusan ringgit!

FIKIRKANLAH KELEBIHANNYA WALAUPUN RM 0.10 SAHAJA.


http://jutawanklik.com/#norsheila

http://jutawanklik.com/#norsheila
Ip Pengirim: 60.53.219.78

Nama: norsheila
Email: norsheila_chuan88@yahoo.com
Website: http://jutawanklik.com/#norsheila
Tajuk: PEMBONGKARAN!!!!KITA AKAN KAYA DENGAN HANYA Rm 0.10 SAHAJA
Iklan: Anda nak kumpul duit Rm0.10 secara banyak dalam masa beberapa saat SAHAJA!

SANGAT MUDAH!!

YA! SANGAT MUDAH..Anda nak tahu MENGAPA??!!

JOIN saya disini http://jutawanklik.com/#norsheila dan anda akan dibimbing Bagaimana MUDAHNYA menjana Rm 0.10 dalam masa beberapa saat SAHAJA!

Jangan ingat nilai RM 0.10 adalah kecil,SEMEMANgnya KECIL tetapi jika terkumpul2,BUKAN KAH boleh mencecah ratusan ringgit!

FIKIRKANLAH KELEBIHANNYA WALAUPUN RM 0.10 SAHAJA.


http://jutawanklik.com/#norsheila

http://jutawanklik.com/#norsheila
Ip Pengirim: 60.53.219.78

Nama: DuitKomisen
Email: duitkomisen@gmail.com
Website: http://bit.ly/RahsiaRajaSMS
Tajuk: TEKNIK RAHSIA BEBAS HUTANG DIBONGKAR!!
Iklan: REVOLUSI PERNIAGAAN TERHEBAT ALAF INI!

http://bit.ly/RahsiaRajaSMS
http://bit.ly/RahsiaRajaSMS

Peluang Menjana Pendapatan Lumayan Dengan Hanya 1-2 JAM DARI RUMAH!

Anda tidak perlu jadi pakar untuk menjadi kaya. Tidak perlu ijazah, master atau PhD. Anda hanya perlukan kemahiran di bawah:

* Tahu menggunakan komputer & &#61472;internet
* Mempunyai keahlian laman sosial seperti facebook & friendster
* Suka melayari blog orang lain dan meninggalkan komen
* Suka berforum serta meninggalkan post
* Mempunyai website sendiri atau blog
* Suka meninggalkan pesanan di SHOUTBOX website lain

Jika anda mempunyai salah satu skill di atas, anda sudah boleh menyertai kami dan memperoleh pendapatan lumayan hanya dengan mengiklankan produk orang lain.

Sertai HyProBulkSMS2 dan dapatkan komisen sehingga 100%!

http://bit.ly/RahsiaRajaSMS
http://bit.ly/RahsiaRajaSMS

=================
WOWW..KOMISEN 100%!!
=================

Kenapa HyproBulkSMS ? Apa yang best nyer ?

* Komisen 100% milik anda TANPA HAD - infiniti! Yang PERTAMA di Malaysia.
* Modal pembelian sistem HyproBulkSMS ialah serendah RM250 sekali seumur hidup
* Dengan modal tersebut, anda mendapat sistem SMS blasting dan andalah RESELLER bagi Syarikat
* Sistem website yang mantap dan berkesan beserta sistem web randomizer yang canggih
* Tidak perlu menjual produk
* Waktu kerja fleksibel – beroperasi dari rumah pada bila-bila masa di samping keluarga tersayang.
* Bimbingan di sediakan untuk kejayaan.
* Pembayaran bonus secara mingguan melalui cek atau bank in!

Tunggu apa lagi? Sertai kami sekarang dan jom buat duit raya sekarang!!

http://bit.ly/RahsiaRajaSMS
http://bit.ly/RahsiaRajaSMS
Ip Pengirim: 203.82.82.88

Nama: ari-epin
Email: md_epin86@yahoo.com
Website: http://www.referkawan.com/?ref=841
Tajuk: Jana RM50 - RM150 Sehari Hanya Refer Kawan
Iklan: Salam,

Saya baru join http://www.referkawan.com/?ref=841 .

Saya rasakan saya patut kongsikan dengan anda sebab ianya mudah.

