.
.

Thursday, April 29, 2010

Nama: online-business2u
Email: online-business2u
Website: http://www.online-business2u.webs.com/
Tajuk: Nak Tambah Pendapatan…??? Tapi Tak Tahu Caranya…Mari Saya Tunjukkan…
Iklan: PART TIME >>> ONLINE DI RUMAH


REVOLUSI PERNIAGAAN DI INTERNET…..
MENJANA PENDAPATAN SAMBIL
MENJAGA KESIHATAN….
Hanya Melakukan Kerja SAMBILAN
Yang Memberi Pulangan LUMAYAN
Perniagaan Ysng Berkonsepkan
"ONLINE HOME BASED BUSINESS "
Yang Membolehkan Anda Melakukan Kerja
HANYA DI RUMAH….

MAKLUMAT LANJUT DAN
PENDAFTARAN PERCUMA
SILA LAYARI
http://www.online-business2u.webs.com/
http://www.online-business2u.webs.com/
http://www.online-business2u.webs.com/
http://www.online-business2u.webs.com/
Ip Pengirim: 110.159.73.175

Nama: Manzor
Email: amar_tna@yahoo.com
Website: http://www.ALLSTARPerfumes.com/amar_tna
Tajuk: Peluang Jana Pendapatan Melalui Perniagaan Mampu Milik
Iklan: Assalamualaikum dan Salam Sejahtera;

Program HEBAT bersama PRODUK ALLSTAR PERFUMES, dengan Modal RM 60.00, anda mampu menjana pendapatan sampingan sehingga RM RM85,950.00. Malah tidak mustahil jika berusaha untuk lebih dari itu.

Untuk maklumat lanjut;
http://www.ALLSTARPerfumes.com/amar_tna
http://www.ALLSTARPerfumes.com/amar_tna
http://www.ALLSTARPerfumes.com/amar_tna

Perniagaan ini sungguh MUDAH. Cuma SMS dan EMAIL laman web anda kepada kawan2. Selainnya, kami buatkan untuk anda.

Anda juga di jemput menyertai kami dalam pemasaran produk HEBAT ALLSTAR PERFUMES, sebagai alternatif kepada menambahkan pendapatan anda dalam kemelut kegawatan dan kos kehidupan yang makin meningkat.

Terima kasih
---
ABDUL MANZOR BIN ABDUL RAHMAN
Layari http://www.ALLSTARPerfumes.com/amar_tna
Ip Pengirim: 58.26.173.203

Wednesday, April 28, 2010

KERJA PART-TIME..MUDAH !!!

Nama: yahaya:
Email: yahayajon@gmail.com
Website: http://www.part-time-lumayan.com/?pt=PL57905
Tajuk: KERJA PART-TIME..MUDAH !!!
Iklan: RM2,800 - RM28,000 Seminggu. Kerja part time yang lumayan dan mudah hanya isi borang satu borang di bayar Rm 20.. Untuk maklumat lanjut sila layari..Website di atas..
Ip Pengirim: 203.82.94.49

Tuesday, April 27, 2010

Nama: MOHD RAZIMAN MD DOM
Email: emanniaga91@gmail.com
Website: http://duitkerjaonline.blogspot.com/
Tajuk: Tak Perlu Cari Orang Pun Dapat Duit
Iklan: KENAPA SAYA SERTAI REDTAGGY?
1. Sebab saya dah penat promote cari orang cari downline
2. Penat nak explain dekat orang
3. Penat prospek nak jumpe
4. RedTaggy bukan MLM bukan investment
5. Dapat passive income
6. Nak active income pun boleh
7. Direct bank in ( x pakai e-wallet )
8. Takde minimum payout sebab direct bank in
9. Setiap hari dapat duit, beli product digital

Link Isi borang SEKARANG : http://www.redtaggy.com/purchase%20forms.php

INTRODUCER REF. NO : 0115

Borang Hijau : Untuk new member

Borang Biru : Untuk ulang bayaran sahaja

Parcel : Pilih je mane2, tu no ebook. korang bukannya bace. hehe

Contoh :

Ahmad daftar hari Isnin, keluar RM100. Hari ke 2, 4 dan 5 ada orang daftar gune ref no Ahmad. Dapat RM18 x 3 lagi.

Hari ke 10 Ahmad dapat RM140. Ahmad beli lagi untuk dapat income lagi. Bayar RM100. Dan seterusnya.

Contoh :

Ahmad daftar hari Isnin, keluar RM100. Hari ke 2,3,4,5,6,7,8,9 pun Ahmad bayar. So total RM100 x 10 hari = RM1,000 dah keluar.

Hari ke mula hari ke 10 Ahmad dapat RM140 x 10 = RM1400 setiap hari. Dalam mase yang same Ahmad kena bayar RM100 setiap hari kalau nak RM140 setiap hari.

Detail di BLOG : http://duitkerjaonline.blogspot.com/

PENDEK KATA, SETIAP BAYARAN ANDA HARI INI, AKAN DAPAT 10 HARI LAGI HARI BEKERJA. HANYA RM100 SEKALI SEHARI SAHAJA DIBENARKAN

RM100 YANG ANDA BAYAR ADALAH SEBENARNYA PEMBELIAN EBOOK. INI BUKAN SYARIKAT PELABURAN BAYAR RM100 SEMATA-MATA DAN TUNGGU DUIT MASUK.
RM140 PULA ADALAH REFUND DARI SYARIKAT REDTAGGY.


Soal Jawab
Abis tu? Nak buat ape dapat income
Setiap kali anda bayar RM100, 10 hari akan datang anda akan dapat RM140.

Bile kene bayar?
1 hari 1 pembayaran sahaja pada bila2 masa termasuk sabtu dan ahad

So setiap kali bayar, dalam 2 minggu dapat lagi la ye?
Ye

Cakap bile2 boleh bayar, tapi sabtu ahad tak dikire. Macam mane tu?
Ok, kalau bayar sabtu, diorang akan forward ke isnin. So macam bayar hari isnin lah. Selasa dikira hari pertama

Pelik, mane dapat duit tu?
OK, ramai tanye bende ni, try search google. sy pun masih x paham. Ade yg explain dekat suatu forum. tapi lepas sy jumpe ceo tu, die cakap lain ape yang orang forum tu explain. Lagi sy x faham. So ni ceo tu cakap..

"OK, RM100 tu sebenarnye hasil pembelian e-book. Ade yang berminat dengan e-book ni. Sebab die international book. Siape trase jangan bangge pulak. Hehe..so daripada diorang bayar dekat google adsense atau mana2 advertisement, baik diorang bayar kepada anda. Dan, RM40 tu juga adalah profit dari syarikat hasil jualan barangan digital."

Bagaimana diorang send duit dekat kita?
bayaran akan dibuat direct ke bank anda. SMS akan dihantar sehari sebelum penghantaran dibuat untuk pengesahan akaun bank.

Pakai bank ape?
Digalakkan maybank2u. sebab mudah untuk anda bank in setiap hari secara online

Sudah ada maybank?
Sila buat account maybank2u untuk memudahkan transfer online KLIK >>> Maybank2u <<< Tiada cas tersembunyi?
Sebenarnya tiada. Tapi kalau transfer bank lain ke bank lain, bank itu akan cas RM2. So tolak RM2 setiap kali dapat income. Kalau anda transfer macam biasa pun kena cas juga kan?

So passive income ni dapat berape?
kalau anda bayar setiap hari rm100, max u dapat bayar RM1000 SAHAJA. Mengapa? sebab bile anda nak bayar lagi hari ke 10, anda dah dapat dah RM140. So kirenye tu income bayaran pertama. Jadi kalau u ada RM100. Minimum income RM80/bulan tanpa cari orang untuk bayaran RM100 sekali. Kalau bayaran RM100 untuk 10 kali, minimum income RM800/bulan. Tapi harap anda mengajak ramai lagi rakan anda.

10 hari tu die kire macam mane?
ok. kalau anda bayar RM100 hari ini, esok akan dikire hari pertama. Nak senang macam ni je. Minggu pertama hari isnin bayar RM100. Minggu ketiga hari isnin dapat RM140

Kalau nak dapat MAXIMUM passive income bagaimana?
Anda hanya perlu bayar setiap hari RM100, itu sahaja. Pembayaran Sabtu Ahad akan dibawa ke Isnin Selasa. Jadi anda akan dapat RM800/bulan

Kalau bayar setiap hari, kene sms RedTaggy setiap hari la ye?
Yes, SMS itu adalah 1 kewajipan dalam RedTaggy. Nanti anda dapat RM140, anda pula akan di SMS tiap hari oleh admin untuk pengesahan bank in kepada anda

Sy ade RM100 je, tapi RM80/bulan mane cukup bro. Susah x cari orang?
Haha..tak susah. Sebab? Ini passive income. Pasti ramai yang nak passive income. Tak payah cari orang. Nak cari orang pun senang je nak dapat.

Ape produk die bro?
e-book, wallpaper, ringtone, template website, dan sebagainye

Dh brape lame company ni?
5 Tahun

RedTaggy ni berape lame dah?
Mac 2010

Adakah bila ada orang daftar bawah anda, saya akan dapat?
Tidak sama sekali, ini bukan MLM. Hanya pendaftaran atas no ref sahaja akan dapat RM18

Bro, nak buat lebih dari 1 akaun boleh?
1 orang 1 account. Kenapa? Untuk meluaskan redtaggy. Hanya dibenarkan jika ada hubungan keluarga sahaja

Syarat nak daftar lebih 1 akaun untuk 1 keluarga?
Akaun bank, No HP, email dibenarkan sama. Jika boleh, no hp hendaklah lain supaya tidak menyusahkan diri sendiri

Bile dapat RM18 tu?
Bile orang berdaftar atas nama ref anda tu dapat RM140, anda pula dapat RM18. RM18 ini akan dikumpul dan dibayar setiap bulan. (2 Hari Bulan). Jika mereka dapat RM140 setiap hari, anda akan dapat RM18 setiap hari

Disahkan bank negara tak?
Tak perlu sebab RedTaggy bukannya badan kewangan. RedTaggy tidak memegang deposit ahli seperti investment. RM100 adalah pembelian ebook. Kemudian RM140 diberikan semula. Kalau investment, bayar RM100, kemudian tunggu duit masuk RM40 setiap hari tanpa beli ebook semula. Tapi RedTaggy tidak.

Ade dapat website percuma tak?
Tiada, jika anda ingin daftar kan rakan anda di bawah anda, hanya berikan link borang dan isi no ref anda.

Kalau isnin saya buat 1 acc, esok sy daftar lagi atas nama sendiri. Boleh tak?
Tidak boleh, RedTaggy mementingkan keuntungan bersama. Ini bukannya skim cepat kaya. Jadi pendaftaran atas diri sendiri tidak dibenarkan sama sekali

Kenapa takda autoresponder / website sendiri dari redtaggy
Kerana nanti kita kena confermkan payment. Paling penting di sini adalah sms dan bayaran

Kenapa tak boleh 2 orang lain takda hubungan family untuk 1 bank sama?
Sebab nanti kita perlu pengesahan akaun bank sehari sebelum bank in duit kepada anda, takut berlaku kekeliruan antara nama bank dan nama anda

Saya sudah join, tapi tidak dapat login
Anda hanya dapat login setelah pembayaran dan SMS username, password, dan ref no dari admin.
Ip Pengirim: 115.135.39.106

Nama: duit2u
Email: duit2u
Website: www.Shamelin4All.com/duit2u
Tajuk: REVOLUSI PERNIAGAAN INTERNET….KESIHATAN DAN PENDAPATAN JALAN SEIRING
Iklan: PART TIME >>> ONLINE DI RUMAH


Nak Tambah Pendapatan…???
Tapi Tak Tahu Caranya…
Mari Saya Tunjukkan…

Ingin MENJANA PENDAPATAN TAMBAHAN Sambil MENJAGA KESIHATAN Untuk Anda Dan Keluarga…???
Hanya Melakukan Kerja SAMBILAN Yang Memberi Pulangan yang RM450 Sehari
Perniagaan Ysng Berkonsepkan "ONLINE HOME BASED BUSINESS "Yang Membolehkan Anda Melakukan Kerja HANYA DI RUMAH….

