.
.

Monday, May 31, 2010

Login Free Dapat RM0.50sen

Nama: Zaa
Email: kekwa_8119@yahoo.com
Website: http://www.loginwang.com/?a=freemoney
Tajuk: Login Free Dapat RM0.50sen
Iklan: Salam
LOGIN WANG yang baru lancar. Join percuma tanpa keluar modal. Boleh jadi ahli PERCUMA pun dapat duit, laptop dan iPhone. Anda dapat 50 sen untuk setiap hari masuk login. Anda dapat RM2 untuk setiap orang upgrade jadi ahli VIP. Jika anda nak upgrade jadi ahli VIP (RM300), anda dapat RM2 untuk setiap hari masuk login. Anda dapat RM80 untuk setiap orang upgrade jadi ahli VIP. Pengeluaran komisen RM100. Duit terus masuk ke akaun bank anda. Ada satu lagi anda akan dapat hadiah istimewa iphone 3G Sony Ericsson Vivaz, pc Athlon X2 dan laptop DELL secara percuma jika anda berjaya menaja 10 orang ahli VIP keatas (tanpa had masa). Jangan lepaskan peluang ini.

Daftar http://www.loginwang.com/?a=freemoney
Ip Pengirim: 115.135.220.65

Wednesday, May 26, 2010

Nama: online-business2u
Email: online-business2u
Website: www.online-business2u.webs.com
Tajuk: PENDAPATAN DAN KESIHATAN JALAN SEIRING
Iklan: PART TIME >>> ONLINE DI RUMAH

Ingin Menjana Pendapatan Sambil
Menjaga Kesihatan Untuk Anda dan Keluarga…

Hanya Melakukan Kerja SAMBILAN
Yang Memberi Pulangan LUMAYAN

Perniagaan Ysng Berkonsepkan
"ONLINE HOME BASED BUSINESS"
Yang Membolehkan Anda Melakukan Kerja
HANYA DI RUMAH….

MAKLUMAT LANJUT DAN
PENDAFTARAN PERCUMA
SILA LAYARI
www.online-business2u.webs.com
www.online-business2u.webs.com
www.online-business2u.webs.com
Ip Pengirim: 115.134.198.17

garmin untuk handphone anda

Nama: nik
Email: zakryrizz@yahoo.com
Website: www.mobilegarmin.blogspot.com
Tajuk: garmin untuk handphone anda
Iklan: ...
Ip Pengirim: 124.13.61.124

Tuesday, May 25, 2010

Nama: freemoney
Email: joe_9521@yahoo.com
Website: www.income4free.org/?ref=aimad
Tajuk: Sign up free setiap minggu anda di beri $20 pada hari isnin untuk di level 1 $20 dan untuk di level 2&3 $10 cuba dulu ianya percuma dapatkan segera dan promosi link anda
Iklan: info daftar free nantikan email dari admin setiap minggu
Ip Pengirim: 118.100.187.112

Sunday, May 23, 2010

Nama: myspace.com
Email: 2u66@myspace.com
Website: www.longd2u.com/ref=xmaya
Tajuk: daftar percuma hanya login saja dapat wang secara percuma dan dapat hadiah lagi walaupun anda jadi ahli percuma
Iklan: 20 may pelancaran
Ip Pengirim: 124.13.152.179

Nama: loginwang
Email: joe_9521@yahoo.com
Website: www.loginwang.com/aktif.php?u=aimad
Tajuk: daftar percuma hanya login saja dapat wang secara percuma dan dapat hadiah lagi sony ericson,dell laptop,iphone walaupun anda jadi ahli percuma
Iklan: daftar segera percuma
Ip Pengirim: 124.13.152.179

Nama: duit2u
Email: duit2u
Website: www.Shamelin4All.com/duit2u
Tajuk: Nak Tambah Pendapatan…??? Tapi Tak Tahu Caranya… Mari Saya Tunjukkan…
Iklan: PART TIME >>> ONLINE DI RUMAH

REVOLUSI PERNIAGAAN INTERNET…..
MENJANA PENDAPATAN SAMBIL
MENJAGA KESIHATAN….

Hanya Melakukan Kerja SAMBILAN
Yang Memberi Pulangan LUMAYAN

Perniagaan Ysng Berkonsepkan
"ONLINE HOME BASED BUSINESS"
Yang Membolehkan Anda Melakukan Kerja
HANYA DI RUMAH….

Shamelin4All akan melakukan yang terbaik.
Di dahului dengan
> orang membantu orang.
> Produk yang menjanjikan kesihatan yang lebih baik.
> Harga produk yang kompetitif.
> Memiliki Pelan Pemasaran yang terbukti berkesan.
> Peluang mencapai kemewahan.
> Dan juga kebebasan masa

Apakah anda mahu kekal dengan status anda sekarang atau melakukan perubahan? Ini adalah keputusan anda. Shamelin4All memberi peluang kepada anda untuk menentukannya.
Rebutlah peluang yang telah disediakan oleh Shamelin4All untuk anda menjana pendapatan sampingan dengan membuat kerja sambilan di rumah agar anda boleh mencapai cita-cita yang anda inginkan//

TIADA KEJAYAAN TANPA USAHA
TIADA KEUNTUNGAN TANPA PENGORBANAN
BERUSAHALAH DENGAN BIJAK
PASTI PENGORBANAN DAN USAHA AKAN MENGHASILKAN KEJAYAAN
JADI…
APA LAGI YANG KITA TUNGGU…
SIKAP TUNGGU… NANTI…
ITULAH YANG SERING MEMBUATKAN KITA GAGAL DAN KETINGGALAN

MAKLUMAT LANJUT
DAN PENDAFTARAN
SILA LAYARI
www.Shamelin4All.com/duit2u
www.Shamelin4All.com/duit2u
www.Shamelin4All.com/
Ip Pengirim: 175.144.178.220

Saturday, May 22, 2010

Nama: asri
Email: asri767@gmail.com
Website: http://www.asrimohd.com/panduanmudahFTP
Tajuk: Panduan Mudah FTP. Harga istimewa!
Iklan: Ebook panduan FTP cara mudah versi MRR (Master Resale Rights). Anda boleh jual semula ebook ini dan keuntungan 100% milik anda. Ebook di sertakan dengan Kit jualan untuk memudahkan anda menjadi reseller kepada ebook ini.Turut disediakan salesletter dengan sistem pemasangan yang cukup mudah.Setiap pembelian akan di berikan bonus 20 ebook percuma berkaitan dengan perniagaan internet.Harga istimewa RM 15 sahaja.
http://www.asrimohd.com/panduanmudahFTP
Ip Pengirim: 110.159.142.69