Dengan laman web ini saya boleh jana pendapatan sampingan dengan hanya refer kawan - kawan sahaja.

Cara - Cara:-
1: Daftar di http://www.referkawan.com/?ref=841 .
2: Copy salinan email ini dari laman ahli.
3: Email atau forward pada kawan - kawan anda.

Setiap kawan yang join dan upgrade, komisen sebanyak RM5.00 akan di kreditkan ke akaun.

Mudah & Ringkas.

Berapa Boleh Dapat?
Setiap yang anda perkenalkan, anda di bayar RM5.00.
==========
10 Penyertaan = RM5.00 x 10 = RM50.
50 Penyertaan = RM5.00 x 50 = RM250.
100 Penyertaan = RM5.00 x 100 = RM500.
1000 Penyertaan = RM5.00 x 100 = RM5000.

Anda tak perlu terer IT sebab, kalau anda boleh baca email ini bermakna anda boleh kirim email pada kawan - kawan anda. Janji anda boleh kirim email anda dah boleh buat duit.

Kalau anda berminat untuk sama - sama jana pendapatan sampingan boleh join secara percuma di:
http://www.referkawan.com/?ref=841 .

Terima Kasih & Selamat Mencuba.

Yang Benar,
muhammad arifin
Ip Pengirim: 121.121.22.137

Nama: CALL & EARN MONEY…
Email: CALL & EARN MONEY…
Website:
Tajuk: Gabungan Internet Dan Handphone Menghasilkan Lubuk Duit....!!! REVOLUSI PERNIAGAAN DAN KOMUNIKASI…. CALL & EARN MONEY…
Iklan: @@@@@

BERITA BAIK UNTUK PENGGUNA HANDPHONE
DI SELURUH MALAYSIA...

KINI ANDA BOLEH CAKAP LAMA-LAMAAA...
BAYAR KURANG..

HANYA GUNA SISTEM e-numX, PASTI KOS PREPAID ANDA
MAMPU DIJIMATKAN SEHINGGA 80%....

DAN POTENSI MENJANA PENDAPATAN
SEHINGGA USD1000 SEHARI….!!!!


MAKLUMAT LANJUT LAYARI
http://www.enumx2u.com/ephone
http://www.enumx2u.com/ephone
http://www.enumx2u.com/ephone
Ip Pengirim: 115.135.19.32

Wednesday, August 11, 2010

Nama: Arjuna87
Email: mohduzair87@gmail.com
Website: http://www.part-time-lumayan.com/?pt=PL597271
Tajuk: Buat duit Raya dengan hanya di depan laptop@komputer!!
Iklan: RM2,800 – RM28,000 Seminggu. Kerja part time yang lumayan..

Hanya dengan mengumpul dan membuka borang mudah secara online di Internet dan kami bayar anda RM20 untuk satu borang. Bukan itu sahaja, jika anda berjaya kumpul dan buka sebanyak 250 borang atau lebih dalam sebulan, anda layak menerima bonus sebanyak RM1,200 dalam bulan tersebut! Lebih banyak borang yang anda dapat kumpul dan buka, lebih banyak pendapatan yang anda dapat.
Sistem yang ini ditawarkan ini adalah benar, halal dan betul-betul berkesan untuk semua orang.

Sistem ini berkonsepkan program affilliate di mana anda hanya perlu lakukan promosi news letter ini melalui data link yang diberi dan ianya bergantung kepada usaha anda sendiri. Tiada konsep upline atau downline. Lebih banyak borang yang dikumpul dan dibuka secara online, lebih banyak pendapatan yang anda dapat. Dan yang penting, perniagaan adalah sah dan bukan scam kerana ianya didaftarkan dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM).

Anda hanya perlu membayar RM50 untuk mendapat akses keahlian seumur hidup. Jadi, seumur hidup anda boleh menjana pendapatan sampingan dengan sistem ini. Memang harga sistem ini tetap RM50 dari dulu, kini dan selamanya. Tidak ada kurang, tidak ada lebih, tidak ada promosi terhad dan tidak ada siapa cepat, dia dapat diskaun.
Wang pembayaran akan dikembalikan hanya sebanyak 50% (RM25) jika and gagal menjana pendapatan dan tidak berminat lagi untuk meneruskan program ini selepas berusaha dalam tempoh 3 bulan.