Shamelin4All menawarkan peluang perniagaan kepada anda. Hanya membeli pakej yang disediakan, anda layak menjadi rakaniaga Shamelin4All dan berpeluang menjana pendapatan yang hebat.

Shamelin4All akan melakukan yang terbaik.
Di dahului dengan
> orang membantu orang.
> Produk yang menjanjikan kesihatan yang lebih baik.
> Harga produk yang kompetitif.
> Memiliki Pelan Pemasaran yang terbukti berkesan.
> Peluang mencapai kemewahan.
> Dan juga kebebasan masa

Apakah anda mahu kekal dengan status anda sekarang atau melakukan perubahan? Ini adalah keputusan anda. Shamelin4All memberi peluang kepada anda untuk menentukannya.
Rebutlah peluang yang telah disediakan oleh Shamelin4All untuk anda menjana pendapatan sampingan dengan membuat kerja sambilan di rumah agar anda boleh mencapai cita-cita yang anda inginkan//

TIADA KEJAYAAN TANPA USAHA
TIADA KEUNTUNGAN TANPA PENGORBANAN
BERUSAHALAH DENGAN BIJAK
PASTI PENGORBANAN DAN USAHA AKAN MENGHASILKAN KEJAYAAN
JADI…
APA LAGI YANG KITA TUNGGU…
SIKAP TUNGGU… NANTI…
ITULAH YANG SERING MEMBUATKAN KITA GAGAL DAN KETINGGALAN

MAKLUMAT LANJUT
DAN PENDAFTARAN
SILA LAYARI
www.Shamelin4All.com/duit2u
www.Shamelin4All.com/duit2u
www.Shamelin4All.com/duit2u
Ip Pengirim: 110.159.73.175

Monday, April 26, 2010

Nama: MaK ju
Email: joe_9521@yahoo.com
Website: www.trytlc.com/flyim
Tajuk: ONE LEG PLAN ''STRAIGHTLINE DOWNLINE''THE LARGEST MLM ONLINE JUST LAUNCHES TO 200 COUNTRIES(WORLDWIDE) '' You have been invited by special invitation to participate in one of the biggest online launches in network marketing history-more then 200 countries..THE MOST POWER FULL Straightline com plan in network marketing history-- Guranteed Downline'' No Matter Who Sponsors Them''EARN USD WEEKLY & MONTLY..''''ONE TEAM ONE LINE ONE VISION'' '' Lock your spot for free and upgarde for free under $ 8 @ Rm28
Iklan: Guaranteed downline
Ip Pengirim: 124.13.29.152

Sunday, April 25, 2010

Nama: khalid
Email: lid_9483@yahoo.com
Website: http://www.winwinzone4u.webs.com
Tajuk: TAK CARI DOWNLINE PUN DAPAT INCOM DARI WORLD POOL DAN FOREX
Iklan: TAK CARI DOWNLINE PUN DAPAT INCOM DARI WORLD POOL DAN FOREX
Ip Pengirim: 115.133.9.70

Nama: mohd rahman
Email: xjocker2x@live.com
Website: http://www.easy2do.co.cc/
Tajuk: Dapat RM100 - RM500 Sehari Dengan Bisnes Segera!
Iklan: Hari ini adalah hari bertuah anda. Saya ingin memberikan anda laman web ini yang mana akan menjadi laman web anda sendiri dan akan memberi keuntungan terus ke akaun bank anda.
Tak ada Admin, tak ada upline dan tak ada downline, semua pembayaran terus ke akaun bank anda sendiri. Semua keuntungan dari pesanan pelangan adalah milik anda sepenuhnya.
Jika selama ini anda hanya melihat laman web orang lain dan jumlah pendapatan mereka yang banyak, kini anda juga boleh menjadi salah seorang dari mereka.
Anda tidak perlu memerah otak untuk menulis E-Book, Membina laman web yang rumit, mempelajari bahasa komputer yang sukar dan yang paling penting anda boleh mula dan menjadi seorang usahawan internet dalam masa kurang 24 jam dari sekarang.
Laman web, Produk dan sebagainya telah siap untuk anda. Yang perlu anda lakukan hanya ubah Nama & No Akaun Bank di bahagian Order Page dan sedia untuk menerima wang tunai dari pelangan.
Ip Pengirim: 203.82.94.12

Saturday, April 24, 2010

Nama: iSATEA
Email: joe_9521@yahoo.com
Website: www.trytlc.com/flyim
Tajuk: THE MOST POWER FULL STRAIGHTLINE DOWNLINE COM PLAN IN NETWORK MARKETING HIOSTORY ,,Dont wait another minute straightline downline everyone who signup after you is under you NO MATTER WHO SPONSORS THEM ,,one team one line ' lock your spot for free and upgrade for under $8
Iklan: guaranteed downline
Ip Pengirim: 60.54.89.102

Nama: seniwira
Email: seniwira@gmail.com
Website:
Tajuk: RAHSIA2 ILMU PENGASIH KINI DIDEDAHKAN SECARA TERPERINCI
Iklan: Rahsia-rahsia ilmu pengasih berbilang peringkat kini telah terbongkar. Terperinci satu-persatu.. ketahui segala-galanya di sini.

http://www.seniwira.com
http://www.seniwirawan.com

*Affiliate disediakan.
Ip Pengirim: 203.82.80.58

Friday, April 23, 2010

Nama: nokia
Email: 2u66@myspace,com
Website: www.trytlc.com/flyim
Tajuk: GUARANTEED DOWNLINE,'DONT WAIT ANOTHER MINUTE''STRAIGHTLINE DOWNLINE,,,,Every one signs up after you,,,is under you''',,'NO MATTER WHO SPONSORS THEM
Iklan: KONSEP 1 KAKI JARINGAN SAJA ANDA MAMPU MENJANA PENDAPATAN CUKUP LUAR BIASA DI T,L,C
Ip Pengirim: 124.13.110.122

Nama: MOHD RAZIMAN MD DOM
Email: emanniaga91@gmail.com
Website: http://duitkerjaonline.blogspot.com/
Tajuk: Tak Perlu Cari Orang Pun Dapat Duit
Iklan: Kenapa saya join RedTaggy?

1. Sebab saya dah penat promote cari orang cari downline
2. Penat nak explain dekat orang
3. Penat prospek nak jumpe
4. RedTaggy bukan MLM bukan investment
5. Dapat passive income
6. Nak active income pun boleh
7. Direct bank in ( x pakai e-wallet )
8. Takde minimum payout sebab direct bank in
9. Setiap hari dapat duit, beli product digital

Link Isi borang SEKARANG : http://www.redtaggy.com/purchase%20forms.php

INTRODUCER REF. NO : 0115

Borang Hijau : Untuk new member

Borang Biru : Untuk ulang bayaran sahaja

Parcel : Pilih je mane2, tu no ebook. korang bukannya bace. hehe

Contoh :

Ahmad daftar hari Isnin, keluar RM100. Hari ke 2, 4 dan 5 ada orang daftar gune ref no Ahmad. Dapat RM18 x 3 lagi.

Hari ke 10 Ahmad dapat RM140. Ahmad beli lagi untuk dapat income lagi. Bayar RM100. Dan seterusnya.

Contoh :

Ahmad daftar hari Isnin, keluar RM100. Hari ke 2,3,4,5,6,7,8,9 pun Ahmad bayar. So total RM100 x 10 hari = RM1,000 dah keluar.

Hari ke mula hari ke 10 Ahmad dapat RM140 x 10 = RM1400 setiap hari. Dalam mase yang same Ahmad kena bayar RM100 setiap hari kalau nak RM140 setiap hari.

Detail di BLOG : http://duitkerjaonline.blogspot.com/
Ip Pengirim: 175.144.208.146

Thursday, April 22, 2010

Nama: suhadi
Email: pengiklan@gmail.com
Website:
Tajuk: TERBUKTI BERKESAN JANA PENDAPATAN ONLINE
Iklan: 2 Peluang menjana pendapatan lumayan di internet dan telah terbukti keberkesanannya..

Layari..

http://www.shamelinprofit.com/suhadi73
http://www.aleacorp.com/?ref=suhadi73
Ip Pengirim: 203.82.80.119

Nama: ROTATOR
Email: joe_95821@yahoo.com
Website: www.trytlc.com/flyim
Tajuk: Tiga cara sesiapa akan menjadi downline anda mereka yang join melalui website anda dengan sistem auto Rotator website sesiapa saja didunia ini yang join selepas anda
Iklan: anda boleh join secara percuma,,,atau boleh lock position dengan harga $8,,,atau terus dengan harga $40
Ip Pengirim: 115.132.231.81

Wednesday, April 21, 2010

Nama: apizz_3108
Email: apizz_3108@yahoo.com
Website: http://senangbizz.grabwall.com
Tajuk: INGIN MELIHAT LEDAKAN DI AKAUN BANK ANDA RM100-500 SEHARI!!!
Iklan: Keuntungan 100% ke akaun anda TANPA MELALUI ADMIN..Laman web menggunakan nama anda sendiri. Dengan sedikit usaha insyallah kite semua pasti berjaya..Modal kecil tapi pulangan berlipat kali ganda..Sekali klik RM50 ke akaun anda secara terus.Saya ade caranya.Kalau x cuba manela kite tau benda 2 betul ke x..so papehal try klik dulu kt link yg disediakan..
Ip Pengirim: 203.82.94.6

Tuesday, April 20, 2010

Nama: wer
Email: joe_9521@yahoo.com
Website: http;//totallifechanges.com/1053711
Tajuk: Dengan Konsep 1 kaki,tiga cara akan jadi downline anda melalui website anda dengan sistem auto Rotator website.sesiapa saja didunia ini yg join selepas anda.dengan 1 kaki jaringan saja anda mampu menjana pendapatan besar di TLC anda akan dapat semua jenis bonus
Iklan: peluang anda untuk dapat downline antarabangsa
Ip Pengirim: 124.13.110.122

Nama: MOHD RAZIMAN MD DOM
Email: emanniaga91@gmail.com
Website: http://duitkerjaonline.blogspot.com/
Tajuk: Terhad Free Downline (passive income)
Iklan: Soal Jawab

Blog Free Downline : http://freehypro.blogspot.com/

10 orang sahaja!

Saya tak rugi ka?
- Ya! Memang saya banyak rugi. Sepatutnya dapat 100% komisyen hasil penyertaan rakan saya. Tapi sekarang saya dapat 40% sahaja

Mengapa saya beri downline percuma?
- Kerana mereka yang daftar kebanyakan kurang pendapatan, penganggur, dan student universiti
- Rasa bersalah kalau ajak mereka join, lepas tu income mereka tak jalan terkapai
- Untuk membantu mereka (rakan saya dan anda) pulang modal untuk jangka masa yang pendek

Sampai bilakah passive income ni saya dapat?
- Hehe..tak kan sampai bila2. Rugi lah saya. Terbuka hanya orang terawal.
- InsyaAllah mungkin sebulan atau 2 bulan sekali.
- Tempoh seminggu. 20 - 31 hari bulan setiap 2 bulan kot.
- Kalau ramai yang daftar, mungkin tiap bulan. Orang terawal kene kerje la sikit :P

Boleh saya ajak rakan saya?
- Boleh, sudah tentu. Terpulang untuk anda mengajak mereka untuk masuk Downline Percuma saya untuk keuntungan bersama atau individu (join anda)

Kukuh tak syarikat ni?
- InsyaAllah kukuh, pernah keluar RTM dan sistem canggeh

Sistem Halal tak?
- InsyaAllah halal, bukan MLM. Tapi kite dapat komisyen hasil penjualan sistem SMS bulk. 100% komisyen pulak tu. Nak lebih faham bace plan pemasaran.

Product Halal tak?
- Product sistem sms bulk je. Bukannye makanan.