Nama: wang login
Email: joe_9521@yahoo.com
Website: www.loginwang.com/aktif.php?u=aimad
Tajuk: Daftar secara percuma hanya dengan login saja anda akan mendapatkan wang secara percuma dan dapat hadiah sony ericson,dell laptop,iphone walau pun anda jadi ahli percuma
Iklan: daftar segera
Ip Pengirim: 124.13.249.40

Wednesday, May 19, 2010

Nama: mesra
Email: joe_9521@yahoo.com
Website: www.tendollarclick.com/index.php?ref=mesra
Tajuk: Daftar free anda klik link yg diberi 60 saat dibayar usd $10 berulang kali anda buat kerja anda dapat pendapatan , dalam sehari lebih kurang 15 link anda akan terima dan klik no dengan betul tunggu sehingga no itu hilang dan close window dan klik my acccount lihat di earning area anda berapa jumlah pendapatan anda dalam sehari
Iklan: anda buat anda dapat income lakukan dengan kesabaran
Ip Pengirim: 124.13.30.226

Tuesday, May 18, 2010

Nama: fathisyia
Email: fathisyia@gmail.com
Website: http://www.bizsegera.com/batrish
Tajuk: Mulakan Bisnes Internet Anda Sendiri Hari Ini!
Iklan: Cara terbaik untuk buat duit dari internet adalah dengan memilki sebuah laman web sendiri. Bila anda ada laman web sendiri ianya lebih mudah untuk menjual sebarang produk dan pendapatan pula akan terus masuk ke akaun bank anda sendiri.

SBS V2.0 di sediakan bagi memberi platform kepada sesiapa sahaja yang berminat untuk menjalankan bisnes sambilan di rumah walaupun tidak mempunyai produk sendiri.

Anda tak perlu risau jika tidak ada produk untuk di jual kerana SBS V2.0 menyediakan produk segera untuk anda jual dan keuntungan yang anda perolehi adalah 100% hak milik anda sepenuhnya.

Anda hanya perlu login ke sistem laman web segera, pilih produk & save. Anda sedia untuk menerima tempahan pelangan 5 minit selepas anda selesai save profil.

Untuk lihat demo laman web anda sendiri sila ke: http://www.bizsegera.com/batrish
Ip Pengirim: 115.132.77.208

Nama: sara
Email: koma23431@yahoo.com
Website:
Tajuk: Satu program yang hangat masa kini dapatkan rahsianya
Iklan: Hai Kawan,

Saya cuma nak tolong sampaikan kepada semua orang bahawa dengan pendapatan sampingan kita dapat selesaikan sedikit sebanyak hutang macam kad kredit ,beli barang dapur, perbelanjaan anak dan sebagainya .

Kalau anda ada masa cubalah buka dan baca link dibawah ini.Mungkin kalau anda berminat boleh join tak ada paksaan.


http://www.ads-zon.com/?ref=218

http://www.part-time-lumayan.com/?pt=PL11856

http://www.geostring.com/?1060236

http://www.readbud.com/?ref=4120960


http://LockYourSpot.com/sasi234

http://www.easy3x1.com

http://www.AWSurveys.com/HomeMain.cfm?RefID=sarababe2

http://www.eventbrite.com/event/677631815/smmatlantamay22/4614579514


Kalau anda tidak mau join tak apa tolong beritau kawan 2 yang mengalami kehidupan yang susah boleh join dengan modal yang paling sedikit .

Terima kasih atas luangkan masa untuk baca surat saya .

kawan yang perihatin.
Ip Pengirim: 60.49.178.130

Nama: ROSSIE
Email: ezorah@gmail.com
Website: http://www.bizsegera.com/rossie
Tajuk: SBS V2.0 beta - Laman Web Bisnes Internet Segera
Iklan: Salam sejahtera,
Peluang pendapatan di sini. Mudah saja..

SBS V2.0 beta adalah sebuah sistem laman web segera (hosted) di cipta dengan tujuan sebagai Jump Start kepada sesiapa yang berminat untuk mencari pendapatan sampingan di rumah melalui internet.

Platform SBS V2.0 menyediakan produk segera yang boleh di jual kepada pelangan dan menyimpan keuntungan jualan 100% tanpa perlu di beri kepada admin. Laman web sedia untuk beroperasi sebaik sahaja anda menerima "Username & Password" ke laman pengguna dari kami.

SBS V2.0 adalah mudah untuk di gunakan kerana ianya adalah Plug & Play sistem serta pelbagai fungsi asas siap sedia untuk di gunakan. Tidak memerlukan Domain & Hosting sendiri, SBS v2.0 adalah Hosted version. Anda tak perlu fikir perkara berkaitan teknikal kerana semuanya di uruskan oleh kami.

http://www.bizsegera.com/rossie

• Di gunakan dengan atau tanpa Domain sendiri
• Menjual produk segera atau sendiri
• Keuntungan RMXX.XX setiap jualan
• Bonus PERCUMA dari kami untuk Cross-selling & Up-selling
• Pelangan membayar terus kepada anda
• Terima bayaran pelangan melalui bank dan paypal
• Mengubah reka bentuk mengikut kemahuan anda
• Boleh mengunakan follow-up autoresponder sistem
• Menerima update percuma dari masa kesemasa
• Bantuan teknikal terus dari admin
• Pulang modal dengan hanya 1 jualan sahaja
• Sistem bisnes online asas sedia untuk di mulakan dalam 3 langkah
• Sistem pengguna secara maya
• Telah terbukti memberi pulangan feedback dari pelangan terdahulu

Laman web: http://www.bizsegera.com/rossie
Ip Pengirim: 115.135.147.0

Monday, May 17, 2010

Nama: khalid
Email: lid_9483@yahoo.com
Website: http://www.winwinzone4u.webs.com
Tajuk: TAK CARI DOWNLINE PUN DAPAT INCOM
Iklan: SETIAP BULAN DAPAT INCOM DARI WORLD POOL DAN FOREX
Ip Pengirim: 60.51.86.20

Nama: online-business2u
Email: online-business2u
Website: www.online-business2u.webs.com
Tajuk: REVOLUSI PERNIAGAAN INTERNET…MENJANA PENDAPATAN SAMBIL MENJAGA KESIHATAN….
Iklan: PART TIME >>> ONLINE DI RUMAH


Ingin Menjana Pendapatan Sambil
Menjaga Kesihatan Untuk Anda dan Keluarga…
Hanya Melakukan Kerja SAMBILAN
Yang Memberi Pulangan LUMAYAN
Perniagaan Ysng Berkonsepkan
"ONLINE HOME BASED BUSINESS"
Yang Membolehkan Anda Melakukan Kerja
HANYA DI RUMAH….