Sila layari laman website ini bagi mendapatkan maklumat lanjut:

http://www.part-time-lumayan.com/?pt=PL597271
Ip Pengirim: 203.82.66.206

Nama: enumx2u.com
Email: enumx2u.com
Website:
Tajuk: MAHUKAH ANDA MENUKAR KOS TELEFON ANDA KEPADA TUNAI DAN NIKMATI PANGGILAN PERCUMA…???
Iklan: @@@@@

Anda adalah di antara jutaan pengguna handphone di Malaysia yang SETIA sejak dulu lagi… dan akan terus menggunakannya…

Tahukah anda berapa RIBU WANG yang telah anda BELANJAKAN SELAMA INI untuk menanggung kos postpaid @ Prepaid anda…???
Adakah anda dapat PULANGANNYA…???

SUDAH TENTU TIDAK DAPAT BUKAN….!!!

Kini….
Hanya guna sistem e-numX, pasti kos Postpaid & Prepaid anda sekarang mampu dijimatkan hingga 80%..

Wow…!!! Paling Bestnya..
sambil-sambil call keluarga dan rakan2, anda mampu menjana side income 3~4 angka sehari... Hanya berkongi peluang hebat ini dengan keluarga dan rakan2 anda.

http://www.enumx2u.com/ephone
http://www.enumx2u.com/ephone
http://www.enumx2u.com/ephone


Tahukah Anda…???
Airtime Merupakan Produk yang
Paling "LARIS" Di Pasaran…

Inilah yang menjanjikan satu perniagaan yang memberikan pulangan yang lumayan….

Dan sekarang kita sedang menuju ke PASARAN GLOBAL menggunakan platform INTERNET...

Rebutlah peluang yang disediakan oleh e-numX untuk anda menjana income sampingan yang lumayan..


JADILAH PENGGUNA BIJAK…!!!
TUKARKAN SETIAP SEN YANG
DI BELANJAKAN KEPADA TUNAI


MAKLUMAT LANJUT
DAN PENDAFTARAN
SILA LAYARI
http://www.enumx2u.com/ephone
http://www.enumx2u.com/ephone
http://www.enumx2u.com/ephone
Ip Pengirim: 115.132.13.249

Nama: cikgu azhaan
Email: cikguazhaan@yahoo.com
Website: http://www.lelakikuat.azhaan.com
Tajuk: AZHAAN BROTHER SHOP : PRODUK KECANTIKAN DALAMNA DAN LUARAN WANITA
Iklan: ASSALAMUALIKUM...DAPATKAN PELABAGAI PRODUK KECANTIKAN DALAMAN DAN LUARAN WANITA DI WWW.LELAKIKUAT.AZHAAN.COM

PROMOSI HARI RAYA
Ip Pengirim: 203.82.80.47

Berniaga tanpa modal??

Nama: Noy
Email: noy.unguviolet@gmail.com
Website:
Tajuk: Berniaga tanpa modal??
Iklan: Khusus kepada peniaga2,pemborong2,pembekal2,penganggur2 sekalian,kami bakal menganjurkan seminar mengenai trading china dan akan menujukkan cara kepada anda untuk berniaga tanpa modal..Jangan lepaskan peluang baik ini,tempat adalah terhad kepada 120 peserta.Cepat2 tempah kedudukan anda.Untuk butiran lanjut dan pendaftaran sila email saya.
Ip Pengirim: 202.169.31.178

Tuesday, August 10, 2010

Nama: epin
Email: md_epin86@yahoo.com
Website: http://www.referkawan.com/?ref=841
Tajuk: Jana RM50 - RM150 Sehari Hanya Refer Kawan
Iklan: Salam,

Saya baru join http://www.referkawan.com/?ref=841 .

Saya rasakan saya patut kongsikan dengan anda sebab ianya mudah.

Dengan laman web ini saya boleh jana pendapatan sampingan dengan hanya refer kawan - kawan sahaja.

Cara - Cara:-
1: Daftar di http://www.referkawan.com/?ref=841 .
2: Copy salinan email ini dari laman ahli.
3: Email atau forward pada kawan - kawan anda.