Owner syarikat ni muslim ke?
- Haah muslim, so marilah same2 sokong syarikat muslim malaysia

Perlu ke jual SMS tu?
- Tak perlu, bile downline anda bayar untuk jadi ahli, so automatik la die dh beli sistem tu

Perlu pakai ke sistem SMS ni?
- Tak nak pun takpe

Kalau join bawah saya dapat ape je?
-downline percuma (setiap hujung bulan)
-soft copy bisnes card
-soft copy flyer
-video teknik pemasaran offline dan online (simple je)

Blog Free Downline : http://freehypro.blogspot.com/
Ip Pengirim: 115.133.97.236

Monday, April 19, 2010

Nama: Za
Email: kekwa_8119@yahoo.com
Website: http://www.2x2infinity.com/?ref=best2u
Tajuk: UPLINE BOLEH JADI DOWNLINE ANDA...DOWNLINE ORG PUN AKAN JADI DOWNLINE ANDA JUGA NANTI… MMG UNIK!!!
Iklan: Salam sejahtera....

Saya ingin dedahkan keunikan program ini kpd anda...

Modal hanya RM30 shj...tapi kita blh re-entry sampai bila2..dalam keadaan yg mcm mana yg dikatakan kita blh re-entry tu???

Ok, saya xplain sterusnye cam mn yg dikatakan program ni sgt unik...program ini kita hanya perlu penuhkan 2x2matrix je utk nk melayakkan kita dpt RM60..maksudnye kita perlu ada 6 org downline di bwh..tapi pergerakannye mmg cpt sbb hanya ada 2kaki 2level shj ( 2x2matrix )..bila kita dpt downline yg ke 3, automatik sistem akan turunkan kpd dwnline kita yg pertama td..begitulah seterusnye..mungkin anda rasa ssh nk cr sehingga 6 org kan..? x jadi masalah, sbb selain kita yg cr org, kita jg akn dpt dwnline dr upline2 kita yg akan re-entry nnti... pendek kata nak duk sje pun blh, cuma kalau nak cpt penuh matrix kita kena lah sama2 cr org..

Stiap kali matrix kita penuh, kita akan dibayar RM60..trus leh withdraw ke akaun kita..tp kemungkinan kita akan dpt lbh dr RM60 sbb jika kita sndiri yg cari org, kita akan dibayar komisyen lak RM3 atas setiap dwnline yg kita cr tu..jika keenam2 org tu kita cr, kita akan dpt lagi tambahan sebanyak RM18..sy tunjuk cr pengiraannye k...

Matrix penuh, akan dibayar RM60 ( 6 org under kita )

1 org join direct =RM3 ( komisyen dr cmpany )

RM3 x 6 org = RM18 ( komisyen pndaftaran )

RM60 + RM18 = RM78 ( bergantung pd brp org dwnline yg kita cr..sekiranye kita dpt free je dwnline kita, kita tetap akan dpt RM60 bila matrix penuh )..

Bila kita dh penuhkan matrix, duit pun dh dpt...kita akn mulakan semula ( re-entry )..pada masa kita re-entry ni, sistem akan masukkan kita kat mana2 ruang atau level org lain yg masih kosong..pada masa itu kita bukan lagi jadi upline kpd dwnline2 kita tadi sbb sistem dah trunkan kedudukan kita menjadi dowline org lain lak..situasi inilah yg dimaksudkan UPLINE BOLEH MENJADI DOWNLINE...pd masa kita re-entry ni, kita buat semula sptmana yg pertama td..trus cari org utk nk penuhkan matrix kita semula..dgn wujudnye sistem yg sebegini, maka tidak akan ada mrk yg kekal berada di ats semata2..bila ckup matrix, kita akan re-entry..kesimpulannye, program ini lebih kepada konsep bantu membantu semua ahli yg ada..semua akan bergerak secara rawak atau random..menarik kan?
Kepada yang berminat nk sertai program ini, boleh la dftar terlebih dahulu di dalam link yg saya sediakan ini..lepas tu sila buat bayaran sebanyak RM30 kepada acc company..no acc company ( CIMB )anda akan dapat setelah mendaftar nanti..selepas buat bayaran, samada di ATM atau secara online, sila simpan bukti pmbayaran anda krn selepas anda masukkan data2 pmbayaran barulah keahlian anda akan diaktifkan..

Sebarang pertanyaan blh ajukan trus kpd saya samada dgn cara PM kat inbox fb, email, YM, or call direct...tq

email – kekwa_8119@yahoo.com
YM – kekwa_8119
tel – 014-8083038

*p/s - sila dftar terlebih dahulu sebelum buat bayaran...
- pmbayaran hanya diterima antara jam 9pagi-11malam shj..harap maklum...

untuk maklumat lanjut dan juga pendaftran sebagai ahli, sila klik pada link saya ini...

http://www.2x2infinity.com/best2u
Ip Pengirim: 115.135.220.14

Saturday, April 17, 2010

4 Video Cara Sertai Biz

Nama: MOHD RAZIMAN MD DOM
Email: emanniaga91@gmail.com
Website: http://duitkerjaonline.blogspot.com/
Tajuk: 4 Video Cara Sertai Biz
Iklan: BLOG : http://duitkerjaonline.blogspot.com/

4 Simple Video tentang biz:

HyproBulkSMS : http://www.youtube.com/watch?v=z5Ewa_0KxCo

Agent Topup : http://www.youtube.com/watch?v=e4btLnSffyE

Ten-RM : http://www.youtube.com/watch?v=J5VPkNGYRUs

RM20Segera : http://www.youtube.com/watch?v=x02wSr_3TYM

MENGAPA SERTAI SAYA?
1) Video teknik promosi akan diberikan
2) 20,900,000 email akan diberikan
3) Penerangan boleh dibuat offline : Table talk (Hanya yg btol2 berminat)
4) Penerangan online YM (Hanya yg btol2 berminat)

Bisnes : HyproBulkSMS
Link : http://hyprobulksms.net/index.php?id=emanboy91
modal : RM250, RM500, RM1000
keuntungan : RM125-RM1000 SEHARI
produk : SMS bulk
kelebihan : pendapatan TERLALU LUMAYAN, Taklimat mingguan di Damansara

Bisnes : Penaja e-book
Link : http://www.wangargo.com/?ref=emanbisnes
modal : RM30
keuntungan : RM5-RM100 SEHARI
produk : e-book pertanian
kelebihan : Bisnes baru!!

Bisnes : Topup prepaid
Link : http://www.bestlelong2u.com/emanboy (TOPUP JUTAWAN)
modal : RM55
keuntungan : RM1-RM100 SEHARI
produk : Topup Bisnes
Kelebihan : Permintaan Tinggi

Bisnes : Penaja RM10
Link : http://www.ten-rm.com/index.php?id=emanboy
Modal : RM10
keuntungan : RM10-RM100 SEHARI
produk : digital
kelebihan : cari 1 downline dah pulang modal

Bisnes : Penaja RM20
Link : http://rm20segera.com/?r=emanboy
modal : RM20
keutungan : RM20-RM200
produk : digital
kelebihan : cari 1 downline dah pulang modal

Bisnes : AleaCorp
Link : http://www.aleacorp.com/v1/?ref=emanboy
modal : RM30,RM150
keuntunangan : RM8-RM300
produk : digital
kelebihan : pool setiap minggu

2 Bisnes Baru akan dilancarkan May 2010.Daftarkan posisi Anda

http://31670.prelaunchinvitation.com/
http://lockyourspot.com/emanbisnes/

Untuk keterangan lanjut,
BLOG : http://duitkerjaonline.blogspot.com/

Sincerely,
Mohd Raziman Md Dom,
UIA Computer Science Student,

no hp : 019-5432 095
ym : azi_eman@yahoo.com.my
email : emanniaga91@gmail.com
Ip Pengirim: 115.132.226.217

Nama: easy
Email: brilliantbionutric@hotmail.com
Website: http://www.easy3x1.com
Tajuk: Baru lancar pada 17/4/2010. Termudah dan terpantas.Tempah posisi anda sekarang!
Iklan: Baru lancar pada 17/4/2010. Termudah dan terpantas.Tempah posisi anda sekarang!


Program Easy3x1 yang terbaru,termudah dan terpantas.

3 orang yang mendaftar selepas anda akan ditempatkan di bawah anda. Tidak peduli siapa sponsor mereka.


Modal sekali seumur hidup dan menerima RM120 setiap kitaran.

Website: http://www.easy3x1.com
Ip Pengirim: 60.52.50.145

Friday, April 16, 2010

Nama: Ruhayah
Email: nine_cenderawasih@yahoo.com
Website:
Tajuk: RUMAH SEWA DAN TAPAK UNTUK DI JUAL
Iklan: - 2 buah rumah sewa beserta tapak kosong 60x80 m2 untuk di jual- Rm 100 ribu (boleh dirunding).
-terletak di Jalan Kebun, Seksyen 30 Shah Alam, Selangor.
-hubungi Pn Haya: 03 32896961/0172298317
Ip Pengirim: 203.82.80.21

Thursday, April 15, 2010

Nama: MOHD RAZIMAN MD DOM
Email: emanniaga91@gmail.com
Website: http://duitkerjaonline.blogspot.com/
Tajuk: Senarai Biz Masyuk (Dapatkan Teknik Promosi)
Iklan: BLOG : http://duitkerjaonline.blogspot.com/

Ramai di kalangan anda berminat untuk daftar, sudah daftar, sudah bayar, tapi tak tahu apa langkah strusnya kan? Rugi je, daftar lpas tu penaje tinggal kite mcm tu je.

MENGAPA SERTAI SAYA?
1) Video teknik promosi akan diberikan
2) 20,900,000 email akan diberikan
3) Penerangan boleh dibuat offline : Table talk (Hanya yg btol2 berminat)
4) Penerangan online YM (Hanya yg btol2 berminat)

#Video hypro dan Topup telah siap, cuma tinggal upload. Line x brape bgs buat mase ni. Good Luck#

Sertai bisnes di bawah untuk bebas kewangan SEKARANG!

Bisnes : HyproBulkSMS
Link : http://hyprobulksms.net/index.php?id=emanboy91
modal : RM250, RM500, RM1000
keuntungan : RM125-RM1000 SEHARI
produk : SMS bulk
kelebihan : pendapatan TERLALU LUMAYAN, Taklimat mingguan di Damansara

Bisnes : Penaja e-book
Link : http://www.wangargo.com/?ref=emanbisnes
modal : RM30
keuntungan : RM5-RM100 SEHARI
produk : e-book pertanian
kelebihan : Bisnes baru!!