MAKLUMAT LANJUT DAN
PENDAFTARAN PERCUMA
SILA LAYARI
www.online-business2u.webs.com
www.online-business2u.webs.com
www.online-business2u.webs.com
Ip Pengirim: 115.135.220.45

Sunday, May 16, 2010

Nama: enumx
Email: joe_9521@yahoo.com
Website: www.esky.com.my/?id=freecall
Tajuk: Guna sistem global e- numx kos postpaid dan prepaid dapat di jimat ke 80 % modal Rm76 dapat menjana side income 3-4 angka sehari
Iklan: info daftar free setiap kali buat panggilan dapat bonus
Ip Pengirim: 60.54.89.20

Nama: zain
Email: subandiyaya@yahoo.com
Website:
Tajuk: LORI SEWA PINDAH RUMAH di IPOH call 019-2713376
Iklan: PERKHIDMATAN PENGANGKUTAN LORI....
- Pengangkutan lori tersedia dikawasan IPOH, PERAK
- Perkhidmatan pemindahan rumah dan pejabat, barangan kilang dan sebagainya…….
- Boleh membekalkan pekerja mahir atas permintaan……
- Penghantaran pintu ke pintu……
- Kontrak pengangkutan jangka masa panjang………
Untuk keterangan lanjut, sila hubungi:
ZAIN Ditalian:SMS pun boleh….
019-2713376
* Lori untuk di sewa
* Lori 3 tan (14.5feet/17feet 6 roda) (BDM 5000kg)(cargo am)
* Pindah rumah/pejabat,barangan kilang dan sebagainya
PAKAR PENGHANTARAN BARANGAN DARI KUALA LUMPUR/SELANGOR KE DESTINASI UTARA TANAHAIR
PERAK KE KL/SELANGOR
KL KE PERAK
KL KE PENANG
KL KE KEDAH
KL KE PERLIS
Ip Pengirim: 203.82.81.82

Nama: SALBIAH
Email: hijrah10@gmail.com
Website: http://www.hijrah4u.com/?ref=3
Tajuk: Sumbangkan Kepada Anak-Anak Yatim
Iklan: SELAMAT DATANG
Hijrah4u - Bersatu Kukuhkan Ekonomi Ummah
Anda Semua Denganhanya RM40.00 sahaja Serta RM1.00 Di Sumbangkan Kepada Anak-Anak Yatim Atas Nama Anda Dan Dapatkan download bacaan Al-Quran.Daftar Percuma dan Jadilah yang Terawal Bersama membangun Ekonomi Dan Membantu Anak-Anak Yatim dengan Hijrah4u Bersatu Kukuhkan Ekonomi Ummah. Insya-Allah

Barang siapa yang memelihara seorang anak yatim dengan makanan dan minuman dengan puas, maka Allah ST memasukkannya ke dalam syurga kecuali ia mengerjakan dosa yang tidak dapat diampun"

Hadis riwayat al-Tirmizi

http://www.hijrah4u.com/?ref=3

ADMIN
010-3246903,010-3246902
amalhijrah4u[@]gmail.com
Ip Pengirim: 115.132.244.59

Saturday, May 15, 2010

Nama: trycall
Email: joe_9521@yahoo.com
Website: www.freecoll.e-numx.com
Tajuk: Satu dunia satu plan satu nombor,,setiap kali anda tel ada ganjarannya dengan sistem enumx modal Rm76 jana income Rm5.500.00 sebulan tanpa menjual
Iklan: info daftar free
Ip Pengirim: 124.13.110.219

Nama: trycall
Email: joe_9521@yahoo.com
Website: www.freecoll.e-numx.com
Tajuk: Satu dunia satu plan satu nombor,,setiap kali anda tel ada ganjarannya dengan sistem enumx modal Rm76 jana income Rm5.500.00 sebulan tanpa menjual
Iklan: daftar free untuk info selanjutnya
Ip Pengirim: 124.13.110.219

Friday, May 14, 2010

Nama: freecall
Email: 2u66@myspace.com
Website: www.esky.com.my/?id=freecall
Tajuk: Call percuma seumur hidup dengan sistem enumx jana usd 1000 sehari bisnes global 1 dunia modal $20 @ Rm76
Iklan: daftar free untuk info
Ip Pengirim: 124.13.155.42

Nama: INTRODUCER REF. NO : 0363
Email: meis02@hotmail.com
Website: http://www.redtaggy.com/purchase%20forms.php
Tajuk: pasif income.. tanpa buat pape.. min RM80 sebulan.. boleh cecah RM8k klu rajin
Iklan: RedTaggy

Syarikat : Syarikat MClick Dot Net

Usia syarikat : 5 Tahun

Pelancaran RedTaggy : Mac 2010

Modal : RM100

Produk : Digital

Bayaran : Direct bank in ke bank kite

Lesen : SSM

Keuntungan : RM40 setiap pembelian, RM18 setiap pendaftaran di bawah no ref anda

Link : http://www.redtaggy.com/purchase%20forms.php

INTRODUCER REF. NO : 0363

Borang Hijau : Untuk new member

Borang Biru : Untuk ulang bayaran sahaja

Parcel : Pilih je mane2, tu no ebook. korang bukannya bace. hehe

MASA PEMBAYARAN DLM TEMPOH 2 HARI SELEPAS DAFTAR

LEPAS BAYAR, SILA SMS REDTAGGY (012 9069357)
NAMA, USERNAME, MASA, TARIKH DAN TEMPAT

Contoh :

Ahmad daftar hari Isnin, keluar RM100.

Hari ke 10 Ahmad dapat RM140. Ahmad beli lagi untuk dapat income lagi. Bayar RM100. Dan seterusnya.

Contoh :

Ahmad daftar hari Isnin, keluar RM100. Hari ke 2,3,4,5,6,7,8,9 pun Ahmad bayar. So total RM100 x 10 hari = RM1,000 dah keluar.