Setiap kawan yang join dan upgrade, komisen sebanyak RM5.00 akan di kreditkan ke akaun.

Mudah & Ringkas.

Berapa Boleh Dapat?
Setiap yang anda perkenalkan, anda di bayar RM5.00.
==========
10 Penyertaan = RM5.00 x 10 = RM50.
50 Penyertaan = RM5.00 x 50 = RM250.
100 Penyertaan = RM5.00 x 100 = RM500.
1000 Penyertaan = RM5.00 x 100 = RM5000.

Anda tak perlu terer IT sebab, kalau anda boleh baca email ini bermakna anda boleh kirim email pada kawan - kawan anda. Janji anda boleh kirim email anda dah boleh buat duit.

Kalau anda berminat untuk sama - sama jana pendapatan sampingan boleh join secara percuma di:
http://www.referkawan.com/?ref=841 .

Terima Kasih & Selamat Mencuba.

Yang Benar,
muhammad arifin
Ip Pengirim: 121.120.39.45

Nama: akuorgkmpng
Email: tarmizimdsaad@yahoo.com
Website: http://hyprobiz.com/?id=uk15173
Tajuk: Katakan TIDAK kepada SKIM CEPAT KAYA..HyproBulkSMS??
Iklan: Katakan Tidak Kepada Skim Cepat Kaya
HyproBulkSMS Menyokong Tindakan Kerajaan
Membanteras Skim Cepat kaya

Petikan artikel di akhbar Kosmo Semalam (8/8/2010)

==> http://rahsiabulksms.com/images/hypropaper.jpg

Salam sejahtera tuan/puan..


APA ITU SKIM CEPAT KAYA?


Skim Cepat Kaya merupakan satu skim di mana sejumlah wang akan didepositkan
atau dilaburkan kepada penganjur skim cepat kaya dengan janji dan syarat
bahawa wang deposit tersebut akan dipulangkan kembali dengan faedah atau
keuntungan yang dijanjikan dan selalunya lebih tinggi daripada apa yang di
tawarkan oleh institusi-institusi kewangan berlesen.


Janji-janji faedah, pulangan atau keuntungan yang tinggi inilah yang mengakibatkan
orang ramai tertarik untuk turut serta melabur di dalam skim yang dianjurkan.
Tiada jaminan bahawa pihak penganjur boleh terus membayar pulangan yang tinggi.
Pada permulaan skim tersebut, penganjur menggunakan wang deposit yang diterima
daripada pendeposit baru untuk membayar pulangan atau wang pokok pendeposit yang
sebelumnya. Sebenarnya para penganjur Skim Cepat Kaya ini tidak melaburkan deposit
yang diterima ke dalam pelaburan atau perusahaan yang mendatangkan keuntungan yang
sama atau lebih tinggi. Oleh yang demikian, mereka tidak dapat terus menanggung
pembayaran pulangan yang tinggi kepada pelabur yang sedia ada. Jika tiada deposit
baru diterima oleh penganjur atau skim ini dibatalkan, ianya akan gagal dan para
pelabur atau pendeposit akan kehilangan wang mereka.


Di Malaysia, mereka yang menjalankan Skim Cepat Kaya melakukan satu kesalahan
di bawah Seksyen 6(4) Akta Bank dan Institusi-institusi Kewangan 1989. Mereka
yang sabit dengan kesalahan dibawah akta tersebut boleh dihukum penjara 10 tahun
atau denda RM10 juta atau kedua-duanya sekali.Selain itu, dari segi agama Islam,
mereka yang memakan hasil Skim Cepat Kaya adalah memakan hasil yang haram.


HyProBulkSMS BUKAN SKIM CEPAT KAYA


HyProBulkSMS adalah satu sistem hebahan SMS Pukal (Bulk) melalui Internet.
Sistem ini sangat efektif dan dapat menjimatkan masa serta wang pengguna.
Sistem HyProBulkSMS ini sesuai digunakan untuk tujuan promosi, pengiklanan
dan hebahan maklumat kepada kumpulan sasaran.


