.
.

Sunday, November 8, 2009

BERNIAGA SAMBIL BERAMAL.

Nama: Erry
Email: mail2surau@ymail.com
Website: http://tinyurl.com/danasurau
Tajuk: BERNIAGA SAMBIL BERAMAL.
Isi Iklan: Salam kejayaan buat semua. Saya ingin berkongsi satu peluang yang baru saya sertai bersama anda. Mungkin peluang perniagaan ini juga sesuai untuk anda sertai.

Perniagaan ini begitu MUDAH, PRAKTIKEL dan boleh di lakukan secara on-line atau off-line. Produk yang di niagakan ialah dalam bentuk ebook. Anda juga boleh salinkan ebook tersebut dalam bentuk CD untuk di jadikan sebagai produk fizikal.Terpulang kepada keselesaan anda tapi saya melakukan kedua-duanya sekali.

Selain dari MODAL YANG RENDAH, TIADA RISIKO, MENDAPAT KOMISYEN SETIAP 1 JAM SEKALI (6 pagi hingga 12 malam), BOLEH MEMBANTU SAHABAT YANG LAIN (Modal kecil, sesiapa pun boleh, termasuklah budak sekolah) anda juga tidak secara langsung sebenarnya akan MENYUMBANG KEPADA SURAU di tempat saya, sebagai amal jariah anda (Jika perlu, anda juga boleh melakukan perkara yang serupa).

Untuk pengetahuan, kami sebenarnya sedang di dalam usaha mengumpulkan DANA UNTUK MEMBINA SURAU BARU. Perniagaan ini adalah salah satu dari usaha yang kami jalankan. Untuk makluman lanjut tentang surau kami, sila layari> http://suraubukitjaya.blogspot.com

Kami tidak memaksa atau meraih simpati tapi hanya sekadar berkongsi peluang yang ada. KERJASAMA ANDA MENJALINKAN HUBUNGAN PERNIAGAAN (SAMBIL BERAMAL) BERSAMA KAMI, TERLEBIH DAHULU KAMI UCAPKAN RIBUAN TERIMA KASIH JUA.

Saya doakan semoga anda semua gembira dan berjaya dalam setiap apa yang anda laksanakan.

Terima kasih.
Jom, berniaga sambil beramal.
Erry (019-745.2008)
--
Visitor Ip: 203.82.66.200

0 Comments:

Post a Comment.
.
WEBSITE IKLAN PERCUMA
.
.
BANNER SAHABAT

By :
Free Blog Templates