Bisnes : Topup prepaid
Link : http://www.bestlelong2u.com/emanboy (TOPUP JUTAWAN)
modal : RM55
keuntungan : RM1-RM100 SEHARI
produk : Topup Bisnes
Kelebihan : Permintaan Tinggi

Bisnes : Penaja RM10 (Diskaun 50%)
Link : http://www.ten-rm.com/index.php?id=emanboy
Modal : RM10 (Diskaun = RM5)
keuntungan : RM10-RM100 SEHARI
produk : digital
kelebihan : cari 1 downline dah pulang modal

Bisnes : Penaja RM20 (Diskaun 50%)
Link : http://rm20segera.com/?r=emanboy
modal : RM20 (Diskaun = RM10)
keutungan : RM20-RM200
produk : digital
kelebihan : cari 1 downline dah pulang modal

Bisnes : AleaCorp
Link : http://www.aleacorp.com/v1/?ref=emanboy
modal : RM30,RM150
keuntunangan : RM8-RM300
produk : digital
kelebihan : pool setiap minggu

Bisnes : Mylook
Link : http://mylook.com/join.php?x=119539
modal : FREE
penerangan : Search engine baru yang menyediakan saham

2 Bisnes Baru akan dilancarkan May 2010.Daftarkan posisi Anda

http://31670.prelaunchinvitation.com/

http://lockyourspot.com/emanbisnes/

Untuk keterangan lanjut,
BLOG : http://duitkerjaonline.blogspot.com/

Sincerely,
Mohd Raziman Md Dom,
UIA Computer Science Student,

no hp : 019-5432 095
ym : azi_eman@yahoo.com.my
email : emanniaga91@gmail.com
Ip Pengirim: 110.159.34.88

Wednesday, April 14, 2010

Nama: Richestmails.net
Email: aimad75@ymail.com
Website: http;//richestmails.net/pages/index.php?refid=4u
Tajuk: Paid email woth USD $100,paid link woth USD0 $100,you will get USD $500 sign-up bonus,USD $50 for every one who will sign-up under your reflink,30 % from your referral work,,
Iklan: Dalam borang daftar check this box biar kosong dah isi maklumat klik submit,,lepas tu klik affiliate selesai duit pun masuk percuma
Ip Pengirim: 124.82.107.173

Nama: mek rauna
Email: cikguazhaan@yahoo.com
Website: http://www.my1rauna.com
Tajuk: PRODUK KECANTIKAN WANITA = DAPATKAN PRODUK VIVIX DI PASARAN SEKARANG
Iklan: ASSALAMUALIKUM....SALAM SEJAHTERA SAYA UCAPKAN KEPADA SEMUA RAKYAT MALAYSIA

DISINI SAYA INGIN KONGSIKA SATU PRODUK HEBAT YANG DINAMAKAN VIVIX

PRODUK INI MAMPU MENGEMBALIKAN WAJAH MUDA ANDA AGAR LEBIH NAMPAK MENARIK,BERSIH,BERMAYA DAN YANG PALING PENTING MAMPU MENEGKALKAN AWET MUDA

UNTUK KETERANGAN LANJUT MENGENAI PRODUK INI DARI SEGI HARGA, KEBERKESANAN DAN CARA PENGGUNAAN BOLEH LAYARI WEBSITE RASI SAYA DI

http://www.my1rauna.com


Iklan
kereta sambung bayar | kereta recond | kereta sambung bayar | second hand | tanah |banglo

http://www.azhaanjutawan.blogspot.com
http://www.kelabjutawan.net
http://www.azhaan.com
Ip Pengirim: 203.82.92.1

Nama: wpol
Email: joe_9521@yahoo.com
Website: http;//doremi.titan2u.com
Tajuk: 4 lot ke atasRm16k susunan ahli secara global tanpa mengira sapa taja semua dapat dengan sistem auto generator
Iklan: susunan ssiapa daftar dulu di atas pasti semua dapat
Ip Pengirim: 124.13.29.58

Tuesday, April 13, 2010

Nama: ain
Email: joe_9521@yahoo.com
Website: www.ibelieved.my/admin1
Tajuk: Jana Rm13.800 setiap bulan cara paling mudah guna video
Iklan: modal Rm100 sekali pendapatan berulang setiap bulan
Ip Pengirim: 124.13.29.58

Nama: duit2u
Email: duit2u
Website: www.Shamelin4All.com/duit2u
Tajuk: REVOLUSI PERNIAGAAN INTERNET…KESIHATAN DAN PENDAPATAN JALAN SEIRING
Iklan: PART DI RUMAH

Nak Tambah Pendapatan…???
Tapi Tak Tahu Caranya…
Mari Saya Tunjukkan...

REVOLUSI PERNIAGAAN INTERNET

MENJANA PENDAPATAN Sambil MENJAGA KESIHATAN..

Perniagaan Ysng Berkonsepkan "ONLINE HOME BASED BUSINESS"
Yang Membolehkan Anda Melakukan Kerja HANYA DI RUMAH….

Shamelin4All akan melakukan yang terbaik…. Di dahului dengan
> orang membantu orang
> Produk yang menjanjikan kesihatan yang lebih baik
> Harga produk yang kompetitif
> Memiliki Pelan Pemasaran yang terbukti berkesan
> x perlu jual barang
> tidak perlu maintain bulanan
> Peluang mencapai kemewahan
> Dan juga kebebasan masa

Rebutlah peluang yang telah disediakan oleh Shamelin4All untuk anda menjana pendapatan sampingan dengan membuat kerja sambilan di rumah agar anda boleh mencapai cita-cita anda selama ini…..

TIADA KEJAYAAN TANPA USAHA
TIADA KEUNTUNGAN TANPA PENGORBANAN
BERUSAHALAH DENGAN BIJAK….
PASTI PENGORBANAN DAN USAHA AKAN MENGHASILKAN KEJAYAAN….

JADI…
APA LAGI YANG KITA TUNGGU…
SIKAP TUNGGU… NANTI…
ITULAH YANG SERING MEMBUATKAN KITA GAGAL DAN KETINGGALAN….


MAKLUMAT LANJUT
DAN PENDAFTARAN
SILA LAYARI
www.Shamelin4All.com/duit2u
www.Shamelin4All.com/duit2u
www.Shamelin4All.com/duit2u
www.Shamelin4All.com/duit2u
Ip Pengirim: 115.134.24.18

Monday, April 12, 2010

KERJA PART-TIME..MUDAH !!!

Nama: yahaya:
Email: yahayajon@gmail.com
Website: http://www.part-time-lumayan.com/?pt=PL57905
Tajuk: KERJA PART-TIME..MUDAH !!!
Iklan: RM2,800 - RM28,000 Seminggu. Kerja part time yang lumayan. Untuk maklumat lanjut sila layari..website di atas T.k.
Ip Pengirim: 203.82.80.80

Nama: wok pool
Email: joe_9521@yahoo.com
Website: www.ibelieved.my/2u
Tajuk: Rahsia menjana pendapatan sehingga Rm13.800 kurang dalam masa 1 minggu hanya promosi video dan menarik lagi Rm13.800 setiap bulan sampai bila bila
Iklan: modal sekali Rm100 jana pendapatan sampai bila bila
Ip Pengirim: 124.13.29.58

Buat Duit Di Rumah

Nama: lizayuza
Email: lizayuza@hotmail.com
Website: http://www.part-time-lumayan.com/?pt=PL45602
Tajuk: Buat Duit Di Rumah
Iklan: RM2,800 - RM28,000 Seminggu. Kerja part time yang lumayan. Untuk maklumat lanjut layari http://www.part-time-lumayan.com/?pt=PL45602
Ip Pengirim: 120.140.1.91

Sunday, April 11, 2010

Nama: MOHD RAZIMAN MD DOM
Email: emanniaga91@gmail.com
Website: http://duitkerjaonline.blogspot.com/
Tajuk: (''')(^_^)(''') Ingin mempromosikan bisnes anda dengan mudah? Hanya RM10(''')(^_^)(''')
Iklan: BLOG : http://duitkerjaonline.blogspot.com/

Ingin dapatkan 20,900,000 email ini percuma? Mudah! Hanya daftar sebagai ahli VIP di antara mana-mana bisnes di bawah

Rahsia Pendapatn RM2000 Seminggu

http://www.wangargo.com/?ref=emanbisnes
modal : RM30 (RM20 sebelum pelancaran 15 April 2010)

http://hyprobulksms.net/index.php?id=emanboy91
modal : RM250, RM500, RM1000

http://www.bestlelong2u.com/emanboy
modal : RM55

http://www.ten-rm.com/index.php?id=emanboy
modal : RM10

http://rm20segera.com/?r=emanboy
modal : RM20

2 Bisnes Baru akan dilancarkan May 2010.Daftarkan posisi Anda

http://31670.prelaunchinvitation.com/

http://lockyourspot.com/emanbisnes/

BLOG : http://duitkerjaonline.blogspot.com/

Sincerely,
Mohd Raziman Md Dom,
UIA Student,

no hp : 019-5432 095
ym : azi_eman@yahoo.com.my
email : emanniaga91@gmail.com
Ip Pengirim: 115.135.37.148

Nama: online-business2u
Email: online-business2u
Website: www.online-business2u.webs.com
Tajuk: JANA PENDAPATAN LUMAYAN…!!!!! MINUM JUS MANGGIS UNTUK KESIHATAN DAN KEMEWAHAN…
Iklan: PART TIME DI RUMAH

REVOLUSI PERNIAGAAN INTERNET…

MAHUKAH ANDA MENJANA PENDAPATAN TAMBAHAN
SAMBIL MENJAGA KESIHATAN ANDA DAN
KELUARGA….???

Hanya Melakukan Kerja SAMBILAN….
Yang Memberikan Pulangan Yang LUMAYAN

Perniagaan Ysng Berkonsepkan
"ONLINE HOME BASED BUSINESS "
Yang Membolehkan Anda Melakukan Kerja
HANYA DI RUMAH….

SAIFUL APEK Dan MALEK NOR Juga Bersama Kami Dalam Menentu Kesejahteran Kesihatan Mereka

MAKLUMAT LANJUT
SILA LAYARI
www.online-business2u.webs.com
www.online-business2u.webs.com
www.online-business2u.webs.com
www.online-business2u.webs.com
Ip Pengirim: 110.159.72.70

Nama: MOHD RAZIMAN MD DOM
Email: emanniaga91@gmail.com
Website: http://duitkerjaonline.blogspot.com/
Tajuk: 20,900,000 EMAIL UNTUK PROMOSIKAN BISNES ANDA
Iklan: Ingin dapatkan email ini percuma? Mudah! Hanya daftar sebagai ahli VIP di antara mana-mana bisnes di bawah

http://www.wangargo.com/?ref=emanbisnes
modal : RM30 (RM20 sebelum pelancaran 15 April 2010)

http://hyprobulksms.net/index.php?id=emanboy91
modal : RM250, RM500, RM1000

http://www.bestlelong2u.com/emanboy
modal : RM55

http://www.ten-rm.com/index.php?id=emanboy
modal : RM10

http://rm20segera.com/?r=emanboy
modal : RM20

BLOG : http://duitkerjaonline.blogspot.com/

Atau hanya bayar RM10
Ip Pengirim: 115.135.51.77

Saturday, April 10, 2010

Nama: KHALID
Email: lid_9483@yahoo.com
Website: http://sms4u.42y.biz
Tajuk: BISNES MUDAH BUAT DUIT DENGAN HANDPHONE DAN SMS SAHAJA.
Iklan: Pelbagai bayaran insentif >>> Program ini memberikan sehingga 7 jenis insentif sebagai bayaran kepada usaha anda.Insentif Direct Referral 30% (RM5-RM300).Insentif Bonus 1 level - 10 level (RM1-RM10).Insentif Global 1 level - 10 level (RM1-RM10).MWallet Debit Purchase Rebate (RM5-RM50)SMS TopUp Rebate (RM5).Pemudahkan urusan harian anda dengan menggunakan sistem blasting sms [hantar sms serentak sekaligus,bagus untuk individu,syarikat,ketua jabatan,masjid,sekolah,persatuan,korporat dll ] http://www.halimhazlin.net/?ref=mysms4u
Ip Pengirim: 118.100.117.17

Nama: eddy-4u
Email: eddy-4u
Website: www.eddy-4u.webs.com
Tajuk: KETAHUI RAHSIA BAGAIMANA UNTUK MENDAPAT INCOME 5 ANGKA SEBULAN….
Iklan: PART TIME DI RUMAH

REVOLUSI PERNIAGAAN INTERNET…

MAHUKAH ANDA KESIHATAN YANG BAIK
SAMBIL MENJANA PENDAPATAN TAMBAHAN….???

Hanya Melakukan Kerja SAMBILAN….
Yang Memberikan Pulangan Yang LUMAYAN

Perniagaan Ysng Berkonsepkan
"ONLINE HOME BASED BUSINESS "
Yang Membolehkan Anda Melakukan Kerja
HANYA DI RUMAH….