HyPerNet Resources adalah syarikat 100% bumiputra yang memperkenalkan HyProBulkSMS
(Internet Business) setahun yang lalu. Mereka mengembangkan perniagaan HyProBulkSMS
dengan menggunakan sistem Affiliate multi-tier yang menawarkan komisyen lumayan
sehingga 100% (bergantung kepada pakej). Syarikat ini ditubuhkan pada 12 Jun 2008
dan telah berdaftar dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) dengan nombor
pendaftaran 001773825-M.


HyProBulkSMS bukanlah MLM (Multi-Level Marketing atau Pemasaran Berbilang Tingkat).
Ini kerana produk yang di tawarkan adalah produk maya dan bukannya berbentuk fizikal.
HyProbulkSMS juga tiada yuran ahli, tiada pangkat, tabung kereta, tabung melancong,
khairat kematian, stokis dan lain-lain. Syarikat ini tidak terikat dengan AJL (Akta Jualan Langsung)
dan tiada lesen Jualan Langsung kerana syarikat bukan dalam Kategori Pemasaran Berbilang Tingkat
(Multi-Level Marketing-MLM) seperti ciri - ciri yang di sebut tadi. Ini telah diperakui oleh KPDNKK
sewaktu pertemuan di awal penubuhan HyProBulkSMS tahun lalu. HyProBulkSMS adalah program perniagaan
berkonsepkan affiliate - anda beli sistem, kenalkan pelanggan baru kepada syarikat dan anda akan di
bayar komisen atas usaha anda itu.. Duduk Diam Tanpa Usaha adalah perbuatan yang merugikan dan sia-sia
kerana tiada komisen akan dibayar. Jadi telah jelas disini yang HyProBulkSMS bukanlah Skim Cepat Kaya
kerana sistemnya tidak berdasarkan pelaburan.


PENGAMBILAN DEPOSIT HARAM?


Maksud \"pengambilan deposit secara haram\" ialah suatu perbuatan menerima, mengambil atau menyetuju
terima deposit tanpa lesen sah di bawah Akta Bank dan Institusi Institusi Kewangan 1989 (ABIK).
Menjalankan suatu operasi Skim Cepat Kaya yang melibatkan pengambilan deposit adalah suatu kesalahan
dari segi undang undang kerana penganjur tidak mempunyai lesen sah untuk menerima deposit.


Antara ciri-ciri pengambilan deposit secara haram ialah :


.......................


Dapatkan artikel penuh di Sinar Harian semalam 9 ogos 2010..

Kalau terlepas boleh lihat disini -> http://rahsiabulksms.com/images/hypropaper.jpg


ps: Makin berduyunlah yang menyertai HyproBulkSMS kerana
dah terbukti ianya bukan skim cepat kaya , halal dan HyproBulkSMS
juga dah menjadi ahli Persatuan Pengguna Islam Malaysia.


Kan saya dah kata , tak percaya?? Klik sekarang..


==>
http://uk15173.rahsiabulksms.com/
Ip Pengirim: 115.133.223.24

Monday, August 9, 2010

Langganan Astro di internet

Nama: shazira
Email: shazira.35@gmail.com
Website: http://www.untungpantas.com/?id=tansriami
Tajuk: Langganan Astro di internet
Iklan: Bertindak sekarang ,dapatkan siaran Astro di internet.Bayar sekali untuk selama-lamanya.Tiada bil bulanan.Lebih banyak siaran ditayangkan.Lebih hebat tiada tapisan.Anda juga boleh menjana pendapatan yang lumayan dengan hanya menonton Astro di internet.Cepat jangan lepaskan peluang keemasan ini.
Ip Pengirim: 118.100.181.153

Nama: tetap dapat
Email: 2u66@myspace.com
Website: www.2kali.com/?s=1258
Tajuk: Untung tanpa buat apa2 jaminan pulangan modal sebanyak 150% selama 30 hari tiap bulan berterusan hanya duduk diam saja
Iklan: produk iklan percuma dapat duit
Ip Pengirim: 115.135.34.40

Nama: tetap dapat
Email: 2u66@myspace.com
Website: www.2kali.com/?s=1258
Tajuk: Untung tanpa buat apa2 jaminan pulangan modal sebanyak 150% selama 30 hari tiap bulan berterusan hanya duduk diam saja
Iklan: produk iklan dapat duit
Ip Pengirim: 115.135.34.40

Sunday, August 8, 2010

Nama: simanis03
Email: simanis03@yahoo.com
Website: http://hyprobiz.com/?id=simanis03
Tajuk: MAHUKAN ANDA MENJANA 4 ANGKA SEMINGGU DENGAN MUDAH?
Iklan: HANYA BEKERJA DARI RUMAH DAN MEMERLUKAN BEBERAPA JAM SEHARI SAHAJA!!