Hari ke mula hari ke 10 Ahmad dapat RM140 x 10 = RM1400 setiap hari. Dalam mase yang same Ahmad kena bayar RM100 setiap hari kalau nak RM140 setiap hari.

Kenapa saya join RedTaggy?

1. Sebab saya dah penat promote cari orang cari downline
2. Penat nak explain dekat orang
3. Penat prospek nak jumpe
4. RedTaggy bukan MLM bukan investment
5. Dapat passive income
6. Nak active income pun boleh
7. Direct bank in ( x pakai e-wallet )
8. Takde minimum payout sebab direct bank in
9. Setiap hari dapat duit, beli product digital

Soal Jawab

Abis tu? Nak buat ape dapat income
Setiap kali anda bayar RM100, 10 hari akan datang anda akan dapat RM140.

Bile kene bayar?
1 hari 1 pembayaran sahaja pada bila2 masa termasuk sabtu dan ahad

So setiap kali bayar, dalam 2 minggu dapat lagi la ye?
Ye

Cakap bile2 boleh bayar, tapi sabtu ahad tak dikire. Macam mane tu?
Ok, kalau bayar sabtu, diorang akan forward ke isnin. So macam bayar hari isnin lah. Selasa dikira hari pertama

Pelik, mane dapat duit tu?
OK, ramai tanye bende ni, try search google. sy pun masih x paham. Ade yg explain dekat suatu forum. tapi lepas sy jumpe ceo tu, die cakap lain ape yang orang forum tu explain. Lagi sy x faham. So ni ceo tu cakap..

\"OK, RM100 tu sebenarnye hasil pembelian e-book. Ade yang berminat dengan e-book ni. Sebab die international book. Siape trase jangan bangge pulak. Hehe..so daripada diorang bayar dekat google adsense atau mana2 advertisement, baik diorang bayar kepada anda. Dan, RM40 tu juga adalah profit dari syarikat hasil jualan barangan digital.\"

(Ini secara ringkas dan mudah. Banyak lagi cara company dapat profit)

Bagaimana diorang send duit dekat kita?
bayaran akan dibuat direct ke bank anda. SMS akan dihantar sehari sebelum penghantaran dibuat untuk pengesahan akaun bank.

Pakai bank ape?
digalakkan maybank2u. sebab mudah untuk anda bank in setiap hari.

Tiada cas tersembunyi?
selain guna maybank2u, anda akan dikenakan cas RM2.00. Yela..xde maybank die kene la pergi deposit duit dekat ATM. hehe. sian die

So passive income ni dapat berape?
kalau anda bayar setiap hari rm100, max u dapat bayar RM1000 SAHAJA. Mengapa? sebab bile anda nak bayar lagi hari ke 10, anda dah dapat dah RM140. So kirenye tu income bayaran pertama. Jadi kalau u ada RM100. Minimum income RM80/bulan tanpa cari orang untuk bayaran RM100 sekali. Kalau bayaran RM100 untuk 10 kali, minimum income RM800/bulan. Tapi harap anda mengajak ramai lagi rakan anda.

10 hari tu die kire macam mane?
ok. kalau anda bayar RM100 hari ini, esok akan dikire hari pertama. Nak senang macam ni je. Minggu pertama hari isnin bayar RM100. Minggu ketiga hari isnin dapat RM140

Sy ade RM100 je, tapi RM80/bulan mane cukup bro. Susah x cari orang?
Haha..tak susah. Sebab? Ini passive income. Pasti ramai yang nak passive income. Tak payah cari orang. Nak cari orang pun senang je nak dapat. Sebab sistem ini mudah.

Ape produk die bro?
e-book, wallpaper, ringtone, template website, dan sebagainye

Dh brape lame company ni?
5 Tahun

RedTaggy ni berape lame dah?
Mac 2010. Wow!~ baru bulan lepas. Cepat rebut peluang sebelum ramai daftar.

Kenapa perlu cepat? Oooo..saya pun dapat ye?
Tak, ni bukan nye MLM atau Investment. Sy agak kurang suke mcm ni. Sebab orang atas sekali la untung berlipat2. Ni xde unsur upline atau downline. So bile anda dapat seorang daftar atas no ref anda, anda dapat income. Tapi saya tak dapat apa2. INI BUKAN MLM

So ape?
Ok, bile pendaftaran gune ref no anda, anda akan dapat RM18 setiap pembelian RM100 mereka.

Bro, nak buat 2 akaun boleh?
1 orang 1 account. Kenapa? Untuk meluaskan redtaggy

Bile dapat RM18 tu?
Bile orang berdaftar atas nama ref anda tu dapat RM140, anda pula dapat RM18. RM18 ini akan dikumpul dan dibayar setiap bulan.
Ip Pengirim: 60.53.213.85

Nama: ninjadaun
Email: ultimagearz87@yahoo.com
Website: http://hamdisuki.blogspot.com/
Tajuk: nak tgk TV stream..? TV1 TV2 TV3 available.. radio stream pn ade..
Iklan: Era FM.. Hot FM.. Fly FM.. Hitz FM..
msk http://hamdisuki.blogspot.com/ skrg..
Ip Pengirim: 60.51.40.26

Wednesday, May 12, 2010

Nama: duit2u
Email: duit2u
Website: www.Shamelin4All.com/duit2u
Tajuk: Nak Tambah Pendapatan…??? Tapi Tak Tahu Caranya… Mari Saya Tunjukkan…
Iklan: PART TIME >>> ONLINE DI RUMAH


REVOLUSI PERNIAGAAN INTERNET…..
MENJANA PENDAPATAN SAMBIL
MENJAGA KESIHATAN….
Hanya Melakukan Kerja SAMBILAN
Yang Memberi Pulangan LUMAYAN
Perniagaan Ysng Berkonsepkan
"ONLINE HOME BASED BUSINESS"
Yang Membolehkan Anda Melakukan Kerja
HANYA DI RUMAH….