MAKLUMAT LANJUT
SILA LAYARI
www.eddy-4u.webs.com
www.eddy-4u.webs.com
www.eddy-4u.webs.com
Ip Pengirim: 115.135.111.241

Friday, April 9, 2010

Nama: MOHD RAZIMAN MD DOM
Email: emanniaga91@gmail.com
Website: http://duitkerjaonline.blogspot.com/
Tajuk: Panduan Pay Per Lead PERCUMA
Iklan: http://www.wangargo.com/?ref=emanbisnes

pra daftar rm20 sahaja. Harga sebenar rm30. Daftar posisi anda sekarang! Akan dilancarkan pada 15 April 2010
Ip Pengirim: 110.159.38.102

Thursday, April 8, 2010

Nama: MOHD RAZIMAN MD DOM
Email: emanniaga91@gmail.com
Website: http://duitkerjaonline.blogspot.com/
Tajuk: 20,900,000 EMAIL UNTUK PROMOSIKAN BISNES ANDA
Iklan: Dapatkan 900,000 email Malaysia dan 20,000,000 email Global. Hanya RM10. Mudah untuk mempromosikan bisnes anda.

Maybank : 1611 2758 1433
Nama : MOHD RAZIMAN MD DOM
Email : emanniaga91@gmail.com
No hp : 019 5432 095

Sila sms ke no sy selepas membuat pembayaran
Ip Pengirim: 115.135.40.36

Nama: MOHD RAZIMAN MD DOM
Email: emanniaga91@gmail.com
Website: http://duitkerjaonline.blogspot.com/
Tajuk: HyproBulkSMS (Bisnes mmg masyuk, Tebukti dlm sehari)
Iklan: Rahsia 4 Cara saya mendapatkan pendapatan sampingan. (Yuran seumur hidup)

BLOG : http://duitkerjaonline.blogspot.com/

1)http://www.hyprobulksms.net/index.php?id=emanboy91 (HIGHLY RECOMMENDED)
2)http://www.aleacorp.com/v1/?ref=emanboy
3)http://www.ten-rm.com/index.php?id=emanboy
4)http://www.BestLelong2u.com/emanboy

Assalamualaikum wbt dan Salam sejahtera.

Cara 1 : HyproBulkSMS

-Alhamdullah, baru sehari dah dapat RM500
-Taklimat setiap minggu, Isnin & Rabu
-Product SMS group
-Mudah, stakat ni bisnes ni paling masyuk bagi saya.

Cara 2 : Komisyen AleaCorp

-Sesuai untuk seorang yang mempunyai modal
-Average income RM1,000-RM50,000+++ sebulan
-Product yang digital
-Sesuai untuk penjanaan wang jangka masa panjang
-Hasil yang lumayan akan kelihatan dalam masa 1-3 bulan melebihi modal
-Harga product Minimum RM372 Maximum RM5000
-Populariti : 90%
-Gaji tiap minggu
-Ada BONUS!!!
-1 orang RM30+ BONUS + BONUS + BONUS = Jutawan

Cara 3 : Sistem Affiliate RM10

-Sesuai untuk semua orang
-Bermodalkan RM10 SEUMUR HIDUP
-Average income RM0-RM200+ sehari
-Amat MUDAH
-Sesuai untuk penjanaan wang jangka masa pendek
-Wang masuk TERUS MASUK ke akaun bank
-Tiada bonus
-1 orang RM10 sahaja

Cara 4 : Topup Business

-HIGHlY DEMANDD!!
-Setiap detik manusia di malaysia sms dan topup!
-pelanggan yang cari kita
-Diskaun sehingga 12%
-Jutawan mudah

http://duitkerjaonline.blogspot.com/

MOHD RAZIMAN MD DOM di sini.

Hubungi:

YM: azi_eman@yahoo.com.my
Skype : MOHD RAZIMAN MD DOM
Phone: Minta di ym
MSN : azi_eman@hotmail.com
Loc : KL @ UIA @ MIRI

FACEBOOK : azi_eman@yahoo.com.my

Sincerely yours,

MOHD RAZIMAN MD DOM
Pelajar UIA
Ip Pengirim: 115.135.40.36

Nama: asmil
Email: ad2uim@gmail.com
Website: http;//doremi.titan2u.com
Tajuk: Pasti dapat setiap lot dengan sistem autogenerator (automatik)Rm3100+900=Rm4000,,jika 10 lot Rm40k
Iklan: satu lot Rm50 pasti dapat
Ip Pengirim: 124.13.153.102

Wednesday, April 7, 2010

Nama: duit2u
Email: duit2u
Website: www.Shamelin4All.com/duit2u
Tajuk: JANA INCOME 5 ANGKA SEBULAN BERSAMA SHAMELIN4ALL….!!!!! KONSEP MUDAH, MODAL SEKALI JER TAPI UNTUNG BANYAK KALI
Iklan: PART TIME DI RUMAH

Shamelin4all menawarkan peluang
perniagaan kepada anda.
Hanya membeli pakej yang disediakan…
Anda layak menjadi rakaniaga dan
berpeluang menjana pendapatan serta
mengecapi pelbagai keuntungan yg disediakan…

Perniagaan ini sungguh MUDAH….
secara Online @ ofline
Cuma SMS dan EMAIL laman web kat internet atau kawan2 anda .
SELEBIHNYA KAMI AKAN LAKUKAN UNTUK ANDA

Shamelin4All akan melakukan yang terbaik…. Di dahului dengan
> orang membantu orang
> Produk yang menjanjikan kesihatan yang lebih baik
> Harga produk yang kompetitif
> Memiliki Pelan Pemasaran yang terbukti berkesan
> x perlu jual barang
> tidak perlu maintain bulanan
> Peluang mencapai kemewahan
> Dan juga kebebasan masa

MAKLUMAT LANJUT
DAN PENDAFTARAN
SILA LAYARI
www.Shamelin4All.com/duit2u
www.Shamelin4All.com/duit2u
www.Shamelin4All.com/duit2u
www.Shamelin4All.com/duit2u
Ip Pengirim: 115.135.111.241

Tuesday, April 6, 2010

Nama: aiamd
Email: ad2uim@gmail.com
Website: www.geostring.com/?1086621
Tajuk: daftar free terus dapat usd $10 ,,dapat rakan baru anda dapat lagi $10
Iklan: semua percuma
Ip Pengirim: 124.13.29.58

Nama: MOHD RAZIMAN MD DOM
Email: emanniaga91@gmail.com
Website: http://duitkerjaonline.blogspot.com/
Tajuk: 20,900,000 EMAIL UNTUK PROMOSIKAN BISNES ANDA
Iklan: Dapatkan 900,000 email Malaysia dan 20,000,000 email Global. Hanya RM10. Mudah untuk mempromosikan bisnes anda.

Maybank : 1611 2758 1433
Nama : MOHD RAZIMAN MD DOM
Email : emanniaga91@gmail.com
No hp : 019 5432 095

Sila sms ke no sy selepas membuat pembayaran
Ip Pengirim: 110.159.32.138

Nama: MOHD RAZIMAN MD DOM
Email: emanniaga91@gmail.com
Website: http://duitkerjaonline.blogspot.com/
Tajuk: HyproBulkSMS (Bisnes mmg masyuk, Tebukti dlm sehari)
Iklan: Rahsia 4 Cara saya mendapatkan pendapatan sampingan. (Yuran seumur hidup)

1)http://www.hyprobulksms.net/index.php?id=emanboy91 (HIGHLY RECOMMENDED)
2)http://www.aleacorp.com/v1/?ref=emanboy
3)http://www.ten-rm.com/index.php?id=emanboy
4)http://www.BestLelong2u.com/emanboy

Assalamualaikum wbt dan Salam sejahtera.

Cara 1 : HyproBulkSMS

-Alhamdullah, baru sehari dah dapat RM500
-Taklimat setiap minggu, Isnin & Rabu
-Product SMS group
-Mudah, stakat ni bisnes ni paling masyuk bagi saya.

Cara 2 : Komisyen AleaCorp

-Sesuai untuk seorang yang mempunyai modal
-Average income RM1,000-RM50,000+++ sebulan
-Product yang digital
-Sesuai untuk penjanaan wang jangka masa panjang
-Hasil yang lumayan akan kelihatan dalam masa 1-3 bulan melebihi modal
-Harga product Minimum RM372 Maximum RM5000
-Populariti : 90%
-Gaji tiap minggu
-Ada BONUS!!!
-1 orang RM30+ BONUS + BONUS + BONUS = Jutawan

Cara 3 : Sistem Affiliate RM10

-Sesuai untuk semua orang
-Bermodalkan RM10 SEUMUR HIDUP
-Average income RM0-RM200+ sehari
-Amat MUDAH
-Sesuai untuk penjanaan wang jangka masa pendek
-Wang masuk TERUS MASUK ke akaun bank
-Tiada bonus
-1 orang RM10 sahaja

Cara 4 : Topup Business

-HIGHlY DEMANDD!!
-Setiap detik manusia di malaysia sms dan topup!
-pelanggan yang cari kita
-Diskaun sehingga 12%
-Jutawan mudah

http://duitkerjaonline.blogspot.com/

MOHD RAZIMAN MD DOM di sini.

Hubungi:

YM: azi_eman@yahoo.com.my
Skype : MOHD RAZIMAN MD DOM
Phone: Minta di ym
MSN : azi_eman@hotmail.com
Loc : KL @ UIA @ MIRI

FACEBOOK : azi_eman@yahoo.com.my

Sincerely yours,

MOHD RAZIMAN MD DOM
Pelajar UIA
Ip Pengirim: 115.135.39.56

Monday, April 5, 2010

Nama: eddy-4u
Email: eddy-4u
Website: www.eddy-4u.webs.com
Tajuk: JANA INCOME 5 ANGKA SEBULAN….!!!!! KONSEP MUDAH, MODAL SEKALI JER TAPI UNTUNG BANYAK KALI
Iklan: PART TIME DI RUMAH

REVOLUSI PERNIAGAAN INTERNET…

MAHUKAH ANDA KESIHATAN YANG BAIK
SAMBIL MENJANA PENDAPATAN TAMBAHAN….???

Hanya Melakukan Kerja SAMBILAN….
Yang Memberikan Pulangan Yang LUMAYAN

Perniagaan Ysng Berkonsepkan
"ONLINE HOME BASED BUSINESS "
Yang Membolehkan Anda Melakukan Kerja
HANYA DI RUMAH….

MAKLUMAT LANJUT
SILA LAYARI
www.eddy-4u.webs.com
www.eddy-4u.webs.com
www.eddy-4u.webs.com
Ip Pengirim: 115.135.111.241

AFFILIATE PENDEKAR

Nama: seniwira
Email: seniwira@gmail.com
Website:
Tajuk: AFFILIATE PENDEKAR
Iklan: Sertai affiliate pendekar.. 19 ebook luar biasa.. lain dpd yg lain.

Layari..

http://www.seniwira.com
http://www.seniwirawan.com
Ip Pengirim: 203.82.81.45

Nama: MOHD RAZIMAN MD DOM
Email: emanniaga91@gmail.com
Website: http://duitkerjaonline.blogspot.com/
Tajuk: HyproBulkSMS (Bisnes mmg masyuk, Tebukti dlm sehari)
Iklan: Rahsia 4 Cara saya mendapatkan pendapatan sampingan. (Yuran seumur hidup)

1)http://www.hyprobulksms.net/index.php?id=emanboy91 (HIGHLY RECOMMENDED)
2)http://www.aleacorp.com/v1/?ref=emanboy
3)http://www.ten-rm.com/index.php?id=emanboy
4)http://www.BestLelong2u.com/emanboy

Assalamualaikum wbt dan Salam sejahtera.

Cara 1 : HyproBulkSMS (memang best)

-Alhamdullah, baru sehari dah dapat RM500
-Taklimat setiap minggu, Isnin & Rabu
-Product SMS group
-Mudah, stakat ni bisnes ni paling masyuk bagi saya.
-Rm5,000-RM10,000 seminggu standard r tu

Cara 2 : Komisyen AleaCorp

-Sesuai untuk seorang yang mempunyai modal
-Average income RM1,000-RM50,000+++ sebulan
-Product yang digital
-Sesuai untuk penjanaan wang jangka masa panjang
-Hasil yang lumayan akan kelihatan dalam masa 1-3 bulan melebihi modal
-Harga product Minimum RM372 Maximum RM5000
-Populariti : 90%
-Gaji tiap minggu
-Ada BONUS!!!
-1 orang RM30+ BONUS + BONUS + BONUS = Jutawan

Cara 3 : Sistem Affiliate RM10

-Sesuai untuk semua orang
-Bermodalkan RM10 SEUMUR HIDUP
-Average income RM0-RM200+ sehari
-Amat MUDAH
-Sesuai untuk penjanaan wang jangka masa pendek
-Wang masuk TERUS MASUK ke akaun bank
-Tiada bonus
-1 orang RM10 sahaja

Cara 4 : Topup Business

-HIGHlY DEMANDD!!
-Setiap detik manusia di malaysia sms dan topup!
-pelanggan yang cari kita
-Diskaun sehingga 12%
-Jutawan mudah

http://duitkerjaonline.blogspot.com/

MOHD RAZIMAN MD DOM di sini.