CARA TERPANTAS untuk keluar daripada KESEMPITAN HIDUP

Terbukti Pendapatan 4 ANGKA SEMINGGU secara PART TIME/FULL TIME. Pendapatan TIADA HAD. Anda yang tentukan. 3 JAM sehari dah cukup. TIADA PANGKAT, TIADA PAIRING dan TIADA HAD MASA. KOMISEN 100% PERTAMA di Malaysia. Bukan MLM tetapi berkonsepkan AFFILIATE. Online dan Offline.

request laporan percuma dari saya. Hubungi saya segera disini http://simanis03.rahsiahypro.com/

DAFTAR PERCUMA SEGERA DI http://hyprobiz.com/join.php?id=simanis03
Ip Pengirim: 203.82.81.81

Nama: shazira
Email: shazira.35@gmail.com
Website: http://www.untungpantas.com/?id=tansriami
Tajuk: Langganan Astro secara percuma di internet
Iklan: Dapatkan siaran Astro secara percuma.Bayar sekali untuk selama-lamanya.Tiada bil bulanan.Lebih banyak siaran.Lebih power tiada tapisan.Anda juga boleh dapat pendapatan bulanan yang lumayan dengan hanya menonton Astro di internet sahaja.Cepat-cepat jangan lepaskan peluang keemasan ini.
Ip Pengirim: 118.101.21.71

Saturday, August 7, 2010

Nama: << USD 100 SEHARI >>
Email: << USD 100 SEHARI >>
Website:
Tajuk: TUKAR KOS TELEFON ANDA KEPADA INCOME << USD 100 SEHARI >> DAN NIKMATI PANGGILAN PERCUMA…!!!!
Iklan: @@@@@


Berita baik untuk PENGGUNA HANDPHONE di seluruh malaysia...

Mahukah Anda Menukar Kos Telefon Anda kepada Tunai Dan Nikmati Panggilan Percuma…???

Kini anda boleh CAKAP LAMA-LAMA….
BAYAR KURANG…..

Hanya guna sistem e-numX, pasti kos POSTPAID & PREPAID anda sekarang mampu DI JIMATKAN hingga 80%..

Wow…!!!! yang paling bestnya.. sambil-sambil call keluarga, kawan, rakan bisnes, prospek, anda mampu MENJANA INCOME YANG LUMAYAN….

http://www.enumx2u.com/ephone
http://www.enumx2u.com/ephone
http://www.enumx2u.com/ephone


Tahukah Anda…???
Airtime Merupakan Produk yang
Paling "LARIS" Di Pasaran…

Inilah yang menjanjikan satu perniagaan yang memberikan pulangan yang lumayan….

Dan sekarang kita sedang menuju ke PASARAN GLOBAL menggunakan platform INTERNET...

Rebutlah peluang yang disediakan oleh e-numX untuk anda menjana income sampingan yabg lumayan..


JADILAH PENGGUNA BIJAK…!!!
TUKARKAN SETIAP SEN YANG
DI BELANJAKAN KEPADA TUNAI


MAKLUMAT LANJUT
DAN PENDAFTARAN
SILA LAYARI
http://www.enumx2u.com/ephone
http://www.enumx2u.com/ephone
http://www.enumx2u.com/ephone
Ip Pengirim: 115.134.121.202

Nama: shazira
Email: shazira.35@gmail.com
Website: http://www.untungpantas.com/?id=tansriami
Tajuk: Jana Untung Pantas dengan Program Terbaru & Terbaik di Malaysia
Iklan: Program ini luar biasa dan lain dari yang lain. Selain dapat menonton rancangan-rancangan yang hebat-hebat, dapat pula menjana pendapatan yang lumayan.Jangan lepaskan peluang keemasan ini....
Ip Pengirim: 118.101.68.171