Shamelin4All akan melakukan yang terbaik.
Di dahului dengan
> orang membantu orang.
> Produk yang menjanjikan kesihatan yang lebih baik.
> Harga produk yang kompetitif.
> Memiliki Pelan Pemasaran yang terbukti berkesan.
> Peluang mencapai kemewahan.
> Dan juga kebebasan masa

Apakah anda mahu kekal dengan status anda sekarang atau melakukan perubahan? Ini adalah keputusan anda. Shamelin4All memberi peluang kepada anda untuk menentukannya.
Rebutlah peluang yang telah disediakan oleh Shamelin4All untuk anda menjana pendapatan sampingan dengan membuat kerja sambilan di rumah agar anda boleh mencapai cita-cita yang anda inginkan//

TIADA KEJAYAAN TANPA USAHA
TIADA KEUNTUNGAN TANPA PENGORBANAN
BERUSAHALAH DENGAN BIJAK
PASTI PENGORBANAN DAN USAHA AKAN MENGHASILKAN KEJAYAAN
JADI…
APA LAGI YANG KITA TUNGGU…
SIKAP TUNGGU… NANTI…
ITULAH YANG SERING MEMBUATKAN KITA GAGAL DAN KETINGGALAN

MAKLUMAT LANJUT
DAN PENDAFTARAN
SILA LAYARI
www.Shamelin4All.com/duit2u
www.Shamelin4All.com/duit2u
www.Shamelin4All.com/duit2u
Ip Pengirim: 115.132.10.162

Nama: kerja gila
Email: joe_9521@yahoo.com
Website: www.bit.ly/dz4bgv
Tajuk: Gila betul sekali sign up dapat Rm500 @ Rm1000 ,,,modal sekali untung sepanjang hayat,,dah keluar paper,tv1 dll,,
Iklan: info daftar percuma
Ip Pengirim: 124.13.154.214

Tuesday, May 11, 2010

Nama: ekinz88
Email: noorhasikin.abdhamid@yahoo.com
Website: http://www.infinitydownline.com/?id=juzmoney88
Tajuk: LOG IN FACEBOOK DAPAT RM100.00-RM 1000.00 SEHARI
Iklan: log in facebook je dapat duit dari rm100.00-rm1000.00 sehari..pendafataran rm100.00 sahaja..kje yang sangat mudah add kawan ramai-ramai then update status.kalau saya boleh berjaya rm1000.00 sehari bagaimanakah dengan kamu??cepat jangan terlambat..Mari bersama menaikkan taraf hidup kita~~
Ip Pengirim: 203.82.94.29

Monday, May 10, 2010

Nama: doremi
Email: ad2uim@gmail.com
Website: www.bit.ly/dz4bgv
Tajuk: Malam ini 10.5.2010 seorang leader dalam hyprobulksms akan menerima cek bernilai Rm87.000 dan total komisen minggu ini adalah Rm400.000 ,,'' bonus tajaan 100 % milik anda
Iklan: info daftar free
Ip Pengirim: 124.13.109.27

Nama: Raja herba
Email: joe_9521@yahoo.com
Website: www.rajaherba2u.com/ayu
Tajuk: Penemuan Raja Herba Ajaib untuk penyakit 2 merbahaya batu karang,kencing manis,darah tinggi dll,sangat mujarab dan sudah terbukti keberkesanannya oleh ramai pengguna nya lihat testimoni di web satu pakej Rm55.90 sahaja
Iklan: untuk info daftar free
Ip Pengirim: 124.13.109.27

Sunday, May 9, 2010

Nama: khairum b basran
Email: isepat@ymail.com
Website: http://www.bizsegera.com/shinxxx
Tajuk: Bina laman web dan guna untuk jual produk
Iklan: Bina laman web anda dengan mudah dan terus sahaja menjual produk kami di sini http://www.bizsegera.com/shinxxx
Ip Pengirim: 115.135.183.100

Nama: fairuz
Email: fairuz_sudin@yahoo.com
Website: http://www.micropurple.com/online/business/join_us.asp?no=WMP14760
Tajuk: Ejen streamyx, Celcom Broandband dan P1 Wimax diperlukan
Iklan: - Komisen sehingga 200%. WOW!!
- Jualan downline sehingga 3 level
- Pendaftaran percuma
- Tiada tekanan (x perlu capai target)
- Komisen dan pendaftaran dilakukan secara online

sila hubungi saya jika berminat
YM fms016
Tel 0162459013

SERTAI SEKARANG !!!
http://www.micropurple.com/online/business/join_us.asp?no=WMP14760
Ip Pengirim: 180.72.23.244

Nama: cariprepaid
Email: fairuz_sudin@yahoo.com
Website: http://cariprepaid.net/index.php?ref=183
Tajuk: Taja 2 org balik modal. Yuran hanya RM30.
Iklan: Mengapa anda perlu sertai Mwpay:

- Yuran keahlian serendah RM30
- Semua prepaid telco ada dijual (Celcom, Maxis, Digi, Umobile)
- Syarikat kukuh
- Bonus masuk ke akaun setiap hari
- Jual prepaid guna website atau sms
- Bonus jualan downline ada
- Topup modal dapat extra bonus

SERTAI SEKARANG!!!!!
http://www.cariprepaid.net/?ref=183
Ip Pengirim: 180.72.23.244

Nama: seniwira
Email: seniwira@gmail.com
Website: http://www.seniwira.com
Tajuk: RAJA ILMU PENGASIH - EBOOK PERCUMA UTK SEMUA
Iklan: Adakah anda ingin memiliki ebook ILMU PENGASIH secara percuma? 100% PERCUMA !! Jika ya!.. sila layari..

http://www.seniwira.com @
http://www.seniwirawan.com
Ip Pengirim: 203.82.80.5

Nama: MOHD RAZIMAN MD DOM
Email: emanniaga91@gmail.com
Website: http://duitkerjaonline.blogspot.com/
Tajuk: Tanpa Keluarkan Modal Pun Dapat Duit
Iklan: Assalamualaikum, sila tanya pendapat saya dahulu sebelum daftar untuk mengelakkan sebarang kerugian. Harap dapat bantu anda pilih dengan bijak

http://duitkerjaonline.blogspot.com/

======================================

BARTER2U (BARU) (TOP) (MURAH) (PELANCARAN 1 JUN 2010)

Modal : RM10
Level : 5 level
Keuntungan : Bergantung dengan sistem
Daftar : http://barter2u.com/?ref=106
Pelan : Matriks 5x5

Kelebihan :
1. Modal Hanya RM10 untuk sistem matriks
2. Dapat website sendiri

Cara Dapat Wang :
1. Cari orang join

======================================

BESTLELONG2U.COM (TOP)

Modal : RM60
Produk : Topup Handphone
Level : Ada
Keuntungan : Bergantung jualan topup
Daftar : http://www.bestlelong2u.com/emanboy
Pelan : Gabungan Bisnes Topup + MLM