Hubungi:

YM: azi_eman@yahoo.com.my
Skype : MOHD RAZIMAN MD DOM
Phone: Minta di ym
MSN : azi_eman@hotmail.com
Loc : KL @ UIA @ MIRI

FACEBOOK : azi_eman@yahoo.com.my

Sincerely yours,

MOHD RAZIMAN MD DOM
Pelajar UIA
Ip Pengirim: 115.135.39.56

Nama: ali
Email: ad2uim@gmail.com
Website: www.bit.ly/dz4bgv
Tajuk: modal sekali untung Rm500 @ Rm1000 apabila anda kenalkan rakan yang ke 3 dan seterusnya infiniti
Iklan: affiliate no1 dimalaysia komisen tertinggi 100 %
Ip Pengirim: 124.13.31.11

Sunday, April 4, 2010

Nama: /duit2u
Email: /duit2u
Website: www.Shamelin4All.com/duit2u
Tajuk: REVOLUSI PERNIAGAAN DI INTERNET…. MENJANA PENDAPATAN SAMBIL MENJAGA KESIHATAN….
Iklan: PART DI RUMAH

Nak Tambah Pendapatan…???
Tapi Tak Tahu Caranya…
Mari Saya Tunjukkan...

REVOLUSI PERNIAGAAN INTERNET

MENJANA PENDAPATAN Sambil MENJAGA KESIHATAN..

Perniagaan Ysng Berkonsepkan "ONLINE HOME BASED BUSINESS"
Yang Membolehkan Anda Melakukan Kerja HANYA DI RUMAH….

Shamelin4All akan melakukan yang terbaik…. Di dahului dengan
> orang membantu orang
> Produk yang menjanjikan kesihatan yang lebih baik
> Harga produk yang kompetitif
> Memiliki Pelan Pemasaran yang terbukti berkesan
> x perlu jual barang
> tidak perlu maintain bulanan
> Peluang mencapai kemewahan
> Dan juga kebebasan masa

MAKLUMAT LANJUT
DAN PENDAFTARAN
SILA LAYARI
www.Shamelin4All.com/duit2u
www.Shamelin4All.com/duit2u
www.Shamelin4All.com/duit2u
www.Shamelin4All.com/duit2u
Ip Pengirim: 115.135.111.241

Nama: aimad
Email: ad2uim@gmail.com
Website: www.stoxem.com/?rix=albab
Tajuk: 100 % percuma daftar saja email anda terus dapat usd $ 5,,,cepat dapat $100 per hari ,,,,,,segalanya percuma
Iklan: dapatkan dollar dari setiap kunjungan ke blog/web anda,,,
Ip Pengirim: 115.135.50.130

Nama: MOHD RAZIMAN MD DOM
Email: emanniaga91@gmail.com
Website: http://duitkerjaonline.blogspot.com/
Tajuk: Jemputan Jana Pendapatan RM2000 - RM5000 Seminggu
Iklan: HANYA RM10 ANDA BOLEH JANA PENDAPATAN!!! 100% PULANG MODAL

Rahsia 3 Cara saya mendapatkan pendapatan sampingan. (Yuran seumur hidup)

1) http://www.aleacorp.com/v1/?ref=emanboy
2) http://www.ten-rm.com/index.php?id=emanboy
3) http://www.BestLelong2u.com/emanboy


Assalamualaikum wbt dan Salam sejahtera.

Cara 1 : Komisyen AleaCorp

-Sesuai untuk seorang yang mempunyai modal
-Average income RM1,000-RM50,000+++ sebulan
-Product yang digital
-Sesuai untuk penjanaan wang jangka masa panjang
-Hasil yang lumayan akan kelihatan dalam masa 1-3 bulan melebihi modal
-Harga product Minimum RM372 Maximum RM5000
-Populariti : 90%
-Gaji tiap minggu
-Ada BONUS!!!
-1 orang RM30+ BONUS + BONUS + BONUS = Jutawan

Cara 2 : Sistem Affiliate RM10

-Sesuai untuk semua orang
-Bermodalkan RM10 SEUMUR HIDUP
-Average income RM0-RM200+ sehari
-Amat MUDAH
-Sesuai untuk penjanaan wang jangka masa pendek
-Wang masuk TERUS MASUK ke akaun bank
-Tiada bonus
-1 orang RM10 sahaja

Cara 3 : Topup Business

-HIGHlY DEMANDD!!
-Setiap detik manusia di malaysia sms dan topup!
-pelanggan yang cari kita
-Diskaun sehingga 12%
-Jutawan mudah

http://duitkerjaonline.blogspot.com/

MOHD RAZIMAN MD DOM di sini.

Hubungi:

YM: azi_eman@yahoo.com.my
Skype : MOHD RAZIMAN MD DOM
Phone: Minta di ym
MSN : azi_eman@hotmail.com
Loc : KL @ UIA

FACEBOOK : azi_eman@yahoo.com.my
GROUP FACEBOOK : Bisnes Halal Vemma Dapat RM5000+


Sincerely yours,

MOHD RAZIMAN MD DOM
Pelajar UIA
Ip Pengirim: 115.135.40.26

Saturday, April 3, 2010

Nama: seniwira
Email: seniwira@gmail.com
Website: http://www.seniwira.com
Tajuk: 19 EBOOK SENI-SENI KEPENDEKARAN
Iklan: Dptkan 19 ebook seni2 kependekaran di sini.. satu2nya di Malaysia.

http://www.seniwira.com
http://www.seniwirawan.com
Ip Pengirim: 203.82.80.9

Nama: suhadi
Email: suhadijoiniklan@gmail.com
Website:
Tajuk: JOM JANA PENDAPATAN ONLINE SEKARANG
Iklan: Jom jana pendapatan online sekarang.. usah tunggu lagi.

Layari..

http://www.shamelinprofit.com/suhadi73
http://www.aleacorp.com/?ref=suhadi73
Ip Pengirim: 203.82.80.9

KHAS UTK PESILAT

Nama: seniwira
Email: seniwira@gmail.com
Website: http://www.seniwira.com
Tajuk: KHAS UTK PESILAT
Iklan: Dapatkan 19 ebook khas utk pesilat di sini..
http://www.seniwira.com
http://www.seniwirawan.com
Ip Pengirim: 203.82.80.9

Friday, April 2, 2010

IKLAN2 PERCUMA MALAYSIA

Nama: seniwira
Email: seniwira@gmail.com
Website: http://www.seniwira.com
Tajuk: SERTAI AFFILIATE PERCUMA SENIWIRA
Iklan: Sertai affiliate percuma seniwira.. dan jana pendapatan melalui produk yg tiada seumpamanya.

Layari..

http://www.seniwira.com
http://www.seniwirawan.com
Ip Pengirim: 203.82.81.57

Nama: MOHD RAZIMAN MD DOM
Email: emanniaga91@gmail.com
Website: http://duitkerjaonline.blogspot.com/
Tajuk: 900,000 EMAIL MALAYSIA UNTUK PROMOSIKAN BISNES ANDA
Iklan: 900,000 EMAIL MALAYSIA UNTUK PROMOSIKAN BISNES ANDA. HANYA RM10

MAYBANK : 1611 2758 1433
NAMA : MOHD RAZIMAN MD DOM
EMAIL : emanniaga91@gmail.com
Ip Pengirim: 115.135.46.6

Nama: MOHD RAZIMAN MD DOM
Email: emanniaga91@gmail.com
Website: http://duitkerjaonline.blogspot.com/
Tajuk: SERTAI TEAM JUTAWAN MUDA! JANA PENDAPATAN LUMAYAN!
Iklan: Rahsia 3 Cara saya mendapatkan pendapatan sampingan. (Yuran seumur hidup)

1) http://www.aleacorp.com/v1/?ref=emanboy
2) http://www.ten-rm.com/index.php?id=emanboy
3) http://www.BestLelong2u.com/emanboy


Assalamualaikum wbt dan Salam sejahtera.

Cara 1 : Komisyen AleaCorp

-Sesuai untuk seorang yang mempunyai modal
-Average income RM1,000-RM50,000+++ sebulan
-Product yang digital
-Sesuai untuk penjanaan wang jangka masa panjang
-Hasil yang lumayan akan kelihatan dalam masa 1-3 bulan melebihi modal
-Harga product Minimum RM372 Maximum RM5000
-Populariti : 90%
-Gaji tiap minggu
-Ada BONUS!!!
-1 orang RM30+ BONUS + BONUS + BONUS = Jutawan

Cara 2 : Sistem Affiliate RM10

-Sesuai untuk semua orang
-Bermodalkan RM10 SEUMUR HIDUP
-Average income RM0-RM200+ sehari
-Amat MUDAH
-Sesuai untuk penjanaan wang jangka masa pendek
-Wang masuk TERUS MASUK ke akaun bank
-Tiada bonus
-1 orang RM10 sahaja

Cara 3 : Topup Business

-HIGHlY DEMANDD!!
-Setiap detik manusia di malaysia sms dan topup!
-pelanggan yang cari kita
-Diskaun sehingga 12%
-Jutawan mudah

http://duitkerjaonline.blogspot.com/

MOHD RAZIMAN MD DOM di sini.

Hubungi:

YM: azi_eman@yahoo.com.my
Skype : MOHD RAZIMAN MD DOM
Phone: Minta di ym
MSN : azi_eman@hotmail.com

FACEBOOK : azi_eman@yahoo.com.my
GROUP FACEBOOK : Bisnes Halal Vemma Dapat RM5000+


Sincerely yours,

MOHD RAZIMAN MD DOM
Vemma Top Leader
Vemma Asia and Vemmatrition Sdn Bhd
Ip Pengirim: 115.135.46.6

Nama: azhaan
Email: cikguazhaan@yahoo.com
Website: www.kelabjutawan.net
Tajuk: AZHAAN BROTHERS = DAH JOIN MLM TAPI TAK TAHU CARI DOWNLINE..KAMI BANTU ANDA
Iklan: SERONOKNYA TENGOK PRODUK KITA SEMUA ORANG GUNA…..
TAPI MACAM MANA NAK BUAT……..??????


* ADAKAH ANDA SEDANG MENCARI BAGAIMANA UNTUK MEMASARKAN PRODUK ANDA?

* ADAKAH ANDA SUDAH BUNTU UNTUK MEMIKIRKAN BAGAIMANA UNTUK MELARISKAN PRODUK ANDA?

* ANDA DAH BUAT PEMASARAN SECARA TRADISIONAL TAPI TAK TAHU BAGAIMANA NAK BUAT SECRA ONLINE ATAUPUN DI INTERNET……..

USAH RISAU LAGI KERANA ANDA SUDAH TAHU,MUNGKIN TIDAK TAHU,MUNGKIN DAH TAHU TAPI TAK TAHU BAGAIMANA UNTUK MEMBUATNYA DAN MUNGKIN ANDA SUDAH BERCADANG UNTUK MENCUBA KAEDAH MELALUI WEBSITE…….


Dr. Irfan Khairi

Jutawan Internet Yang Menjual Produk Beliau Di Internet....ada bila lagi.......


MENGAPA KAEDAH PEMASARAN MELALUI WEBSITE ADALAH ANTARA SENJATA PALING AMPUH UNTUK MEMASARKAN PRODUK DAN PERKHIDMATAN


Cara paling pantas untuk dapatkan customer.