Nama: wang klasik
Email: 2u66@myspace.com
Website: www.2kali.com/?s=779
Tajuk: Tanpa menaja tanpa menjual tiap minggu/bulan dapat duit modal Rm60 sebulan dapat Rm90 jika Rm3000 sebulan dapat Rm4500 ada jaminan 30 hari wang dikembalikan jika tidak berpuashati dengan perhidmatan kami
Iklan: dapat iklan dapat duit
Ip Pengirim: 124.82.108.41

Nama: mudah
Email: joe_9521@yahoo.com
Website: www.exclusivemails.net/pages/index.php?refid=flyim
Tajuk: Tambah Rm tanpa modal hari hari dapat email klik dapat duit lumayan tu
Iklan: klik email dapat duit dalam usd
Ip Pengirim: 124.13.251.188

perkhidmatan sewa canopy

Nama: azin majali
Email: x2xazin@yahoo.com
Website: http://www.x2xazincanopy.webs.com
Tajuk: perkhidmatan sewa canopy
Iklan: perkhidmatan sewa canopy untuk semua jenis majlis
harga berpatutan.untuk maklumat lanjut sila hubungi
kami,
azin
018-6686834
018-2770923
http://www.x2xazincanopy.webs.com
Ip Pengirim: 120.140.146.51

Friday, August 6, 2010

Nama: shazira
Email: shazira.35@gmail.com
Website: http://www.untungpantas.com/?id=tansriami
Tajuk: Jana Untung Pantas dengan Program Terbaru & Terbaik di Malaysia
Iklan: Program ini luar biasa dan lain dari yang lain. Selain dapat menonton rancangan-rancangan yang hebat-hebat, dapat pula menjana pendapatan yang lumayan. Memang yang terbaik! "
Ip Pengirim: 118.100.182.182

Thursday, August 5, 2010

Nama: shazira
Email: shazira.35@gmail.com
Website: http://www.untungpantas.com/?id=tansriami
Tajuk: Jana Untung Pantas dengan Program Terbaru & Terbaik di Malaysia
Iklan: Program ini luar biasa dan lain dari yang lain. Selain dapat menonton rancangan-rancangan yang hebat-hebat, dapat pula menjana pendapatan yang terbaik. Memang yang terbaik! "
Ip Pengirim: 118.100.180.124

Peluang Bisnes Segera!!

Nama: ila
Email: ilanajaa@yahoo.com
Website: http://www.tunaiexpress.com
Tajuk: Peluang Bisnes Segera!!
Iklan: Modal hanya RM49.90, nikmati pendapatan harian RM100-500.
Wang dikembalikan berlipat ganda dan bisnes ini memang berbaloi-baloi!!
Tiada sistem pyramid,tiada upline & downline!!
Tidak perlu menjual produk!!
Komisen 100% tanpa henti masuk terus ke akaun anda!!
Mulakan bisnes anda hari ini juga!!
Hanya klik http://www.tunaiexpress.com
Ip Pengirim: 203.82.92.96

Nama: Alfred
Email: cvvun@hotmail.com
Website: members4u.com/id/cvvun
Tajuk: Menjana Keuntungan Di Internet
Iklan: If you are currently doing an Internet business and you are desperately looking for ways to expand it Worldwide but don't know how to go about it, or perhaps you are looking for ways to win big at the Casinos, or simply wanting to lose that extra pound and improve your health, or just looking for good self-improvement books and many other interests, please let me help you. I have carefully selected 50 great books and software from my thousands of library collections which may be of great value to you. They are all free for you. There is no hype, no hidden catch, no exchanges of favors.......just a genuine and honest "fair dinkum" give-away!
Ip Pengirim: 60.53.157.201

Wednesday, August 4, 2010

Nama: fairsha
Email: fairsham@gmail com
Website:
Tajuk: Slim Diet II (SD II) Produk Pelansingan Terhebat Dunia Kini di Malaysia
Iklan: Memegang rekod penurunan terpantas (64kg dlm sebulan).
Satu-satunya program yg mewajibkan anda makan 3 kali sehari.