Kelebihan :
1. Permintaan Tinggi
2. Orang cari kita (topup)
3. Mudah untuk guna sendiri
4. Jimat masa dan kos untuk penggunaan sendiri
5. Dapat website sendiri

Cara Dapat Wang :
1. Jual Topup
2. Cari Orang


======================================

RedTaggy (TOP)

Modal : RM100 - RM1000
Produk : ebook
Level : Tiada
Keuntungan : RM40 setiap Pembelian RM100
Daftar : http://duitkerjaonline.blogspot.com/
Pelan Pemasaran : Aktif + Pasif

Kelebihan :
1. Tidak perlu buat apa-apa
2. Dapat website sendiri

Cara Dapat Wang :
1. Bayar kemudian tunggu. (Pasif)
2. Cari orang join anda jika mahu pendapatan lebih (Aktif)


======================================

HyproBulkSMS (TOP)

Modal : RM250 @ RM500 @ RM1000
Produk : SMS bulk
Level : Infinity
Keuntungan : Keuntungan Berlipat Lipat Kali Ganda
Daftar : http://1besthypro.com/?id=emanboy91
Pelan : Kaki infinity atas bawah

Kelebihan :
1. Pernah keluar dikaca TV
2. Selalu keluar di surat khabar
3. PM galakkan sertai bisnes
4. Peluang berpendapatan lumayan
5. Peluang menjadi jutawan
6. Taklimat dan latihan disediakan
7. Taklimat mingguan

Cara Dapat Wang :
1. Cari Orang


======================================


PCC Malaysia (TOP) (FREE)

Modal : FREE
Produk : Pengiklanan
Level : Tiada
Keuntungan : 1 klik = 0.03sen
Daftar : http://payperclick.com.my/?r=emanboy
Pelan : Klik iklan dapat duit

Kelebihan :
1. Tak Perlu Keluar Modal
2. Dapat website sendiri

Cara Dapat Wang :
1. Klik iklan
2. Cari orang join

=======================================

Tupperware Brand (TOP)

Modal : RM60 @ RM265 (Pendaftaran)
Produk : Tupperware, Kesihatan, Kecantikan, Perkakas Dapur
Level : Infinity
Keuntungan : Bergantung kepada anda
Daftar : http://tupperwarebiz2u.blogspot.com/
Pelan : Konsep Bantu Membantu (Kerjasama Penting)

Kelebihan :
1. Ranking ke 8 Bisnes Dunia 2009
2. Mendapat bisnes kad sendiri (Keras)
3. Potensi pendapatan lumayan
4. Taklimat dan Latihan
5. Konsep bantu membantu
6. Telah melahirkan jutawan
7. Dapat majalah sendiri dan borang
8. Dapat 2 DVD bisnes
9. Cek carta melalui website
10. Diskaun barang 25% - 70%

Cara Dapat Wang :
1. Jual Tupperware @ mana-mana barang Tupperware Brand
2. Cari orang untuk bina kaki (wang berlipat ganda)

======================================

AleaCorp

Modal : RM30 @ RM150
Produk : ebook
Level : 5 - 10
Keuntungan : Bergantung kepada anda
Daftar : http://www.aleacorp.com/v1/?ref=emanboy
Pelan : Matriks

Kelebihan : Dapat website sendiri

Cara Dapat Wang:
1. Cari orang join

======================================

Ten-RM

Modal : RM10 (RM5 SAHAJA JIKA telah DAFTAR RM20 Segera)
Produk : Tiada
Level : Tiada
Keuntungan : RM10 setiap seorang
Daftar : http://www.ten-rm.com/index.php?id=emanboy
Pelan : Direct duit bagi kite

Kelebihan :
1. 100% komisyen
2. Dapat website sendiri

Cara Dapat Wang :
1. Cari orang join ( 1 orang = RM10, 5 orang = RM50)

======================================

RM20 Segera

Modal : RM20 (PROMOSI RM5 SAHAJA 4/5 - 4/6)
Produk : Tiada
Level : Tiada
Keuntungan : RM20 setiap seorang
Daftar : http://rm20segera.com/?r=emanboy
Pelan : Direct duit bagi kite

Kelebihan :
1. 100% komisyen
2. Dapat website sendiri

Cara Dapat Wang :
1. Cari orang join (1 orang = RM20, 5 orang = RM100)
Ip Pengirim: 115.135.48.21

Saturday, May 8, 2010

Nama: tanpa nama
Email: meis02@hotmail.com
Website: http://www.neobux.com/?rh=78656E6F676561727A3837
Tajuk: jana $50/RM160+- sehari tanpa modal.. hanya perlu 5 minit sehari..
Iklan: cuba lah skrg.. daftar percuma.. anda pasti teruja..

http://www.neobux.com/?rh=78656E6F676561727A3837
Ip Pengirim: 60.53.77.233

Friday, May 7, 2010

Nama: rajaherba
Email: joe_9521@yahoo.com
Website: www.rajaherba2u.com/ayu
Tajuk: Raja herba pulih batu karang,kencing manis,darah tinggi dll harga murah 2
Iklan: daftar free info
Ip Pengirim: 124.82.111.149

Thursday, May 6, 2010

Nama: kamilah
Email: kamilahseman@yahoo.com
Website:
Tajuk: JOM BUAT DUIT SAMBIL LYN FB>>SIMPLE JER>>:)
Iklan: PROGRAM JUTAWAN FACEBOOK

Tahniah anda antara yang terawal mengetahu RAHSIA TERBESAR ini…Ianya cukup mudah..Dengan hanya login facebook anda sahaja..Anda dibayar RM 100 setiap bulan..Yer setiap bulan terus ke akaun bank anda. Hebat cukup hebat!!!

Cara pengaktifan akaun anda dan kelebihan-kelebihannya:

1. Yuran pengaktifan RM 100 sah untuk 30 hari sahaja

2. PERCUMA pembelajaran online secara audio & video mengenai Internet Marketing, Microsoft, Window XP, Vista, Adobe, AI dan banyak lagi (Nilai pasaran pembelajaran ini mencecah ribuan ringgit)

3. Kini Anda juga LAYAK mendaftarkan rakan-rakan facebook anda.

4. Ahli baru hanya perlu memberikan nama penuh, email, no.hp, nama dan no.akaun bank bersama bayaran pendaftaran RM 100 kepada anda untuk pendaftaran melalui message to inbox facebook anda.