-Anda tidak perlu terpekik terlolong untuk promote prosuk anda seperti di pasar malam kerana website anda akan bercerita tentang produk anda

-Potensi untuk apajua jenis perniagaan senang berkembang kerana terdapat 888juta manusia melayari internet . Bayangkan potensi perniagaan anda…..

-Kos paling murah untuk mulakan perniagaan, sebarkan maklumat dan buat duit.

-Cara paling mudah nak menyebarkan maklumat tentang perniagaan, diri, organisasi, institusi bukan sahaja kepada rakyat Malaysia malahan seluruh pelosok dunia.

-Cara paling pantas untuk pasarkan produk dan perkhidmatan anda.
KOMUNIKASI TANPA HAD WALAU DIMANA JUA ANDA BERADA.

-Mudah untuk dikendalikan. Tak perlu 24jam depan internet Cuma tunggu order dari customer anda.

-Dalam selimut pun anda boleh berinteraksi dengan pelanggan anda. Perniagaan di hujung jari anda.

KAEDAH PALING MURAH BERBANDING IKLAN DI SURAT KABAR @ TELIVISYEN DAN BOLEH DI GUNAKAN SAMPAI BILA-BILA

TAPI SAYA NI……….

* tak tahu buat website.

* malas nak fikir benda teknikal ni.

* takda idea nak buat website.

* takda masa nak buat website.

* dah buat website tapi tak siap-siap.

* dah nak tempah tapi harga kedai yang cekik darah


INGINKAH ANDA MELIHAT PRODUK DAN PERKHIDMATAN ANDA LARIS DIJUAL……??????

USAH BIMBANG LAGI KERANA KAMI AKAN BANTU ANDA BINA WEBSITE ANDA PADA HARGA YANG BERPATUTAN

TEMPAH WEBSITE ANDA SEKARANG


UNTUK MAKLUMAT LANJUT HUBUNGI

AZHAAN =0125806029

FENDI = 0137045971
Ip Pengirim: 203.82.94.75

Nama: azhaan
Email: cikguazhaan@yahoo.com
Website: www.kelabjutawan.net
Tajuk: AZHAAN BROTHERS = TANAH UNTUK DIJUAL DIHULU LANGAT
Iklan: PELBAGAI TANAH , LOT BANGLO DAN RUMAH UNTUK DIMILIKI DI HULU LANGAT!!!!!!!!!!!

LOKASI YANG MENJADI REBUTAN SETIAP SEISI KELUARGA ……..


SETELAH PENAT MENGERAH TENAGA DAN KERINGAT DI TEMPAT KERJA………..


LARI SEJENAK DARI KESESAKAN IBUKOTA……..


HANYA 20 MINIT DARI BANDARAYA KUALA LUMPUR……..


NIKMATI SUASANA KAMPUNG YANG MENENANGKAN………..


ANDA BILA LAGI………..

BEBERAPA LOT BANGLO
5794 SQUARE FIT = 84 X 90 KAKI
RM150,000 DI HULU LANGAT,
DEKAT DENGAN MASJID, SEKOLAH, KEMUDAHAN AIR ELEKRTRIK SERBA LENGKAPTANAH DAN RUMAH SIAP DIBINA
RUMAH SEMI-D = RM300,000

2 TINGKAT

( PROMOSI TERHAD = RM280,00)


RUMAH BANGLO = RM320,000

2 TINGKAT
( PROMOSI = RM300,000)

BERMINAT???? TEMPAH SEKARANG
HUBUNGI PEGAWAI KAMI

EN.FENDI 013-7045971


Foto Pembangunan Projek


ANDA BOLEH TENTUKAN SENDIRI PLAN RUMAH ANDA MENGIKUT CITRARASA ANDA…..

KEBAHAGIAN KELUARGA TERLETAK DITANGAN ANDA…………………..

INGIN JAUH DARI KESIBUKAN KOTA….

PELBAGAI KEMUDAHAN MENJANJIKAN KEHIDUPAN YANG TENANG DAN DAMAI….

UNTUK RUMAH BANGLO… BOLEH HUBUNGI SAYA UNTUK MAKLUMAT LANJUT.. MR.FENDI 0137045971
TANAH dan Banglo untuk dijual di ULU LANGAT,
RUMAH BARU SIAP (RM280K up)


ALAMI RUMAH KEDIAMAN DENGAN KEINDAHAN ALAM SEMULAJADI YANG MASIH SEGAR DAN NYAMAN


TANAH UNTUK DIJUAL:

(RM)50K – 300K SEEKAR

BOLEH DIPECAH 1 EKAR- 1 EKAR

BANYAK LAGI TANAH LAIN DISEKITAR HULY LANGAT

1 ekar = 100K

ADA YANG 1 EKAR 130K

ADA YANG 140K

ADA YANG 150K

ADA YANG 200K SEEKAR

BERGANTUNG PADA LOKASI TANAH

PASTI ANDA PUAS HATI DENGAN HARGA KAMI

INFO LANJUT HUBUNGI

MR.FENDI 013-7045971

Untuk ketahui dengan lebih lanjut mengenai promosi tanah ini layari
www.blog.fendicentre.com


"BAYANGKAN ANDA SEDANG PULANG KE RUMAH ANDA…..

MELIHAT SUASANA YANG NYAMAN DAN SEJUK….SAMBIL MELIHAT POHON-POHON HIJAU…

ANAK-ANAK SUNGAI YANG MERENTASI SEPANJANG PEJALANAN ANDA…..

KICAUAN BURUNG YANG PULANG KE SARANG SETELAH PENAT MENCARI MAKANAN……

MERENTASI SEKOLAH ANAK -ANAK ANDA YANG BERSIH DAN SELAMAT………

DITEMANI CAHAYA MATAHARI YANG KIAN REDUP…….

KELETIHAN TERUS HILANG MELIHAT ANAK-ANAK SEDANG BERMAIN DIHALAMAN INDAH ANDA….

HATI BERTAMBAH TENANG MELIHAT ANAK-ANAK YANG TIDAK TERDEDAH DENGAN SUASANA KOTA YANG PENUH DENGAN MASALAH SOSIAL……

BERSAMA JIRAN YANG SENYUM DENGAN KEPULANGAN ANDA…….

MUNGKIN TATKALA ITU SAUDARA-MARA ANDA TIDAK SABAR INGIN BERKUNJUNG KE KEDIAMAN ANDA YAN PENUH KEMEWAHAN DAN KEDAMAIAN……

BERSAMA ISTERI YANG TIDAK SABAR MENUNGGU KEPULANGAN ANDA DI PINTU RUMAH……..

ASSALAMUALAIKUM ABANG…….ABANG NAK SAYA BUATKAN AIR….."

SEGALANYA DI TANGAN ANDA…….


APA TUNGGU LAGI……
"TAHUKAH ANDA BAHAWA RUMAH SEMAKIN LAMA SEMAKIN MAHAL……."

CALL NOW….
0137045971
Ip Pengirim: 203.82.94.75

Nama: azhaan
Email: azamush@yahoo.com
Website: www.carforsale.azhaan.com
Tajuk: TANAH UNTUK DIJUAL DI HULU LANGAT
Iklan: PELBAGAI TANAH , LOT BANGLO DAN RUMAH UNTUK DIMILIKI DI HULU LANGAT!!!!!!!!!!!

LOKASI YANG MENJADI REBUTAN SETIAP SEISI KELUARGA ……..


SETELAH PENAT MENGERAH TENAGA DAN KERINGAT DI TEMPAT KERJA………..


LARI SEJENAK DARI KESESAKAN IBUKOTA……..


HANYA 20 MINIT DARI BANDARAYA KUALA LUMPUR……..


NIKMATI SUASANA KAMPUNG YANG MENENANGKAN………..


ANDA BILA LAGI………..

BEBERAPA LOT BANGLO
5794 SQUARE FIT = 84 X 90 KAKI
RM150,000 DI HULU LANGAT,
DEKAT DENGAN MASJID, SEKOLAH, KEMUDAHAN AIR ELEKRTRIK SERBA LENGKAPTANAH DAN RUMAH SIAP DIBINA
RUMAH SEMI-D = RM300,000

2 TINGKAT

( PROMOSI TERHAD = RM280,00)


RUMAH BANGLO = RM320,000

2 TINGKAT
( PROMOSI = RM300,000)

BERMINAT???? TEMPAH SEKARANG
HUBUNGI PEGAWAI KAMI

EN.FENDI 013-7045971


ANDA BOLEH TENTUKAN SENDIRI PLAN RUMAH ANDA MENGIKUT CITRARASA ANDA…..

KEBAHAGIAN KELUARGA TERLETAK DITANGAN ANDA…………………..

INGIN JAUH DARI KESIBUKAN KOTA….

PELBAGAI KEMUDAHAN MENJANJIKAN KEHIDUPAN YANG TENANG DAN DAMAI….

UNTUK RUMAH BANGLO… BOLEH HUBUNGI SAYA UNTUK MAKLUMAT LANJUT.. MR.FENDI 0137045971
TANAH dan Banglo untuk dijual di ULU LANGAT,
RUMAH BARU SIAP (RM280K up)


ALAMI RUMAH KEDIAMAN DENGAN KEINDAHAN ALAM SEMULAJADI YANG MASIH SEGAR DAN NYAMAN


TANAH UNTUK DIJUAL:

(RM)50K – 300K SEEKAR

BOLEH DIPECAH 1 EKAR- 1 EKAR

BANYAK LAGI TANAH LAIN DISEKITAR HULY LANGAT

1 ekar = 100K

ADA YANG 1 EKAR 130K

ADA YANG 140K

ADA YANG 150K

ADA YANG 200K SEEKAR

BERGANTUNG PADA LOKASI TANAH

PASTI ANDA PUAS HATI DENGAN HARGA KAMI

INFO LANJUT HUBUNGI

MR.FENDI 013-7045971

Untuk ketahui dengan lebih lanjut mengenai promosi tanah ini layari
www.blog.fendicentre.com


"BAYANGKAN ANDA SEDANG PULANG KE RUMAH ANDA…..

MELIHAT SUASANA YANG NYAMAN DAN SEJUK….SAMBIL MELIHAT POHON-POHON HIJAU…

ANAK-ANAK SUNGAI YANG MERENTASI SEPANJANG PEJALANAN ANDA…..

KICAUAN BURUNG YANG PULANG KE SARANG SETELAH PENAT MENCARI MAKANAN……

MERENTASI SEKOLAH ANAK -ANAK ANDA YANG BERSIH DAN SELAMAT………

DITEMANI CAHAYA MATAHARI YANG KIAN REDUP…….

KELETIHAN TERUS HILANG MELIHAT ANAK-ANAK SEDANG BERMAIN DIHALAMAN INDAH ANDA….

HATI BERTAMBAH TENANG MELIHAT ANAK-ANAK YANG TIDAK TERDEDAH DENGAN SUASANA KOTA YANG PENUH DENGAN MASALAH SOSIAL……

BERSAMA JIRAN YANG SENYUM DENGAN KEPULANGAN ANDA…….

MUNGKIN TATKALA ITU SAUDARA-MARA ANDA TIDAK SABAR INGIN BERKUNJUNG KE KEDIAMAN ANDA YAN PENUH KEMEWAHAN DAN KEDAMAIAN……

BERSAMA ISTERI YANG TIDAK SABAR MENUNGGU KEPULANGAN ANDA DI PINTU RUMAH……..

ASSALAMUALAIKUM ABANG…….ABANG NAK SAYA BUATKAN AIR….."

SEGALANYA DI TANGAN ANDA…….


APA TUNGGU LAGI……
"TAHUKAH ANDA BAHAWA RUMAH SEMAKIN LAMA SEMAKIN MAHAL……."

CALL NOW….
0137045971
Ip Pengirim: 203.82.94.75

Nama: azhaan
Email: azamush@yahoo.com
Website: www.kelabjutawan.net
Tajuk: AZHAAN BROTHERS = TANAH UNTUK DIJUAL DI LANGAT
Iklan: PELBAGAI TANAH , LOT BANGLO DAN RUMAH UNTUK DIMILIKI DI HULU LANGAT!!!!!!!!!!!