Kenapa SDII?
. Makanan TAMBAHAN . BERKESAN & PANTAS . MUDAH . SELAMAT . TERBUKTI . MEMULIHKAN penyebab kegemukan . MENYIHATKAN memperbaiki masalah kesihatan . SEIMBANG Kandungan nutrien diperlukan badan . Kulit menjadi CANTIK HALUS & PADAT . Meningkatkan TENAGA .

TESTIMONI : Asiah, 50 thn (kedah). Berat asal 135kg. Guna sebln turun ke 94kg. Masalah Gout & Strok pulih. Kencing manis dr bacaan 17 turun ke 7.3. Darah tinggi seblm 200/110 turun ke 120/85. Jumlah penurunan 45kg (5 tin penggunaan) menjadi 90kg. Saiz pinggang kurang 8 inci. HUBUNGI 013 399 6792
Ip Pengirim: 118.100.131.56

Nama: klasik
Email: 2u66@myspace.com
Website: www.2kali.com/?s=779
Tajuk: Tak perlu cari orang lepas 30 hari anda tetap dapat untung 50% berterusan tiap bulan modal Rm60 dapat Rm90
Iklan: produk iklan dapat duit
Ip Pengirim: 115.132.229.163

Monday, August 2, 2010

Nama: flyim
Email: joe_9521@yahoo.com
Website: www.2kali.com/?s=779
Tajuk: income tanpa mencari orang dapat iklan percuma lagi pendapatan berterusan setiap bulan keuntungan setinggi 150% dapat iklan dapat duit
Iklan: iklan percuma tiap bulan dapat duit
Ip Pengirim: 124.13.99.228

Nama: shazira
Email: shazira.35@gmail.com
Website: http://www.untungpantas.com/?id=tansriami
Tajuk: Jana Untung Pantas dengan Program Terbaru & Terbaik di Malaysia
Iklan: Program ini luar biasa dan lain dari yang lain. Selain dapat menonton rancangan-rancangan yang hebat-hebat, dapat pula menjana pendapatan yang lumayan. Memang yang terbaik! "
Ip Pengirim: 118.100.181.0

Sunday, August 1, 2010

Nama: Fairuz Sudin
Email: fairuz_sudin@yahoo.com
Website: http://www.gengturbo.net/fms016
Tajuk: Modal RM50 seumur hidup. Bonus tajaan 100%.
Iklan: TURBO VENTURES SDN BHD

Turbo Ventures Sdn Bhd terdiri dari pengarah-pengarah yang mempunyai pengalaman yang lama dan luas dalam bidang pemasaran, networking, pengurusan, e-shopping, sistem SMS, e-learning dan teknologi maklumat

KENAPA ANDA PERLU BERDAFTAR DENGAN TURBO BULKSMS?
Modal yang serendah RM50.00 sahaja bagi seumur hidup.
Produk yang murah.
Anda akan memperolehi sistem yang dapat menjana pendapat.
Pembayaran komisen akan berlaku pada setiap minggu tanpa perlu anda lakukan, "auto withdrawal".
Menyediakan satu sistem yang mudah dan menguntungkan anda.
Merupakan syarikat pembekal perkhidmatan sms kepada pengguna, syarikat-syarikat dan sebagainya.

Sistem TURBO BULKSMS menyediakan perkhidmatan seperti :
-Pengaksesan melalui internet (online system).
-Penghantaran SMS kepada ramai penerima dalam satu masa.
-Penghantaran SMS melalui fail yang diimport.
-Pengurusan "Phonebook".
-Penghantaran "Wap Push SMS".
-Merangkumi semua rangkaian telekomunikasi yang terdapat di Malaysia iaitu 010, 012, 013, 014, 016, 017, 018 dan 019.
-Kos penghantaran SMS serendah RM0.10 sahaja.
-"Sender ID" boleh ditentukan oleh anda sendiri.
-Boleh menetapkan waktu penghantaran SMS.
-Dapat "Grab Mobile No." dari fail yang diimport.
-Pengurusan "contact Group"

http://www.gengturbo.net/fms016
Ip Pengirim: 121.120.202.151

;;
.
.
WEBSITE IKLAN PERCUMA
.
.
BANNER SAHABAT

By :
Free Blog Templates