5. Yang paling menarik disini ialah setiap RM 100 yang anda terima adalah hak milik anda. Peranan anda adalah membuat pendaftaran dan pengaktifan sahaja seperti panduan yg disediakan.

6. Cuma setiap RM 100 untuk pendaftaran orang ke-2 dan ke-4 sahaja diserahkan kepada penaja anda. Kerana hanya penaja anda sahaja yang boleh mengaktifkan akaun orang ke-2 dan orang ke-4 (Ini dinamakan System Reverse 2 up).

7. Jika anda berjaya mendaftarkan 10 orang sahaja rakan facebook anda, anda bakal menerima RM 800 dan RM 200 akan diberikan kepada penaja anda setiap bulan.

8. Jika 10 orang tadi mendaftarkan 10 orang lagi rakan facebook mereka. Anda akan menerima tambahan sebanyak RM 2,000 setiap bulan. Jika 10 orang tadi pun mendaftarkan 10 orang rakan-rakan mereka, anda akan merima tambahan lagi RM 4,000 setiap bulan dan ianya akan bertambah dan berterusan sampai bila-bila (Infinity).

9. Mengikut rekod terkini di Malaysia ada student telah berjaya mencatat RM 80,000 setiap bulan melalui program ini. Malah dikalangan rakan-rakan kita yang berjaya mencatat RM 1,000 sehari pun semakin ramai termasuk saya sendiri yg baru join 4 hari sahaja.

10. Di US & UK setiap 20 hari ada puluhan jutawan terhasil melalui program ini. Malah para peniaga internet antarabangsa mengatakan bahawa "Facebook adalah lubuk duit, amat rugi jika anda tidak tahu untuk memanfaatkannya".

11. Wang anda akan dikembalikan jika anda tidak berjaya mencari walau seorang pun selepas 30 hari.

Jom bersama-sama kami menyahut cabaran mencipta 30 Orang Jutawan Malaysia Pertama melalui program ini. Ianya cukup mudah dan amat sesuai untuk semua lapisan masyarakat. We are PIONEER now in Malaysian. Jika saya boleh, saya yakin anda pasti boleh. Usah berlengah lagi..Mulakan pendaftaran dan saya akan terus aktifkan akaun Facebook anda.

Cara pendaftaran:
Sila bank in/transfer RM 100 ke akaun
CIMB Bank
KAMILAH SEMAN 03060032501524

Kemudian sila PM nama penuh anda, email, no.hp dan no.akaun bank ke facebook saya atau SMS ke 012-6280498/013-2551322
Sekian,terima kasih. Wassalam.
Ip Pengirim: 211.24.226.22

Sunday, May 2, 2010

Nama: zain
Email: subandiyaya@yahoo.com
Website:
Tajuk: L0RI SEWA PINDAH RUMAH di IPOH call 017-5873376 (zain)
Iklan: PERKHIDMATAN PENGANGKUTAN LORI
(saiz 3 Ton)....
- Pengangkutan lori tersedia dikawasan IPOH, PERAK
- Perkhidmatan pemindahan rumah dan pejabat, barangan kilang dan sebagainya..Lebih 15 tahun berpengalaman dalam bidang ini...
- Boleh membekalkan pekerja mahir……
- Penghantaran pintu ke pintu……
- Kontrak pengangkutan jangka masa panjang………
Untuk keterangan lanjut, sila hubungi:
ZAIN Ditalian:.
017-5873376
* Lori untuk di sewa
* Lori 3 tan
* Pindah rumah/pejabat,barangan kilang dan sebagainya
PAKAR PENGHANTARAN BARANGAN DARI KUALA LUMPUR/SELANGOR KE DESTINASI UTARA TANAHAIR
1) PERAK KE KL/SELANGOR
2) KL KE PERAK
3) KL KE PENANG
4) KL KE KEDAH
5) KL KE PERLIS
Ip Pengirim: 203.82.94.66

Nama: online-business2u
Email: online-business2u
Website: http://www.online-business2u.webs.com/
Tajuk: MENJANA PENDAPATAN SAMBIL MENJAGA KESIHATAN….
Iklan: PART TIME >>> ONLINE DI RUMAH

REVOLUSI PERNIAGAAN DI INTERNET…..
MENJANA PENDAPATAN SAMBIL
MENJAGA KESIHATAN….
Hanya Melakukan Kerja SAMBILAN
Yang Memberi Pulangan LUMAYAN
Perniagaan Ysng Berkonsepkan
"ONLINE HOME BASED BUSINESS "
Yang Membolehkan Anda Melakukan Kerja
HANYA DI RUMAH….
MAKLUMAT LANJUT DAN
PENDAFTARAN PERCUMA
SILA LAYARI
http://www.online-business2u.webs.com/
http://www.online-business2u.webs.com/
http://www.online-business2u.webs.com/
http://www.online-business2u.webs.com/
Ip Pengirim: 110.159.73.175

Saturday, May 1, 2010

Nama: MOHD AMIRULBIN MAT YAACOB
Email: lurimirul@yahoo.com
Website: http://allmybiz4u.blogspot.com
Tajuk: Menjana Passive Income dengan Mudah! Cuma Beli E-book, dan Terima Keuntungan Selepas 10 Hari!
Iklan: Tentu ada di kalangan anda telah mempunyai program jana pendapatan tersendiri seperti MLM, program afflitiate dan lain-lain. Dan kemungkinan ada di antara anda yang telah menyertai program afflitiate yang pernah saya promosik...an sebelum ini. :)

Terima kasih kerana meluangkan masa untuk membaca mesej-mesej promosi saya selama ini.

Baik, kali ini saya ingin berkongsi peluang menjana income passive yang sangat mudah setiap bulan, dengan jaminan pasti balik modal. Keuntungan dan pulangan modal adalah pasti diperolehi walaupun anda tidak membuat sebarang tajaan pun!

Program yang saya ingin kongsikan bersama anda bukan program Investment, bukan MLM dan juga bukan program Afflitiate.


Tetapi, bagaimana dengan langsung tanpa membuat sebarang tajaan boleh menjana income passive mudah setiap bulan?

Redtaggy.com

Yea, nama program yang saya ingin perkenalkan kepada Anda ialah;

Redtaggy.com

Redtaggy.com adalah sebuah website yang mempromosikan produk-produk digital. Diuruskan oleh Mclick Dot Network (Br001905443-U) didaftarkan dengan SSM. Antara produk digital adalah termasuklah e-book, ringtone, wallpaper,template website dan sebagainya. Redtaggy bermaksud 'Ang Pow Merah'. :)

Bagaimana Reddytaggy.com memberi Anda Income Passive?