LOKASI YANG MENJADI REBUTAN SETIAP SEISI KELUARGA ……..


SETELAH PENAT MENGERAH TENAGA DAN KERINGAT DI TEMPAT KERJA………..


LARI SEJENAK DARI KESESAKAN IBUKOTA……..


HANYA 20 MINIT DARI BANDARAYA KUALA LUMPUR……..


NIKMATI SUASANA KAMPUNG YANG MENENANGKAN………..


ANDA BILA LAGI………..

BEBERAPA LOT BANGLO
5794 SQUARE FIT = 84 X 90 KAKI
RM150,000 DI HULU LANGAT,
DEKAT DENGAN MASJID, SEKOLAH, KEMUDAHAN AIR ELEKRTRIK SERBA LENGKAPTANAH DAN RUMAH SIAP DIBINA
RUMAH SEMI-D = RM300,000

2 TINGKAT

( PROMOSI TERHAD = RM280,00)


RUMAH BANGLO = RM320,000

2 TINGKAT
( PROMOSI = RM300,000)

BERMINAT???? TEMPAH SEKARANG
HUBUNGI PEGAWAI KAMI

EN.FENDI 013-7045971

ANDA BOLEH TENTUKAN SENDIRI PLAN RUMAH ANDA MENGIKUT CITRARASA ANDA…..

KEBAHAGIAN KELUARGA TERLETAK DITANGAN ANDA…………………..

INGIN JAUH DARI KESIBUKAN KOTA….

PELBAGAI KEMUDAHAN MENJANJIKAN KEHIDUPAN YANG TENANG DAN DAMAI….

UNTUK RUMAH BANGLO… BOLEH HUBUNGI SAYA UNTUK MAKLUMAT LANJUT.. MR.FENDI 0137045971
TANAH dan Banglo untuk dijual di ULU LANGAT,
RUMAH BARU SIAP (RM280K up)


ALAMI RUMAH KEDIAMAN DENGAN KEINDAHAN ALAM SEMULAJADI YANG MASIH SEGAR DAN NYAMAN


TANAH UNTUK DIJUAL:

(RM)50K – 300K SEEKAR

BOLEH DIPECAH 1 EKAR- 1 EKAR

BANYAK LAGI TANAH LAIN DISEKITAR HULY LANGAT

1 ekar = 100K

ADA YANG 1 EKAR 130K

ADA YANG 140K

ADA YANG 150K

ADA YANG 200K SEEKAR

BERGANTUNG PADA LOKASI TANAH

PASTI ANDA PUAS HATI DENGAN HARGA KAMI

INFO LANJUT HUBUNGI

MR.FENDI 013-7045971

Untuk ketahui dengan lebih lanjut mengenai promosi tanah ini layari
www.blog.fendicentre.com


"BAYANGKAN ANDA SEDANG PULANG KE RUMAH ANDA…..

MELIHAT SUASANA YANG NYAMAN DAN SEJUK….SAMBIL MELIHAT POHON-POHON HIJAU…

ANAK-ANAK SUNGAI YANG MERENTASI SEPANJANG PEJALANAN ANDA…..

KICAUAN BURUNG YANG PULANG KE SARANG SETELAH PENAT MENCARI MAKANAN……

MERENTASI SEKOLAH ANAK -ANAK ANDA YANG BERSIH DAN SELAMAT………

DITEMANI CAHAYA MATAHARI YANG KIAN REDUP…….

KELETIHAN TERUS HILANG MELIHAT ANAK-ANAK SEDANG BERMAIN DIHALAMAN INDAH ANDA….

HATI BERTAMBAH TENANG MELIHAT ANAK-ANAK YANG TIDAK TERDEDAH DENGAN SUASANA KOTA YANG PENUH DENGAN MASALAH SOSIAL……

BERSAMA JIRAN YANG SENYUM DENGAN KEPULANGAN ANDA…….

MUNGKIN TATKALA ITU SAUDARA-MARA ANDA TIDAK SABAR INGIN BERKUNJUNG KE KEDIAMAN ANDA YAN PENUH KEMEWAHAN DAN KEDAMAIAN……

BERSAMA ISTERI YANG TIDAK SABAR MENUNGGU KEPULANGAN ANDA DI PINTU RUMAH……..

ASSALAMUALAIKUM ABANG…….ABANG NAK SAYA BUATKAN AIR….."

SEGALANYA DI TANGAN ANDA…….


APA TUNGGU LAGI……
"TAHUKAH ANDA BAHAWA RUMAH SEMAKIN LAMA SEMAKIN MAHAL……."

CALL NOW….
0137045971
Ip Pengirim: 203.82.94.75

Nama: azhaan
Email: azamush@yahoo.com
Website: www.kelabjutawan.net
Tajuk: KAEDAH TERBARU CARI DOWNLINE
Iklan: SERONOKNYA TENGOK PRODUK KITA SEMUA ORANG GUNA…..
TAPI MACAM MANA NAK BUAT……..??????


* ADAKAH ANDA SEDANG MENCARI BAGAIMANA UNTUK MEMASARKAN PRODUK ANDA?

* ADAKAH ANDA SUDAH BUNTU UNTUK MEMIKIRKAN BAGAIMANA UNTUK MELARISKAN PRODUK ANDA?

* ANDA DAH BUAT PEMASARAN SECARA TRADISIONAL TAPI TAK TAHU BAGAIMANA NAK BUAT SECRA ONLINE ATAUPUN DI INTERNET……..

USAH RISAU LAGI KERANA ANDA SUDAH TAHU,MUNGKIN TIDAK TAHU,MUNGKIN DAH TAHU TAPI TAK TAHU BAGAIMANA UNTUK MEMBUATNYA DAN MUNGKIN ANDA SUDAH BERCADANG UNTUK MENCUBA KAEDAH MELALUI WEBSITE…….


Dr. Irfan Khairi

Jutawan Internet Yang Menjual Produk Beliau Di Internet


MENGAPA KAEDAH PEMASARAN MELALUI WEBSITE ADALAH ANTARA SENJATA PALING AMPUH UNTUK MEMASARKAN PRODUK DAN PERKHIDMATAN


Cara paling pantas untuk dapatkan customer.

Anda tidak perlu terpekik terlolong untuk promote prosuk anda seperti di pasar malam kerana website anda akan bercerita tentang produk anda
Potensi untuk apajua jenis perniagaan senang berkembang kerana terdapat 888juta manusia melayari internet . Bayangkan potensi perniagaan anda…..
Kos paling murah untuk mulakan perniagaan, sebarkan maklumat dan buat duit.
Cara paling mudah nak menyebarkan maklumat tentang perniagaan, diri, organisasi, institusi bukan sahaja kepada rakyat Malaysia malahan seluruh pelosok dunia.
Cara paling pantas untuk pasarkan produk dan perkhidmatan anda.
KOMUNIKASI TANPA HAD WALAU DIMANA JUA ANDA BERADA.
Mudah untuk dikendalikan. Tak perlu 24jam depan internet Cuma tunggu order dari customer anda.
Dalam selimut pun anda boleh berinteraksi dengan pelanggan anda. Perniagaan di hujung jari anda.
KAEDAH PALING MURAH BERBANDING IKLAN DI SURAT KABAR @ TELIVISYEN DAN BOLEH DI GUNAKAN SAMPAI BILA-BILA

TAPI SAYA NI……….

* tak tahu buat website.

* malas nak fikir benda teknikal ni.

* takda idea nak buat website.

* takda masa nak buat website.

* dah buat website tapi tak siap-siap.

* dah nak tempah tapi harga kedai yang cekik darah


INGINKAH ANDA MELIHAT PRODUK DAN PERKHIDMATAN ANDA LARIS DIJUAL……??????

USAH BIMBANG LAGI KERANA KAMI AKAN BANTU ANDA BINA WEBSITE ANDA PADA HARGA YANG BERPATUTAN

TEMPAH WEBSITE ANDA SEKARANG


UNTUK MAKLUMAT LANJUT HUBUNGI

AZHAAN =0125806029

FENDI = 0137045971
Ip Pengirim: 203.82.94.75

Thursday, April 1, 2010

Nama: elias
Email: iklannpercuma@yahoo.com
Website: http://pakejlengkapblogger.com/images/ecover.jpg
Tajuk: Pakej Lengkap membina blog dan perniagaan internet
Iklan: Pakej Lengkap Blogger menunjukkan cara membuat blog dan panduan memulakan perniagaan internet.Untuk itu anda boleh ke www.pakejlengkapblogger.com
Ip Pengirim: 124.13.222.210

Nama: MOHD RAZIMAN MD DOM
Email: emanniaga91@gmail.com
Website: http://duitkerjaonline.blogspot.com/
Tajuk: SERTAI TEAM JUTAWAN MUDA! JANA PENDAPATAN LUMAYAN!
Iklan: Rahsia 3 Cara saya mendapatkan pendapatan sampingan. (Yuran seumur hidup)

1) http://www.aleacorp.com/v1/?ref=emanboy
2) http://www.ten-rm.com/index.php?id=emanboy
3) http://www.BestLelong2u.com/emanboy


Assalamualaikum wbt dan Salam sejahtera.

Cara 1 : Komisyen AleaCorp

-Sesuai untuk seorang yang mempunyai modal
-Average income RM1,000-RM50,000+++ sebulan
-Product yang berkhasiat
-Sesuai untuk penjanaan wang jangka masa panjang
-Hasil yang lumayan akan kelihatan dalam masa 1-3 bulan melebihi modal
-Harga product Minimum RM372 Maximum RM5000
-Populariti : 90%
-Gaji tiap minggu
-Ada BONUS!!!
-1 orang RM30+ BONUS + BONUS + BONUS = Jutawan

Cara 2 : Sistem Affiliate RM10

-Sesuai untuk semua orang
-Bermodalkan RM10 SEUMUR HIDUP
-Average income RM0-RM200+ sehari
-Amat MUDAH
-Sesuai untuk penjanaan wang jangka masa pendek
-Wang masuk TERUS MASUK ke akaun bank
-Tiada bonus
-1 orang RM10 sahaja

Cara 3 : Topup Business

-HIGHlY DEMANDD!!
-Setiap detik manusia di malaysia sms dan topup!
-pelanggan yang cari kita
-Diskaun sehingga 12%
-Jutawan mudah

http://duitkerjaonline.blogspot.com/

MOHD RAZIMAN MD DOM di sini.

Hubungi:

YM: azi_eman@yahoo.com.my
Skype : MOHD RAZIMAN MD DOM
Phone: Minta di ym
MSN : azi_eman@hotmail.com

FACEBOOK : azi_eman@yahoo.com.my
GROUP FACEBOOK : Bisnes Halal Vemma Dapat RM5000+


Sincerely yours,

MOHD RAZIMAN MD DOM
Vemma Top Leader
Vemma Asia and Vemmatrition Sdn Bhd
Ip Pengirim: 115.135.47.0

Nama: eddy-4u.
Email: eddy-4u.
Website: www.eddy-4u.webs.com
Tajuk: JANA PENDAPATAN TAMBAHAN…!!!!! MINUM JUS MANGGIS DEMI KESIHATAN DAN KEMEWAHAN…
Iklan: PART DI RUMAH

Nak Tambah Pendapatan…???
Tapi Tak Tahu Caranya…
Mari Saya Tunjukkan...

REVOLUSI PERNIAGAAN INTERNET

MENJANA PENDAPATAN Sambil MENJAGA KESIHATAN..

Perniagaan Berkonsepkan
"ONLINE HOME BASED BUSINESS"
Yang Membolehkan Anda Melakukan Kerja HANYA DI RUMAH

MAKLUMAT LANJUT
SILA LAYARI
www.eddy-4u.webs.com
www.eddy-4u.webs.com
www.eddy-4u.webs.com
Ip Pengirim: 115.135.111.241

;;
.
.
WEBSITE IKLAN PERCUMA
.
.
BANNER SAHABAT

By :
Free Blog Templates