Untuk menjadi ahli Redtaggy, Anda perlu membeli 'parcel' produk digital yang dijual dengan harga RM100.00

Sebagai ahli Redtaggy, Anda akan mendapat faedah keuntungan iaitu,


Dalam masa 10 hari bekerja, Anda akan menerima pulangan keuntungan yang dipanggil sebagai Taggy Member Refund sebanyak RM140.00 dan akan dimasukkan ke akaun bank anda secara langsung tanpa potongan dari admin!


Dapat untung RM40.00 selepas 10 hari bekerja dari hari Anda membeli produk digital tersebut!


Maksudnya di sini, Jika Anda membeli 'parcel' produk digital Redtaggy setiap 10 hari bekerja, Anda akan mendapat pulangan keuntungan RM80.00 sebulan!


Sekiranya Anda membeli 'parcel' produk digital ini setiap hari dalam masa 10 hari bekerja untuk satu bulan, Anda akan menerima pulangan keuntungan RM800.00 sebulan!

Dengan hanya mengulang pembelian 'parcel' produk digital ini, tanpa berbuat apa-apa

(mungkin dengan cuma membaca e-Book yang Anda beli sahaja, :D ), Anda boleh mendapat passive Income minima RM80.00 dan maksimum RM800.00 sebulan!


Bagaimana pula jika Anda memperkenalkan Redtaggy.com kepada rakan-rakan Anda, dan mereka membeli 'parcel' produk digital tersebut sekaligus menjadi ahli Redtaggy di bawah tajaan Anda?


Anda akan dibayar RM18.00 setiap kali tajaan anda mendapat pulangan keuntungan RM140.00.

1 tajaan baru = RM18.00
10 tajaan baru = RM180.00
100 tajaan baru = RM1,800.00

Katakan tajaan Anda membuat pembelian ulangan, dan katakan la 2 kali sebulan,

Income dari tajaan Anda sebulan ialah;

1 tajaan = RM36.00
10 tajaan = RM360.00
100 tajaan = RM3,600.00

Katakan la tajaan Anda membuat pembelian ulangan setiap hari pada hari bekerja, iaitu 20 hari sebulan;

Income dari tajaan Anda Sebulan ialah;

1 tajaan = RM360.00
10 tajaan = RM3,600.00
100 tajaan = RM36,000.00

Wauu, Lumayan kan?

Dengan Income tanpa menaja pun, RM800.00 setiap bulan sudah cukup untuk membayar bil air dan elektrik, bil ASTRO, Installment kereta dan hutang kad kredit Anda,

Apatah lagi jika Anda membuat Tajaan? :D

Redtaggy.com semestinya pilihan terbaik sekiranya;

Anda ingin mendapatkan Income Passive setiap bulan dengan MUDAH tanpa perlu risau jika Anda tidak mampu mendapatkan sebarang tajaan, dan

Ingin menjana Income Passive setiap bulan yang Lumayan jika Anda seorang yang benar-benar fokus dan tidak pernah berputus asa untuk memperjuangkan Impian untuk bebas daripada sebarang kongkongan!

Semua orang mampu mencipta Income Passive setiap bulan dengan Redtaggy, cuma yang membezakan ialah banyak atau kurang sahaja. Pulangan Modal adalah semestinya!

Work Smart, Don't Work Hard! :)

Jika Anda berminat untuk menjadi Ahli Redtaggy, sila mesej ke Inbox saya untuk mendapatkan Panduan Pendaftaran.

Daftar Sekarang!

cara daftar
http://allmybiz4u.blogspot.com/2010/04/redtaggy-pelan-pasif-keuntungan-tanpa.html

Sedia membantu Anda,

Redtaggy
http://www.redtaggy.com

MOHD AMIRUL
INTRODUCER REF. NO:0153
YM: lurimirul@yahoo.com
0199381255
Ip Pengirim: 115.135.18.215

Nama: fadhli
Email: fadhli_musa@yahoo.com
Website: www.adsense-autopilot.com
Tajuk: NEWCOMER, orang biasa seperti anda juga boleh menghasilkan pendapatan USD dari internet secara online.
Iklan: NEWCOMER, orang biasa seperti anda juga boleh menghasilkan pendapatan USD dari internet secara online.


Pembaca Yang Dihormati,

Pernahkah anda tertanya-tanya didalam hati, adakah benar orang biasa seperti anda ini boleh menghasilkan pendapatan atau duit melalui internet?

Duit untuk anda membayar sewa bulanan kereta dan rumah anda. Duit yang membolehkan anda membuat home business secara sepenuh masa. Duit yang membolehkan anda pencen dengan lebih awal. Saya percaya anda telah berkali-kali mendengar tentang mereka yang telah berjaya menjana duit atau menambah pendapatan melalui internet tetapi anda tidak pasti dan keliru bagaimana untuk anda melakukan perkara yang sama!

Anda mungkin terfikir bahawa ini mungkin hanya untuk mereka yang tertentu sahaja? Dan anda merasakan SUCCESSFUL home business ini hanya satu mimpi atau angan-angan untuk anda.

Percayalah, saya sangat memahami keadaan itu! Saya pernah berada di dalam keadaan yang sama seperti anda suatu ketika dahulu! Saya yakin dan saya boleh buktikan NEWCOMER, orang biasa seperti anda juga boleh menghasilkan pendapatan atau duit dari internet secara online. Sesuatu yang benar...SESIAPA sahaja boleh menjadi internet marketer yang berjaya.

Berilah peluang pada diri anda untuk mencuba! Anda tidak akan menyesal. Sekali lagi, anda tidak akan kehilangan apa-apa bahkan anda akan mendapat panduan dan strategi yang lengkap dengan memiliki ebook saya ini.

Fikirkan lah! Anda tidak lagi perlu menghadapi kepayahan dan kesusahan cuba untuk menjana pendapatan secara online - sekarang anda boleh memiliki panduan yang terbukti yang akan menunjukan anda bagaimana melakukannya - langkah demi langkah.

Anda boleh memuat turun panduan tersebut sekarang juga.
www.adsense-autopilot.com
Ip Pengirim: 202.162.16.2

;;
.
.
WEBSITE IKLAN PERCUMA
.
.
BANNER SAHABAT

By :
Free Blog Templates